Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Röda korset

På jakt efter den perfekta gå bort-presenten? Ge en som räddar liv

Än är julens alla fester inte över. Slipp stressen när du ska hitta den perfekta gå bort-presenten och satsa istället på ett fint gåvobevis! Du får det skickat till din mejl direkt när du handlar, färdigt med din personliga hälsning på och bara att skriva ut och slå in i fint presentpapper. Enklare blir det inte. Dessutom är du och den du ger det till med och räddar liv och ger hopp till människor som drabbas av katastrofer världen över.

Just nu pågår till exempel en svår hungerskris i krigets Jemen, och miljoner barn riskerar att dö av svält. Det kan du och dina nära och kära vara med och försöka förhindra i jul. Vem skulle inte tycka om en sådan present? Kolla in alla gåvobevis och handla här.

Snabbt och enkelt för alla plånböcker
Du väljer själv hur mycket du vill att gåvobeviset ska kosta. Till exempel finns vinterfiltar för 45 kronor som kan värma barn på flykt i Syrien, eller mat som räcker i tre månader för en hel familj i Jemen för 408 kronor. Genom att välja ett gåvobevis i jul är du med helt enkelt med och bidrar till en bättre värld.

Köp dina presenter som räddar liv och ger hopp här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!