Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Så ökar du dina chanser att träffa den rätta i sommar

Med sommaren i antågande delar Tinder med sig av sina bästa tips – allt för att du ska kunna hitta den rätta. Nedan listar vi fem saker att ha i bakhuvudet när du ger dig ut på dejtingmarknaden.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi/@beautiful_italy_

Efter det senaste året har den kommande sommaren börjat kallas för Summer of love. För många handlar det kanske om att börja om och väcka liv i det som länge har fått slumra. En ny undersökning visar att vi blivit mer öppenhjärtiga om vem vi är, vad vi värdesätter och vad vi faktiskt söker. I sommar är det alltså extra viktigt att din profil är både autentisk och ärlig!

Uppgradera ditt dating game och ge din profil en extra knuff med hjälp av Tinders bästa framgångstips!

  1. Rannsaka din profil. Det är enkelt att ställa höga krav på andras profiler men hur mycket energi har du själv lagt på din profil? En bra start i årets vårstädning är att granska din profil och orka ställa dig frågor som: Skulle jag själv svepa höger på mig profil? Vad vill jag säga med profilen och kommer det fram i mina texter och bilder? Visar min profil mina olika egenheter? Visar den vad det är jag letar efter?
  2. En bussig profilbeskrivning FTW! Ledsen men… no bio = no effort. Det är i din profilbeskrivning som du verkligen kan visa dina potentiella matchningar vem du är och vad du söker. Och enligt en ny undersökning är det just äkthet och öppenhet som medlemmarna på Tinder värdesätter högst just nu – nästan hälften (48 %) av 18-25 åringarna på Tinder uppger att de främst söker efter en autentisk person som vågar vara sig själv fullt ut. En generös profil ger dig fler matchningar och det kommer att bli mycket lättare för dina matchningar att inleda mer givande konversationer, om saker som du faktiskt bryr dig om.
  3. Visa ditt dynamiska jag i fler bilder. Se till att du använder uppdaterade bilder – om du har äldre bilder är det dags att ersätta dom med dina senaste snaps. Det är framförallt en fördel när du väl ska ta den där första videochatten eller IRL-dejten. Och snåla inte, ju fler bilder som visar vem du är på desto bättre. Men skippa gänget nästan likadana selfies – enligt Tinders medlemmar har den perfekta profilen olika bilder från olika situationer. Bilderna berättar en personlig story om dig och var och en ska bidra med ny information. Bilder kan alltså vara ett bra sätt att berätta om din hobby, dina intressen eller favoritplatser.

Tinder avslöjar: bilderna som är mest framgångsrika:

  • Visa glädje! På ditt egna lilla sätt såklart. En första bild där du ser glad ut får 10% fler likes. 
  • Strunta i glajjorna och visa hela ditt fina fejs! Bilder utan solglasögon ger fler likes.
  • Undvik gruppbilder! Folk är här för att se dig, inte för att leka gissningsleken eller Where’s Waldo? Gruppbilder får 4 % färre likes än porträttbilder. Om du använder gruppbilder, se till så att du står i mitten av ditt härliga gäng och ser ut att ha kul. 
  • Hundtricket funkar, i alla fall  på Tinder! 10 % av alla profilbilder på Tinder inkluderar en furry friend och just dessa tenderar att få 5 % fler likes. 

4. Använd Tinders funktion Fotoverifiering! Det handlar om några enkla steg, några snabba selfiesnaps, och vipps har du en blå check i din profil som visa dina potentiella matchningar att det verkligen är du på bilderna. Verifierade profiler ger fler likes, så det här är en solklar win-win. Och glöm inte att kika efter ett blå check symbol på andra profiler som du spanar in. 

5. Fråga en vän! Har du någonsin fått konkret och konstruktiv feedback från någon du litar på? Om du är tveksam på om din profil speglar ditt sanna jag på allra bästa sätt, avsluta profilstädningen med att be din mest ärliga vän att ta en kik (du vet den där kompisen som säger det du behöver höra och inte bara det du vill höra).

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!