Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Snart är fars dag här – vi har de bästa presenttipsen till alla pappor

Fars dag lurar runt hörnet, var ute i god tid i år och lägg lite tanke bakom din farsdagspresent. Metro Mode tipsar om de bästa farsdags presenterna för alla pappor 2020.

Nog för att ni firar med fika eller middag, men din älskade pappa är faktiskt värd en fin gåva med massor av tanke bakom! Vi vet, det är svårt att hitta på något till pappan som bara önskar sig “snälla barn”, därför kommer här en hel hög med bra tips!

 

Öltillverkning KÖP

Öltillverkning

Till den pyssliga pappan som gillar öl. Även om han inte startar mikrobryggeri så kan det här vara ett pyssel för honom. Granaterat en present som håller honom nöjd och sysselsatt, från att ha öppnat presenten tills han kan hälla upp sin egen hemmabrygda öl!

Pris: 365 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Bärbar högtalare - Urbanears KÖP

Bärbar högtalare - Urbanears

Till rock-pappan är en bärbar högtalare en riktigt bra present. Spännande teknik kan alltid glädja en pappa och när det innebär att han själv får välja musik kan den bli en lite extra kär ägodel för honom.

Pris: 1 995 kronor.

KÖP

Nästa bild
Golfpiké - Nike KÖP

Golfpiké - Nike

Till Golf-pappan kan du ge en snyggt golfpiké. Alltid användbart.

Pris: 347 kronor. (Nedsatt 36%)

KÖP

Nästa bild
Hopfällbar pall KÖP

Hopfällbar pall

Till fiske-pappan kan du ge en praktisk hopfällbar pall.

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Värmande halsduk - NN07 KÖP

Värmande halsduk - NN07

Till pappan som blir förkyld men som aldrig skulle erkänna det kan du ge en riktigt snygg halsduk. Han kommer garanterat använda den när han fått den av barnen och kanske slipper du höra honom snörvla och hosta i höst. Win-win!

Pris: 799 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lyxig penna - Montegrappa KÖP

Lyxig penna - Montegrappa

Till den skrivande pappan är en tjusig penna en bra present. Garanterat inget han skulle unna sig själv men något som verkligen får honom att känna sig viktig vare sig han signerar papper eller skriver kärlekslappar till mamma.

Pris: 1 747 kronor.

KÖP

Nästa bild
Klassisk skjorta - Eton KÖP

Klassisk skjorta - Eton

Till pappan som gillar kvalitet kan du köpa en skjorta i klassisk modell! En present som garanterat kommer användas flitigt.

Pris: 1 199 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Läderskärp - Dako KÖP

Läderskärp - Dako

Till pappan som gillar detaljer kan du ge bort ett snyggt, robust läderskärp. Det passar till både jeans och chinos och håller länge! Köp ett brunt om han redan har ett svart eller tvärt om, en pappa kan aldrig få för många skärp och är desto roligare än den uttjatade farsdag-slipsen.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sällskapsspel - Risk KÖP

Sällskapsspel - Risk

Till pappan som gillar brädspel kan du ge bort “Risk”. Ett spel som är långt ifrån barnsligt och som väcker vinnarlust hos de flesta! Utmana familjen efter farsdagsmiddagen och se vem av er som lyckas bilda starkast armé och ta över världen! En hederlig spelkväll med familjen ger fin kvalitetstid som ni alla kan få njuta av.

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild
Robust skärbräda - Mareld KÖP

Robust skärbräda - Mareld

Till gourmet-pappan så är en gedigen skärbräda en jättebra gåva. Låt honom känna sig som en riktig Per Morberg när han tillreder nästa söndagsmiddag. Ju tjockare skärbräda desto bättre!

Pris: 549 kronor.

KÖP

Nästa bild
Grillpanna -Skeppshult KÖP

Grillpanna -Skeppshult

Till den grillgalne-pappan är en grillpanna den optimala gåvan. Nog för att det börjar bli kallt ute och att den ordinarie grillsäsongen tog slut för ett par månader sedan… Det ska inte behöva hindra din pappa, en fin grillpanna kirrar biffen. (hehe)

Pris: 579 kronor.

KÖP

Nästa bild
Manschettknappar - Eton KÖP

Manschettknappar - Eton

Till pappan som har ett jubileum runt hörnet, eller som bara vill vara extra fin till jul, nyår eller någon annan högtid så är ett par manschettknappar en perfekt present. Köp ett par fina tidlösa så ska du se att dessa kan tänkas dyka upp vid festliga tillfällen för resten av livet.

Pris: 1 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Beard care kit - Bulldog KÖP

Beard care kit - Bulldog

Till den skäggiga pappan ska du såklart ge bort ett beard care kit. Här finns allt han behöver för att ta hand om sitt skägg.

Pris: 269 kronor.

KÖP

Nästa bild
Upplevelsepresent - Live it KÖP

Upplevelsepresent - Live it

Till pappan som älskar fart och fläkt är en upplevelse en bra present. Vare sig det blir en åktur i en Lamborghini som uppfyller pojkdrömmen eller en helikoptertur så blir det garanterat ett minne för livet. Hitta något som du tror passar din pappa bäst, varför inte låta honom åka stridsbåt!?

Pris: 895 kronor.

KÖP

Nästa bild
Färgglada strumpor - Happy Socks KÖP

Färgglada strumpor - Happy Socks

Till den färgglada pappan så kan du köpa en strumpbox. Jo, vi vet att strumpor kan kännas som en trist present. Men om du köper färgglada rackare som ligger fint paketerade i en presentbox kommer du faktiskt undan med det!

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild
Underställ i merinoull - Pierre Robert KÖP

Underställ i merinoull - Pierre Robert

Till pappan som älskar snö och friluftsliv kan du köpa ett ordentligt underställ i merinoull. Din pappa har garanterat några gamla noppriga långkalsonger som sedan länge passerat sitt “bäst före-datum”, kassera dem och investera i nya fina.

Tröja – Pris: 499 kronor.

Byxa – Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Linas Matkasse KÖP

Linas Matkasse

Till pappan som behöver unna sig något gott. Har din pappa fastnat i tacos- och planksteksträsket? Ge honom då en härlig prenumeration på t.ex. populära Linas Matkasse.

Just nu 20% Rabatt på alla matkassar innan 22/12 för nya kunder med koden NYKUND20.

Du hittar alla kassarna här!

KÖP

Nästa bild
Spegelmannen - Lars Kepler KÖP

Spegelmannen - Lars Kepler

Till bokslukar-pappan är en riktig bladvändare vägen att gå! Ett tips är en ryslig thriller eller en actionspäckad deckare. Ett hett tips är Lars Keplers nya bok Spegelmannen.

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skicka en tårta KÖP

Skicka en tårta

Varför inte ge bort en tårta så hela familjen får något gott denna dag.

Beställ smidigt din tårta online med hemleverans i hela Sverige från Cake It Easy.

KÖP

Foto: Instagram @bagerietbak

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!