Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test! Metro Mode testar och utser bäst serum 2020

Är du på jakt efter ett riktigt grymt serum där dropparna gör underverk för din hy? Vi på Metro Mode har testat populära produkter från marknaden och utsett våran favorit! 

Foto: @xoxotsumi 

Vad är ett serum?

Ett serum är din bästa vän för att motverka rynkor och åldrande hud – det innehåller högre koncentration av aktiva ämnen och mindre molekyler. Där molekylerna ser till att serumet slussas djupare ner i huden och gör underverk. Det fungerar samtidigt som en katalysator för efterkommande produkter som du applicerar.

Hur använder jag ett serum?

Det här är den första produkten som du applicerar efter att du har rengjort ditt ansikte och använt en toner, alltså innan din dag eller nattkräm. Du kan använda olika serum beroende på om det är din dag- eller kvällsrutin. Inför natten funkar det utmärkt att använda ett serum som innehåller retinol och inför dagen gärna ett med c-vitamin.

Det finns mängder av serum ute på marknaden och vi på Metro Mode har testat olika produkter, här hittar du några riktigt grymma som du inte får missa!

Beauté Pacifique Serum Paradoxe KÖP

Beauté Pacifique Serum Paradoxe

Betyg: 4,8 av 5

“Ett anti age-serum för ansiktet. Verkar fuktgivande och innehåller bland annat squalane. Reducerar pigmenteringar och ojämn hudton samt minskar ålderstecken och hudrodnad.”

Pris: 435 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mario Badescu Serum KÖP

Mario Badescu Serum

Betyg: 4,2 av 5

“Förebygg utbrott innan de framträder med denna salicylsyra-baserade gel. Får din hud att se ren, mjuk och med minimalt med finnar. Passar för kombinations och/eller fet hy.”

Pris: 265 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sunday Riley - Rapid Flash Serum KÖP

Sunday Riley - Rapid Flash Serum

Betyg: 5 av 5, våran favorit inom lyx!

“Ett mycket kraftigt, snabbabsorberat serum med 15 procent THD-askorbat (vitamin C) som bekämpar glåmighet, mörka fläckar och missfärgningar samtidigt som det förbättrar hudens lyster och utstrålning.”

Pris: 925 kronor.

KÖP

Nästa bild
Biotherm - Aquasource Pure Super Concentrate KÖP

Biotherm - Aquasource Pure Super Concentrate

Betyg: 4,4 av 5

“En lätt ansiktskräm som återfuktar huden som hjälper att hålla huden ren för en hud som känns fräschare varje dag. Speciellt anpassad till 18-25 år gammal hud och livsstil.”

Pris: 260 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Ordinary - More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1% KÖP

The Ordinary - More Molecules Niacinamide 10% + Zinc 1%

Betyg: 4,8 av 5, våran budgetfavorit!

En budgetfavorit! “Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.”

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
Clarins - Double Serum KÖP

Clarins - Double Serum

Betyg: 4,6 av 5

“Den kompletta anti-age behandlingen stimulerar hudens 5 vitala funktioner: Återfuktning, Näring, Syresättning, Skydd och Regeneration/ Cellförnyelse. Här räcker en droppe långt.”

Pris: 1 140 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!