Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: 5 bra och effektiva serum som ger din hy det perfekta “glowet”

Bäst i test: 5 bra och effektiva serum som ger din hy det perfekta “glowet”
4 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/Parsley_Seed_Anti-Oxident_Serum_metro-mode-kopia.jpg

Parsley Seed Anti-Oxidant Serum från Aesop

Parsley Seed Anti-Oxidant Serum är ett återfuktande serum för torr, blandad eller känslig hy. Huden sörplar i sig den här produkten på två sekunder och efterlämnar lite glans men det gör inte så mycket. Tillsammans med en dagkräm, gärna från samma märke (Aesop), gör den underverk. Serumet står emot vinterrusket galant och du slipper den yttorra hinnan som lätt infinner sig vid den här årstiden. Detta serum fungerar även i mer fuktiga klimat. Den kostar en slant men den räcker länge och fungerar som sagt året om.

100 ml, kostar 535 kr och finns att köpa här! 

https://metromode.se/files/2016/02/biotherm.png

Aquasource Deep Serum från Biotherm

Biotherms Aquasource Deep Serum är ett fuktighetsbevarande och ljusreflekterande serum för alla hudtyper. Det innehåller Biotherms unika och vårdande ingrediens Thermal Planktion cellular water – livets vatten. Efter att du rengjort ansiktet använder du serumet. Serumet tränger direkt in i huden och efteråt känns din hud både mjuk, slät och doftar gott. Kombinera gärna serumet med Biotherms Aquasource Cream för att bli extra återfuktad.

50 ml, kostar 500 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2016/02/Energisant-Oxygénant-Phytomer-serum-389-kronor.jpg

Energisant Oxygénant från Phytomer Serum

Energisant Oxygénant Serum är ett skyddande och återfuktande serum  som passar alla hudtyper. Serumet fångar upp alla yttre föroreningar som skulle skada och bryta ner huden. Det lätta serumet är parfymfritt och passar därför till både känslig och normal hud. Du applicerar serumet morgon och kväll innan din dag/nattkräm och det är väldigt drygt så det räcker med bara en liten klick. Vänta en liten stund innan du tar på din hudkräm eftersom serumet tar en stund på sig att tränga in i huden. Så fort den trängt in i huden kommer resultatet omedelbart, du får en fräsch lyster i ansiktet.

30 ml, kostar 389 kr och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2016/02/Exuviance-Vespera-Bionic-Serum-800x800.jpg

Vespera Bionic Serum från Exuviance

Vespera Bionic Serum är i grunden tänkt som ett “anti-age serum”, men det funkar egentligen på alla hudtyper. Det som är bra med serumet är att det innehåller ämnen som återfuktar torr hy utan att vara fet samtidigt som den kan lugna stressad och utsatt hy (till exempel efter AHA-behandling eller annan peeling). Den ger huden lyster och ger huden ett jämnare utseende. Det enda som kan kännas lite negativt med serumet är att det kan kännas lite klibbigt på hyn om man inte masserar in det ordentligt.

30 ml, kostar 525 kr och finns att köpa här!

Under sommaren behöver din hud extra vård och omtanke eftersom sol och saltvatten har en uttorkande effekt. Ett serum är en smart och effektiv produkt som alla kan använda då serum finns för alla hudtyper och problem. Bland annat mot åldrande, torr hy, acne med mera. Metro Modes redaktionen har testat fem produkter som verkligen fungerar. Du hittar dem i bildspelet.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!