Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bästa solpudren! Metro Mode listar 6 favoriter

Påsken närmar sig med stormsteg och vi hoppas nog alla på att solens strålar ska hinna ge oss den där vårfräscha looken under långledigheten! Vare sig solen tittar fram eller inte så kan du hjälpa din vinterglåmiga hud en bit på vägen genom att införskaffa ett grymt solpuder! Vi testat och utsett vårens grymmaste bronzers!

Foto: @angelina_haupt

Ett bra solpuder ska enligt oss ge bra pigment utan att skapa skarpa linjer. Det ska sitta hela dagen och smälta in i huden på ett naturligt sätt. Nedan hittar du våra favoriter!

Natural glow Bronzer - Lumenes KÖP

Natural glow Bronzer - Lumenes

Lätt solpuder som ger ditt ansikte ett naturligt vackert, solkysst utseende. Solpudret med ljusreflekterande pigment och lystergivande nordiska hjortron smälter helt in i huden för att skapa en frisk, somrig lyster med en naturligt halvmatt finish. 100 % vegansk.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
Diorskin Mineral Nude Bronze Powder - DIOR KÖP

Diorskin Mineral Nude Bronze Powder - DIOR

Solpuder berikat med gyllene mineraler som fångar ljuset och fördubblar solstrålarnas glans. Du ser naturligt solbrun ut.

En favorit här på redaktionen!

Pris: 420 kronor.

Finns i 6 nyanser!

KÖP

Nästa bild
Deep Matte Bronze - Smashbox KÖP

Deep Matte Bronze - Smashbox

Ett lätt solpuder som ger ett naturligt resultat. Funkar lika bra på ett vinterblekt ansikte som på ett solkysst. Den smälter bra in i huden och funkar bra även på torr hud. Vi har inget dåligt att säga om det här pudret. Det är inget skimmer i den så den passar både till vardag och till fest. Ett måste för dig som inte hittat ditt favoritpuder än.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mineral Bronzer - INIKA KÖP

Mineral Bronzer - INIKA

Ett löspuder som är snällt mot huden, mineralpuder är super för dig som har problemhy. Finns i fyra fina nyanser som innehåller mycket pigment, vilket är tur då burken är relativt liten. Denna är en riktig favorit!

Pris: 276 kronor.

KÖP

Nästa bild
Duo Bronzing Powder - Sensai KÖP

Duo Bronzing Powder - Sensai

Lyxigt bronzingpuder i två nyanser som gradvis övergår i varandra.

Funkar dock bättre för att ”skapa vaga effekter av contouring” än som bronzer. Pudret är tonat från ljust och skimrande till en beige nyans, så det går att använda var för sig som highligter och skugga eller blanda för att få lyster och på kindbenen.

Pris: 465 kronor.

KÖP

Nästa bild
Belle De Teint Powder Belle de Jour - Lancôme KÖP

Belle De Teint Powder Belle de Jour - Lancôme

Ett lyxigt solpuder med en hälsosam formula med naturligt pigment vilket känns väldigt färscht. Pudret innehåller rosenbladspuder, koffein och aprikosolja som och ger verkligen fint glow till huden. Resultatet blir jämt och naturligt. Vi älskar den här!

Pris: 460 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!