Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa ansiktssprayen

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa ansiktssprayen
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/07/Mist2.jpg

Bäst i test: Face mist

Madara Time miracle cellular nutrients

Betyg: * en stjärna

Pris: 246 kronor

En ekologisk facemist som ska bevara fukten och fastheten i huden. Efter att du sprutat på dig misten känner du dig fräsch i ansiktet och den gör det den lovar. Det tar dock ett tag innan den går in i huden – och sprutet är minst sagt obehagligt (tänk att du sprutar en vattenpistol rakt i ansiktet).

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/07/Mist1.jpg

Bäst i test: Face mist

Sensai Cellular performance hydrachange mist

Betyg:  ***  tre stjärnor

Pris: 689 kronor

Superfräsch mist med god doft som lämnar huden härligt återfuktad. Innehåller hyaluronsyra och vatten vilket ger huden en riktig fuktbomb – var som helst och även på make up. Det höga priset drar ner produkten då den är i dyraste laget för en mist, tycker vi.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/07/Mist5.jpg

Bäst i test: Face mist

Vichy Eau thermale minéralisante

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: ca 60 kronor

“Svalkande spray som lägger sig som en kylande hinna över ansiktet. Går snabbt in i huden och lämnar den återfuktad. Minus för den stora och otympliga flaskan men stort plus för priset!”

Här hittar du återförsäljare >> 

https://metromode.se/files/2016/07/Mist4.jpg

Bäst i test: Face mist

Esse Toner plus

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 479 kronor

“Doften av neroli och vanilj är lite skum, vilket inte känns helt hundra för en uppfriskande spray. Men den gör ändå sitt jobb och lämnar huden fräsch och absorberas snabbt. Ekologisk och innehåller probiotika och prebiotika som ska optimera funktionen hos hudens mikroflora. Lite i dyraste laget.”

Här hittar du produkten >>

 

https://metromode.se/files/2016/07/Mist3.jpg

Bäst i test: Face mist

Yves Rocher Pink grapefruit vitamin face mist

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 41 kronor

“Budgetspray med alldeles för stark stråle men som doftar gott av grapefrukt. Liten smidig flaska och med tanke på priset ger den helt okej återfuktning även om det hade varit önskvärt med snabbare absorbering och mer utspritt sprut.”

Här hittar du produkten >>

När huden börjar kännas lite trött och glåmig är en fuktgivande ansiktsspray en riktig räddare i nöden.

Här har vi testat oss igenom utbudet av uppfriskande ansiktssprayer, eller face mists som de också kallas, för att hitta våra nya följeslagare i strandväskan, på skrivbordet och i handbagaget. Sprayerna är inte bara uppiggande, de tillför också fukt, nyttiga antioxidanter och lugnande källvatten till huden. Perfekt när ansiktet är i behov av lite svalka. I testet betygsätter vi produkterna i en skala mellan en stjärna upp till fem stjärnor vilket är full pott.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!