Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa highlightern

Bäst i test: Metro Mode testar och utser bästa highlightern
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/07/High2.jpg

Bäst i test: Highlighter

BB Highlighting pen

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 210 kronor

“Med hjälp av pennan är produkten lätt att applicera och ger även ett mjukt och naturligt resultat. Den ljusar upp kindben, näsrygg eller området kring ögonen på ett fint, snabbt och enkelt sätt. Enkel att ha med i väskan för att bättra på sminket under dagen.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/07/High1.jpg

Bäst i test: Highlighter

Sensai silking highlighting powder

Betyg: ***** full pott!

Pris: 345 kronor

“Produkten ger verkligen omedelbart huden det där lilla extra som gör att den ser fräsch och utvilad ut. En highlighter som passar lika bra till vardag som till fest då den ger huden den perfekta lystern – på ett naturligt sätt!”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/07/High4.jpg

Bäst i test: Highlighter

Nars The muliple

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 352 kronor

“Krämig highlighter som tack vare sitt stift är lätt att applicera. Färgerna är fina och den ger en fin lyster. Det enda negativa är att den lägger sig som en hinna på huden och du måste blanda ut den ganska mycket för att resultatet ska bli naturligt.”

Finns på Sephora

https://metromode.se/files/2016/07/High3.jpg

Bäst i test: Highlighter

GA-DE – GD Rich & Moist Radiant Highlighter

Betyg: * en stjärna

Pris: 129 kr

“Mer en concealer än en highlighter i min mening. Täckande, matt med mycket pigment. Innehåller inget skimmer och har en mörk nyans som gör det svårt att använda som highlighter, ingen höjdare tyvärr.”

Här hittar du produkten >>

https://metromode.se/files/2016/07/High6.jpg

Bäst i test: Highlighter

Sephora Wonderful cushion luminizer

Betyg: ***** full pott

Pris: 134 kronor

Highlightern går i en ljusrosa och persikofärgad nyans och ger en härlig lyster i ansiktet. Den lilla kudden gör att den är lätt att applicera och du behöver inte vara ett proffs för att få ett bra resultat. Priset är också väldigt bra.”

Finns på Sephora

https://metromode.se/files/2016/07/High7.jpg

Bäst i test: Highlighter

Urban Decay Afterglow highlighter

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 270 kronor

“Highlighter i tre olika nyanser med en formula som är lätt att applicera. Ger ett supersnyggt och skimrande glow som håller länge. På kindbenen gör den sig allra bäst! Relativt dyr, men väl värd pengarna tycker vi.”

Här hittar du produkten >>

En skimrande och uppljusande highlighter är det perfekta knepet för att ge huden lyster och trolla bort trötthet. Vi har testat skönhetshyllans bästa produkter.

Genom att framhäva området under ögonbrynen, på kindbenen och näsryggen med lite skimmer ger du ansiktet mer intensitet. En riktigt bra highlighter är ett måste i sminkväskan! I testet betygsätter vi produkterna i en skala mellan en stjärna upp till fem stjärnor vilket är full pott. Kolla in vilken highlighter som vi inte tycker håller måttet – och vilka två som får högsta poäng!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!