Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Glossybox

Beauty-boost! Skäm bort mamma (och dig själv) på mors dag

På mors dag den 31:a maj vill vi visa våra mammor lite extra uppskattning, och just i år har GLOSSYBOX gjort det ännu enklare att göra just det. Med sina två specialerbjudanden har du möjlighet att skämma bort både någon du håller kär – och dig själv.

Oavsett om du har möjlighet att träffa din mamma på mors dag i år eller inte så har du nu chansen att ge bort vardagslyx till henne, eller någon annan du tycker om, samtidigt som du också får en spännande överraskning. I år har nämligen GLOSSYBOX tagit fram två fina dubbelerbjudanden lagom till mors dag – en win-win, med andra ord!

Först och främst har de tagit fram en specialdesignad GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition-box med ett vackerts blomsterprytt lock som innehåller sju spännande överraskningar som garanterat väcker vårkänslorna till liv. Fem av produkterna är i fullsize och två i lyxig travel-size, och värdet är hela 1 300 kronor per box.

Helt klart den bästa presenten till både dig själv och till någon som förtjänar lite extra lyx i vardagen – och nu kan du ge både henne och dig själv en lyxig stund när du får två Mother’s Day Limited Edition-boxar för endast 559 kronor (värde över 2 600 kr)Läs mer och ta del av erbjudandet här.

Varför inte överraska någon du står kär med den lyxiga mors dag-boxen – och ge dig själv en skönhetsupplevelse utöver det vanliga? GLOSSYBOX har dessutom alltid fri frakt på sina boxar.

GLOSSYBOX har även tagit fram två specialdesignade boxar med djurmönster och ett unikt upplägg. Nu i maj är temat Wild Thing och GLOSSYBOX överraskar ännu mer än vanligt! Du får antingen en leopardmönstrad eller en zebramönstrad box. Och inte nog med det! I maj kommer några lyckliga prenumeranter dessutom att överraskas av en exklusiv Golden Ticket i sin box och därmed vinna en djurmönstrad vattenflaska från populära GLACIAL BOTTLE, värd 399 kr!

Med andra ord är det här en box för dig som älskar att testa ny skönhet – och nu får du en djurmönstrad box, samt den specialdesignade Mors Dag-boxen, för endast 399 kronor (värde över 1 950 kronor)Läs mer och ta del av erbjudandet här.

Som vanligt bjuder GLOSSYBOX på frakten på alla sina boxar!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!