Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test! 7 vårdande ansiktsoljor

De senaste åren har ansiktsoljan blivit en vanligare återkommande favorit i fleras badrumsskåp. Men vad är egentligen skillnaden på en ansiktsolja och en ansiktskräm? Och vad har den egentligen för egenskaper?

Foto: Unsplash

Den största skillnaden är att ansiktsolja tränger djupare in i huden. Den innehåller inte heller något vatten, vilket gör att den återfuktar huden mer intensivt samt hindrar den från att torka ut, vilket gör att den passar perfekt under årets kallare månader.

En vanlig missuppfattning när det kommer till ansiktsoljan är att den inte går att använda utan att komplettera med andra produkter. Detta stämmer inte utan är mer av en smaksak. Den fungerar lika bra att använda för sig själv som med din dagkräm, men tänk på att försöka investera i båda produkterna från samma märke eftersom de är skapade för att jobba tillsammans.

En annan missuppfattning är även att oljan känns fet och ger ett glansigt intryck. Förut stämde detta någorlunda men utvecklingen av ansiktsoljan har gjort rejäla framsteg de senaste åren. Nu lämnar den istället huden len, återfuktad och fylld på ämnen som den mår bra av och behöver.

Vi har testat oss igenom sortimentet och samlat 7 av de bästa ansiktsoljorna här ovan där vi hoppas på att även du kan hitta en favorit.

Läs även: 

10 bästa skönhetsknepen som underlättar ditt liv.

Makeup-artisten tipsar: “Vanligaste felen alla gör när de applicerar foundation!”

Bästa foundation för oljig hy – så skapar du en matt bas.

Bästa mascaran! 16 vinnande mascaror i alla prisklasser.

 

The Ordinary KÖP

The Ordinary

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Maria Åkerberg KÖP

Maria Åkerberg

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild
L:a Bruket KÖP

L:a Bruket

Pris: 400 kronor.

KÖP

Nästa bild
Clarins KÖP
Nästa bild
Björk & Berries KÖP

Björk & Berries

Pris: 390 kronor.

KÖP

Nästa bild
Estelle & Thild KÖP

Estelle & Thild

Pris: 379 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lumene KÖP
Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!