Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tamagotchi är tillbaka – här fyndar du 90-talets virtuella husdjur

Hör du till skaran som matade, tog hand om och fattade tycke för en liten äggformad virtuell krabat kallad Tamagotchi – på 90-talets glada dar? Ehhh JA! Då kommer du att älska dagens nyhet om att den är tillbaka! 

20 år efter storhetstiden lanserar tillverkaren Bandai en miniversion av populära 90-talsleksaken Tamagotchi.

Du måste dock vara snabb på tangenterna för att klicka hem ett ex, skriver Daily Mail. Den 10 oktober öppnade Amazon förhandsbeställning för Tamagotchin, där den minsta modellen blir din för ca 112 svenska kronor (14.99 dollar). Den femte november ska du kunna välja och vraka bland modellerna i butik i USA men det står även att de under hösten ska lanseras på den Europeiska marknaden.

Den uppdaterade Tamagotchin kommer i sex olika skal – innehållandes sex olika varelser. Till storleken är den ungefär hälften så stor som originalet som kom på 90-talet, och precis som back in the days behöver du mata, vårda och natta din lilla vän för att den ska växa och må bra. Så fort du lessnar riskerar Tamagotchin att dö (och du minns väl hur dramatiskt det kunde vara?).

Vi på Metro Mode blir helt klart sugna att testa och funderar på hur högt upp Tamagotchin ska stå på årets önskelista…

Foto: TT bild till höger och Unsplash till vänster 
Källa: Daily Mail 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!