Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Caroline Sandström listar sina 5 bästa produkter någonsin

Concealern som täcker allt från finnar till långdragna påsar under ögonen, ansiktsmasken som får din hy att stråla direkt och hårinpackningen som ordagrant ger nytt liv åt håret igen – här är Caroline Sandströms bästa skönhetsprodukter någonsin.

Läs även:
Här är världens mest googlade skönhetsfråga

Hårmask, Aesop KÖP

Hårmask, Aesop

Rose Hair & Scalp Moisturising Masque, 120 ml, 260 kr

 

Jag har egentligen ett lockigt hår vilket resulterar i att jag plattar det med hjälp av en plattång var och varannan dag. Detta sliter såklart oerhört mycket på håret och framförallt då jag även är ganska slarvig med att använda värmeskydd. Men som tur är har jag hittat inpackningen som på bara 20 minuter blåser nytt liv i håret igen. Den här mirakelprodukten från Aesop kan jag helt enkelt inte leva utan och jag använder den ungefär en gång i veckan.

KÖP

Nästa bild
Ansiktsmask, SK-II KÖP

Ansiktsmask, SK-II

Facial Treatment Mask, 10 st, cirka 1 000 kr

 

Jag älskar ansiktsmasker och min absoluta favorit är den här från SK-II. Den är hisnande dyr men värd varenda krona eftersom den på nolltid återfuktar huden, ger den nya vitaminer som den behöver samt lämnar den avslappnad, fräsch och frisk.

KÖP

Nästa bild
Concealer, RMS Beauty KÖP

Concealer, RMS Beauty

Un Cover Up, 365 kr

 

Generellt använder jag inte så mycket täckande produkter i ansiktet under vardagen då jag försöker låta den andas så gott det går. Men när påsarna under ögonen sträcker sig ner till munnen eller när den där ovälkomna finnen slagit rot under natten är den här lilla glasburken mitt perfekta vapen. Den täcker allt och håller hela dagen samtidigt som den endast innehåller naturliga ingredienser – något min hy mår bäst av.

KÖP

Nästa bild
Koncentrerade ampuller, Babor KÖP

Koncentrerade ampuller, Babor

Stop Stress Fluid, 375 kr

 

Om det är en produkt jag är beroende av – på riktigt – så är det de här små glasampullerna från Babor. De hjälper nämligen din hy att få tillbaka lystern, minskar rodnader samt ger dig ett friskt glow hela dagen. Perfekt om du vill vara extra fin till festen eller kanske dejten till exempel.

KÖP

Nästa bild
Ansiktsrengöring, Bioderma KÖP

Ansiktsrengöring, Bioderma

Créaline H2O, 250 ml, 139 kr

 

Jag har två favoriter när det kommer till ansiktsrengöringar och en av dem är den här från Bioderma. Den avlägsnar all smuts på ett skonsamt sätt och lämnar huden fräsch och fin efteråt.

 

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!