Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Vi testar och utser vårens bästa torrschampo 2020

Torrschampo for president! I alla fall varje stressig morgon då det bara måste gå undan och flottigt hår inte är ett alternativ! Den fantastiska räddaren i nöden hjälper inte bara mot fett hår utan kan även ge stadga och volym. På ett spray ska du helt enkelt bli fräschare än vad du känner dig!

Foto: @ginemargrethe / @hairtalkextensions

Här har vi testat vårens bästa torrschampon för att utse det ultimata i alla kategorier. Vi betygsätter varje produkt med stjärnor från ett till fem där fem stjärnor är fullpott!

Maria Nila Style & Finish Dry Schampo KÖP

Maria Nila Style & Finish Dry Schampo

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 249 kronor

”Ett superbra torrschampo som är paraben- och sulfatfritt samt luktar otroligt gott. Nästan som päronglass. Passar även för dig som har mörkt hår eftersom produkten inte lämnar några vita fläckar. Gör håret fräscht samt ger det stadga och volym. Dock så blir håret rätt strävt, men letar du efter ett torrschampo som ger håret volym så ska du satsa på detta.”

Finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
Björn Axén Styling Dry Schampoo KÖP

Björn Axén Styling Dry Schampoo

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 145 kronor

“Ett torrschampo som ska ger en bra matt effekt och stadga.  Luktar dessutom gott! Tycker att den fyller sin funktion som torrschampo men faller lite på volym-delen som den utlovar. I alla fall inte den effekt man är ute efter. Håller nästan helt vad den lovar men kommer inte hela vägen upp.”

Finns att köpa här >

KÖP

Nästa bild
Sachajuan KÖP

Sachajuan

Betyg: ***** Fem stjärnor – full pott!

Pris: 160 kr

”Kan man bli kär i ett torrschampo? I så fall är det nog det som just hänt oss. Det här torrschampot ger en fräsch look på ett kick, doftar fräscht och får mitt tunna skandinaviska hår att anta oanade höjder. Som en schamponering och salongsföning i en flaska! Rekommenderas starkt.”

Finns att köpa här>

 

KÖP

Nästa bild
Merci Handy - Hello Sunshine KÖP

Merci Handy - Hello Sunshine

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 65 kronor.

“Merci Handy har fixat så att ditt hår aldrig mer avslöjar vilket rockstjärneliv du egentligen lever på nätterna! Detta osynliga torrschampo absorberar talgöverskottet och återställer direkt hårets volym. Ditt hårsvall blir lätt, mjukt och doftar gott.”

 

Finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
R+Co KÖP

R+Co

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 339 kronor

”Lätt torrschampo som ger bra volym utan att göra håret strävt eller att lämna synliga rester. Schampot klarade till och med att fräscha upp ett genomsvettigt nytränat hår. Stort plus för att R+Co inte djurtestar sina produkter!”

Finns att köpa här>

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!