Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa ansiktspeelingen

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa ansiktspeelingen
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/08/Sensai.jpg

Bäst i test: Ansiktspeeling

Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 695 kronor

“Peeling-pulvret blir till ett mjukt skum mot ansiktet. Vi blir förvånade över hur pass renskrubbad och len huden faktiskt blir, eftersom pulvret känns så skonsamt. En riktigt bra produkt, men smakar det så kostar det – priset är saftigt!”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/biotherm.jpg

Bäst i test: Ansiktspeeling

Biotherm Biosource daily exfoliating gelée

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: ca: 295 kronor

“En peeling med plankton och micro-pärlor som skonsamt exfolierar huden.  Den är lätt att använda och huden känns fantastisk efteråt. Det bästa med den här är att till och med dem med känslig hy kan använda den. ”

Köp den här>>

https://metromode.se/files/2016/08/org.jpg

Bäst i test: Ansiktspeeling

O.R.G. Skincare mineral peel face

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 495 kronor

“En mild enzym-peeling som är lätt att använda eftersom produkten sprayas i ansiktet och sen masseras på huden. Stort plus för den ekologiska blandningen med bland annat mjölktistel och lakritsrot. Vi hade dock önskat lite mer drag i peelingen. Det här känns mer som en vanlig ansiktstvätt.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/dermaceutic.jpg

Bäst i test: Ansiktspeeling

Dermaceutic peeling mask

Betyg: **** fyra stjärnor 

Pris: 589 kronor 

“En peelingmask som ska ta bort orenheter och döda hudceller, och innehåller 15 procent glykolsyra. Känns som att den jobbar på djupet och vi upplever en friskare och klarare hud efter användning. Huden känns även mjuk och len. Dryg produkt men inte riktigt värd priset!” 

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/08/exuviance.jpg

Bäst i test: Ansiktspeeling

Exuviance triple microdermabrasion

Betyg: ***** fem stjärnor full pott

Pris: 499 kronor 

”En trippelverkande exfolierande creme som ska stimulera cellförnyelse, avlägsnar döda hudceller och ge huden ny lyster. Det känns verkligen som är pejlingen håller det den lovar då huden känns klarare efter bara en användning. Skön att applicera och efter ett par veckor upplever vi mer lyster och jämnare hudton. Helt klart värd pengarna för effekten syns!”

Här hittar du produkten >>

Det är få badrumsrutiner som slår känslan av att skrubba rent huden med en riktigt bra ansiktspeeling. Vi har testat höstens utbud!

Pulver, kräm, gel och spray – det finns ansiktspeelingar i många olika utföranden, med det gemensamma målet att släta ut och rengöra huden på djupet. I testet betygsätter vi produkterna i en skala mellan en stjärna upp till fem stjärnor vilket är full pott.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!