Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Supermodellen Ashley Graham gör kampanj med oretuscherade bilder – och vi älskar det!

Den senaste kampanjen för badkollektionen Swimsuits For All sticker ut i mängden. Det är nämligen supermodellen Ashley Graham som syns på helt oretuscherade bilder för att inspirera alla att vara nöjda med sin kropp. “Att vara äkta är vackert”, säger hon.

ashleygraham_swimsuitFoto: Instagram/ @theashleygraham

Ashley Graham är inte bara känd för att vara modell – hon står också upp för kroppspositivism. På Instagram uppmuntrar hon sina följare att acceptera och inte skämmas över sina kroppar. I den senaste badkollektionen poserar hon för badklädesmärket Swimsuits For All som är gjord för alla olika kroppsstorlekar. Med den senaste kampanjen sänder Ashley ut ett tydligt budskap där bilderna är helt oretuscherade. Målet är att visa att alla kroppar är lika fina oavsett storlek, form eller fotovinkel.

“Kom ihåg: Att vara äkta är vackert” skriver hon i ett inlägg och kommentarsfältet är fyllt av pepp och positiva ord – så bra och inspirerande tycker vi!

Källa: Veckorevyn

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!