Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Bäst i test – 7 grymma ansiktsoljor

De senaste åren har ansiktsoljan blivit en vanligare återkommande favorit i fleras badrumsskåp. Men vad är egentligen skillnaden på en ansiktsolja och en ansiktskräm? Och vad har den egentligen för egenskaper?

Den största skillnaden är att ansiktsolja tränger djupare in i huden. Den består heller inte av något vatten och återfuktar därför huden mer intensivt samt hindrar den från att torka ut lättare vilket gör att den passar perfekt under årets kallare månader. En vanlig missuppfattning när det kommer till ansiktsoljan är att den inte går att använda själv. Detta stämmer inte utan är mer av en smaksak. Den fungerar lika bra själv som med din dagkräm men tänk på att försöka investera i de båda produkterna från samma märke eftersom de är skapade för att jobba tillsammans. En annan missuppfattning är även att oljan känns fet och ger ett glansigt intryck. Förut stämde detta någorlunda men utvecklingen av ansiktsoljan har gjort rejäla framsteg de senaste åren. Nu lämnar den istället huden len, återfuktad och fylld på ämnen som den mår bra av och behöver. Vi har testat oss igenom sortimentet och samlat 7 av de bästa ansiktsoljorna här ovan där vi hoppas på att även du kan hitta en favorit.

Läs även:
Vi listar 8 produkter som hjälper dig att återfukta huden i höst
10 bästa skönhetsknepen som underlättar ditt liv

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!