Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Så lagar du påsklammet sous vide

Påsken närmar sig med stormsteg och det är en högtid vi gärna firar med nära och kära. Ta tillfället i akt och bjud på ett riktigt välsmakande lamm! Nedan delar vi det härliga receptet.

Foto: Cervera

Påsken är en tid av god mat och trevligt umgänge. Ta tillfället i akt och bjud över dina nära och kära på ett härligt påsklamm som du tillagar sous vide! På så sätt får du ett rejält smakrikt lamm med härliga örter och smakrik vitlök. Spana in det goda receptet nedan!

Påsklamm KÖP

Påsklamm

Du behöver: 8 portioner

Lammstek utan ben, ca 1,3 kg
En kvist rosmarin
4 klyftor vitlök
Salt & Peppar

Gör så här: 

Börja med att ställa in din sous vide-maskin på 58 grader.  Dela vitlöksklyftorna och gnugga över lammsteken.

Förslut steken i en vakuumpåse tillsammans med rosmarin, vitlök, salt och nymalen svartpeppar.
Tillaga i sous vide-badet i ca 3-4 timmar.
Ta ur köttet ur vakuumpåsen och bryn hastigt i en het stekpanna för att ge steken en vacker färg.
Låt vila några minuter innan du skär upp steken i tunna skivor och serverar.

Foto & Recept: Cervera

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!