instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Senaste bröllopstrenden 2016: Häng desserten på krok

Av: Cassandra Brunstedt

Är du mitt upp i en bröllopsplanering? Kolla in den senaste trenden som är lika fin som den smakar gott. I år ska desserten nämligen hängas upp – på väggen! 

Här listar vi fyra ljuvliga varianter där desserten hänger på en krok.

1. Servera desserten på olika hyllplan

En enkel variant av att hänga upp desserten är att placera den på olika hyllplan. Enkelt och effektfullt.

2. Mixa och matcha 

Skapa en färgklick genom att matcha de upphängda bakverken med blommor, dryck och andra godsaker.

3. skapa en praktisk (och god) verktygsvägg 

En verktygsvägg kan du köpa på vilket byggvaruhus som helst. Istället för att fästa verktyg i hålen blir det mycket roligare att fästa nygräddade munkar i dem.

4. Satsa på naturnära färger – och smaker 

Toppa dina bakverk med olika sorters choklad och krossade nötter. Nej, det blir inte godare än så!

Foto och källa: Boredpanda

 

 

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår