Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Vi testar och utser vårens bästa torrschampon 2021

Torrschampo for president! I alla fall varje stressig morgon då det bara måste gå undan och flottigt hår inte är ett alternativ! Den fantastiska räddaren i nöden hjälper inte bara mot fett hår utan kan även ge stadga och volym. På ett spray ska du helt enkelt bli fräschare än vad du känner dig!

Foto: @ginemargrethe / @hairtalkextensions

Här har vi testat vårens bästa torrschampon och utsett det ultimata i alla kategorier.

Läs också:

Unna ditt hår en djupverkande detox – så här gör du steg för steg!

4 steg till tjockare hår – så fixar du drömsvallet.

4 fel vi alla gör när vi använder torrschampo.

Den obehagliga sanningen om torrschampo.

Style & Finish Dry Schampo - Maria Nila KÖP

Style & Finish Dry Schampo - Maria Nila

”Ett superbra torrschampo som är paraben- och sulfatfritt samt luktar otroligt gott. Nästan som päronglass. Passar även för dig som har mörkt hår eftersom produkten inte lämnar några vita fläckar. Gör håret fräscht samt ger det stadga och volym. Dock så blir håret rätt strävt, men letar du efter ett torrschampo som ger håret volym så ska du satsa på detta.”

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Styling Dry Shampoo - Björn Axén KÖP

Styling Dry Shampoo - Björn Axén

“Ett torrschampo som ska ger en bra matt effekt och stadga.  Luktar dessutom gott! Tycker att den fyller sin funktion som torrschampo men faller lite på volym-delen som den utlovar. I alla fall inte den effekt man är ute efter. Håller nästan helt vad den lovar men kommer inte hela vägen upp.”

Pris: 145 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dryclean Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing KÖP

Dryclean Volumizing & Refreshing - Lernberger Stafsing

”Ett torrschampo spray som bygger otrolig volym, textur och hållbar stadga. Mattar ner fet hårbotten och fräschar upp håret mellan shamponeringar.”

Pris: 209 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dark Volume Powder - Sachajuan KÖP

Dark Volume Powder - Sachajuan

En verklig favorit!

”Kan man bli kär i ett torrschampo? I så fall är det nog det som just hänt oss. Det här torrschampot ger en fräsch look på ett kick, doftar fräscht och får mitt tunna skandinaviska hår att anta oanade höjder. Som en schamponering och salongsföning i en flaska! Rekommenderas starkt.”

Pris: 250 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Hello Sunshine - Merci Handy KÖP

Hello Sunshine - Merci Handy

“Merci Handy har fixat så att ditt hår aldrig mer avslöjar vilket rockstjärneliv du egentligen lever på nätterna! Detta osynliga torrschampo absorberar talgöverskottet och återställer direkt hårets volym. Ditt hårsvall blir lätt, mjukt och doftar gott.”

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
DEATH VALLEY Dry Shampoo - R+Co KÖP

DEATH VALLEY Dry Shampoo - R+Co

”Lätt torrschampo som ger bra volym utan att göra håret strävt eller att lämna synliga rester. Schampot klarade till och med att fräscha upp ett genomsvettigt nytränat hår. Stort plus för att R+Co inte djurtestar sina produkter!”

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!