Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

10 enkla frisyrer för dig som jobbar hemma (som passar lika bra på kontoret!)

Motivationen till att fixa håret är minst sagt mer begränsad när man jobbar hemifrån, men det kan bli enformigt med samma gamla knut på huvudet eller hästsvans varenda dag. Nedan har vi samlat 10 frisyrer som är så snygga – och så enkla!

Foto: @jourdandunn

En del av de som jobbade hemma i våras har nu gått tillbaka till kontoret, medan andra verkar bli kvar på hemmakontoret året ut, om inte längre. När du längre tillbringar arbetsdagen omgiven av andra dig är det enkelt att ta till den klassiska (och ibland ganska trista) hästsvansen eller knuten på huvudet, men The Zoe Report har listat några stilar som är perfekta för hemmajobbaren. De 10 enkla frisyrerna här nedanför får dig att känna dig stylad – trots minimal ansträngning!

Läs också: 5 frisyrer som trendar i New York just nu

1. Topparna vända utåt

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av ANA DELGADILLO 🧿💙 (@anakdelgadillo)

Att stå och styla ett helt hår när du ändå kommer tillbringa hela dagen hemma är det väl knappast någon som har motivation till, men med några drag med plattången skapar du enkelt en look som ser stylish ut. Den här frisyren är allra mest effektfull om du har kortare hår, till exmpel en bob eller lob, men fungerar på de allra flesta längderna. Vik topparna utåt med värmeverktyget – klart!

2. Låg knut

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Caroline Daur (@carodaur)


Den här frisyren är så enkel, och ändå så stilig! Det är något med den som får hela looken att kännas så lyxig – och vi älskar det. Fäst en stylish scrunchie runt knuten om du vill addera något extra till den.

3. Bakåtslickad låg hästsvans

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tasha Reiko Brown (@tashareikobrown)

Liksom den vanliga knuten så blir även hästsvansen av någon anledning mer stilig när vi sätter den lågt. Lika fin för dig med lockigt som med rakt hår!

4. Två sidebuns/space buns

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)

Den här frisyren går att göra med de flesta olika hårtyper, så länge det är tillräckligt långt för att få upp i två knutar eller bollar på sidorna.

5. Tjockt diadem

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av DIADEMAS M A S A R A 👑 (@masaratrends)


Vill du få bort håret från ansiktet men vill ändå ha håret utsläppt? Då är diademet din bästa vän! En accessoar som både är funktionell och som blir ett stilstatement – matcha det med resten av din outfit, eller varför inte satsa på ett riktigt utstickande som lyfter hela din look på ett kick?

6. Flätad knut på huvudet

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Hair by Denisha A.k.A Dee (@dee_didit)


Knuten på huvudet är ju som sagt vår go to-frisyr, och genom att fläta håret innan du sätter upp det i knuten får den en helt ny look. Om du har lite extra tid över kan du göra en eller flera dekorativa flätor i pannan eller nacken, eller varför inte snurra änden av flätan runt knuten om du har riktigt långt hår?

7. Lösa strandlockar

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Harry Josh (@harryjoshhair)


Här snackar vi riktigt lösa, sådana som nästan inte syns. Dra igenom håret med en locktång eller plattång och skapa minimala lockar, mer som vågor, i håret. En liten insats som gör stor skillnad!

8. Halvt uppe, halvt nere

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

Den absolut bästa frisyren för dig som vill ha utsläppt hår men slippa få det i ansiktet. Sätt upp överhåret i en knut uppe på huvudet (om du vill kan du lämna några slingor fram). Varför inte sätta en scrunchie runt den för mer av ett statement?

9. Låg fläta

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Irinel de León | Hairstylist (@hairinel)


En enkel flätad frisyr som passar dig som inte riktigt fått till tekniken med flätor längs sidorna; samla allt hår i en tofs i nacken, fläta det hängande håret och fäst med en liten gummisnodd eller en dekorativ snodd.

10. Hög tofs

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Ge hästsvansen ett lyft, både bildligt och bokstavligt talat, genom att sätta den mitt uppe på huvudet för en mer genomtänkt look.

Källa: The Zoe Report

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!