Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test! Metro Mode testar och utser bäst serum 2021

Är du på jakt efter ett riktigt grymt serum där dropparna gör underverk för din hy? Vi på Metro Mode har testat populära produkter från marknaden och utsett våra favoriter! 

Foto: @xoxotsumi 

Vad är ett serum?

Ett serum är din bästa vän för att motverka rynkor och åldrande hud – det innehåller högre koncentration av aktiva ämnen och mindre molekyler. Där molekylerna ser till att serumet slussas djupare ner i huden och gör underverk. Det fungerar samtidigt som en katalysator för efterkommande produkter som du applicerar.

Hur använder jag ett serum?

Det här är den första produkten som du applicerar efter att du har rengjort ditt ansikte och använt en toner, alltså innan din dag eller nattkräm. Du kan använda olika serum beroende på om det är din dag- eller kvällsrutin. Inför natten funkar det utmärkt att använda ett serum som innehåller retinol och inför dagen gärna ett med c-vitamin.

Det finns mängder av serum ute på marknaden och vi på Metro Mode har testat olika produkter, här hittar du några riktigt grymma som du inte får missa!

Serum Paradoxe - Beauté Pacifique KÖP

Serum Paradoxe - Beauté Pacifique

Ett anti age-serum för ansiktet. Verkar fuktgivande och innehåller bland annat squalane. Reducerar pigmenteringar och ojämn hudton samt minskar ålderstecken och hudrodnad.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Serum - Mario Badescu KÖP

Serum - Mario Badescu

Förebygg utbrott innan de framträder med denna salicylsyra-baserade gel. Får din hud att se ren, mjuk och med minimalt med finnar. Passar för kombinations och/eller fet hy.

Pris: 315 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rapid Flash Serum - Sunday Riley KÖP

Rapid Flash Serum - Sunday Riley

Ett mycket kraftigt, snabbabsorberat serum med 15 procent THD-askorbat (vitamin C) som bekämpar glåmighet, mörka fläckar och missfärgningar samtidigt som det förbättrar hudens lyster och utstrålning.

Pris: 925 kronor.

KÖP

Nästa bild
Aquasource Pure Super Concentrate - Biotherm KÖP

Aquasource Pure Super Concentrate - Biotherm

En lätt ansiktskräm som återfuktar huden som hjälper att hålla huden ren för en hud som känns fräschare varje dag. Speciellt anpassad till 18-25 år gammal hud och livsstil.

Pris: 260 kronor.

KÖP

Nästa bild
More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1% - The Ordinary KÖP

More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1% - The Ordinary

En budgetfavorit!

Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
Double Serum - Clarins KÖP

Double Serum - Clarins

Den kompletta anti-age behandlingen stimulerar hudens 5 vitala funktioner: Återfuktning, Näring, Syresättning, Skydd och Regeneration/ Cellförnyelse. Här räcker en droppe långt.

Pris: 1 150 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!