Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode utser årets bästa foundation

Att hitta en bra foundation är A och O för att få till en snygg och flawless grund. En bra foundation bör smälta in i huden på ett naturligt sätt och ska samtidigt täcka ojämnheter utan att lägga sig som en mask. Här har vi testat och utsett årets bästa foundation! 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

 

Samtliga produkter i testet har vi betygsatt med stjärnor mellan 1 – 5. Fem stjärnor ger fullpott!

Touche éclat le teint foundation  KÖP

Touche éclat le teint foundation 

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 505 kronor

”Yves Saint Laurent är en foundation helt utan puder som täcker ojämnheter på ett bra sätt. Den ger huden en fin ton och känns väldigt naturlig. Vi känner oss fräscha då huden får en fin finish! Får något lägre poäng på grund av priset som är i högsta laget.”

Köp den här>

KÖP

Nästa bild
HD Invisible Cover Foundation KÖP

HD Invisible Cover Foundation

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 400 kronor

”Ultra HD foundation kommer i 40 olika nyanser, den är oljefri. Den lägger sig fint över huden och täcker lagom mycket så att man känner sig fräsch. Den skapar en fantastisk fin ton på huden och håller hela dagen!”

Köp den här>

KÖP

Nästa bild
Lancôme Teint Miracle Foundation KÖP

Lancôme Teint Miracle Foundation

Betyg: ***** fem stjärnor fullpott

Pris: 460 kronor

”En tunn men täckande foundation med solskyddsfaktor 15 som smälter bra in i huden. Resultatet blir naturligt och du får en fin lyster i ansiktet. Har du torr hy är detta en foundation för dig eftersom den inte lägger sig i de torra flikarna utan smälter in som en hudkräm i huden. Den finns i många bra nyanser och tack vare skolskyddsfaktorn så är det här en riktig favorit!”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Kat Von D Lock-it foundation  KÖP

Kat Von D Lock-it foundation 

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 360 kronor

”En (väldigt ) tjock och täckande foundation som verkligen gör det namnet säger, för den ”låser verkligen fast sminket”. Eftersom konsistensen är så pass tjock och krämig kan den kännas lite svår att applicera och du behöver betydligt mindre än vad du tror. När vi testade den tyckte vi att nästan kände oss ”för instängda” och som att huden inte kunde andas. Vill du ha en täckande foundation som verkligen sitter ska du testa denna.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Emite make up pro moisture foundation KÖP

Emite make up pro moisture foundation

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 360 kronor

”Denna foundation är väldigt lätt och enkel att applicera. Den innehåller bland annat Aloe Vera vilket gör att huden återfuktas bra. Dock är den inte särskilt täckande så för dig med problemhy skulle vi inte rekommendera denna.”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
Sensai Fluid Finish KÖP

Sensai Fluid Finish

Betyg: **** Fyra stjärnor

Pris: 445 kronor

”En lätt foundation som snabbt går in i huden och lämnar ett naturligt resultat.  Passar bra för den som inte kräver så mycket täckning utan främst är ute efter en jämnare hudton och fint glow. Dyr, men värd sitt pris. Stort plus för att den har solskyddsfaktor 15!”

Köp här>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!