Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode utser årets bästa brun utan sol 2018

Solen är äntligen här (för att stanna hoppas vi) men än så länge är det bara maj och vad som helst kan hända. Vårvädret är dock inget som ska behöva påverka din bränna. Här listar vi produkterna som ger dig ett naturligt och snyggt resultat i vårens stora brun utan sol-test! 

brun-utan-sol-bast-i-test

Vi har testat och utsett vårens bästa brun utan sol-produkter i en skala mellan 1 stjärna upp till fem stjärnor som är fullpott. Här kan du också läsa om hur du lyckas få till den där perfekta BUS-brännan.

Lancôme Flash Bronzer KÖP

Lancôme Flash Bronzer

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 225 kronor

“En bra gelé för ansiktet att applicera efter dag eller nattkräm, ger snabbt resultat utan att bli överdrivet mörk eller orange. Luktar inte konstigt som vissa BUS-produkter kan göra. Minus för att det är lite väl dyrt för en produkt som bara är till för ansiktet.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Lancôme Flash Bronzer KÖP

Lancôme Flash Bronzer

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 645 kronor

“En krämig brun utan sol-gel som lätt går in i huden. Det känns verkligen att det samtidigt återfuktar. Ett plus är att färgen också är väldigt hållbar då du bara behöver smörja in dig ca 2-3 gånger i veckan för ett bestående resultat. Vi tycker att det höga priset drar ner krämen något så att den inte når fullpott.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
Biotherm Aqua-gelée autobronzante face se KÖP

Biotherm Aqua-gelée autobronzante face se

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 250 kronor

”Serum som enligt beskrivningen ska ge sommarglöd åt ansiktet, och vi är beredd att hålla med. Det här är produkten du väljer för att återfukta huden i kombination med glow och en (lätt) brun-utan-sol-effekt – det kommer inte se ut som om du spenderat tre veckor i ett solparadis (om det är effekten du eftersträvar). God somrig doft och lättapplicerad.”

Köp här. 

KÖP

Nästa bild
James Read Express Bronzing Mousse  KÖP

James Read Express Bronzing Mousse 

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: ca 350 kronor

”Fungerar väldigt snabbt och bra. Inom bara en timme har huden redan fått en brunare och finare färg. Det som dock är negativt med den är att du måste ha en särskild handske för att applicera moussen på huden för att få till en jämn bränna. Vi hade gärna sett att handsken var inkluderad i priset eller att de tydligare på flaskan stod att den behövdes.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
California Tan instant sunless lotion KÖP

California Tan instant sunless lotion

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: ca: 133 kronor

”En brun utan sol som ger ett naturligt resultat. Krämen är lättaplicerad och den är lätt färgad så du enkelt ser var du smort in dig och inte. Något som både är en nackdel och en fördel är att den torkar fort. Är du en nybörjare så kan det sluta med att du har mörka fläckar över hela kroppen. Den får sitt höga betyg för att färgen på brännan blir så fin.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
ACO Selftanning lotion KÖP

ACO Selftanning lotion

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 95 kronor

”Lotion som snabbt går in i huden utan att kladda. Stort plus för priset och för den milda doften. Den är enkel att applicera, trots att jag inte skrubbat huden först så blir det inte flammigt. Men, jag hade velat ha mer kraft i krämen. Full effekt ska ges på fyra timmar, men trots dubbla appliceringar ser jag bara en lätt skiftning i huden.”

Köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!