Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

5 produkter som gör att dina kluvna toppar blir ett minne blott

Vi vet (tyvärr) att ett kluven topp är en kluven topp, men det finns faktiskt några produkter som kan förebygga kluvna toppar och som kan få topparna att se hela ut. I bildspelet listar vi de bästa hårprodukterna som får ditt hår att se (typ) nyklippt ut. 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

kluvna-toppar-Foto: REX

För att hålla håret fräscht ska en gå till frisören ungefär var åttonde vecka, vilket typ ingen hinner. Tyvärr kan de kluvna topparna skvallra om att det var x antal veckor (månader) sedan du var hos frisören. För att hålla topparna i schack har vi hittat hårprodukterna som gör underverk för ditt hår.

 

Kluvna toppar KÖP

Kluvna toppar

Kevin Murphy har en hel serie som är utvecklad för att reparera sprött och skadat hår. Deras produkter polerar ytan på håret och blir ett skyddande lager som ska göra håret starkt igen.

Schampot kostar 259 kronor och finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
Kluvna toppar KÖP

Kluvna toppar

Svenska Sachajuan har en produkt som reparerar ditt hår medan du sover. Den ska bygga upp elasticiteten i håret och göra det glansigt. Du har i produkten efter att du duschat, går och lägger dig och sköljer ur (eller inte) på morgonen.

Den kostar 350 kronor och finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
Kluvna toppar KÖP

Kluvna toppar

Kérastase Elixir Ultime är en hårolja som du kan använda både före och efter styling och gör att håret känns som nyklippt igen. Perfekt att använda mellan frisörbesöken.

Oljan kostar 359 kronor, här kan du köpa den>

KÖP

Nästa bild
Kluvna toppar KÖP

Kluvna toppar

Essence Absolue är den perfekta sommarprodukten. Oljan ger håret näring och ger samtidigt ett skydd mot solskadat hår. Perfekt!

Den kostar 470 kronor och här kan du köpa den>

KÖP

Nästa bild
Kluvna toppar KÖP

Kluvna toppar

Detta är den ultimata produkten mot kluvna toppar, den är en riktig mirakelprodukt. Oljan ska reparera 94 procent (!) av de kluvna topparna och återställa håret. Det låter ju hur bra som helst.

Den kostar 509 kronor och finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!