Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Den föryngrande ansiktskrämen som skönhetsexperterna själva använder

Sedan lanseringen 2019 har Augustinus Baders ansiktskräm – kort och gott kallad “The Cream” – fått i stort sett varenda skönhetsredaktör i världen på fall. Men vad är det som gör den så speciell?

Foto: Instagram @victoriabeckham/Augustinus Baders

Sedan professor Augustinus Bader lanserade sin ansiktskräm “The Cream” 2019 har kändisar som Margot Robbie, Victoria Beckham och Kate Bosworth talat sig varma för dess till synes föryngrande egenskaper. Förutom dessa har i stort sett varje skönhetsredaktör i världen fallit pladask för krämen, som sägs kunna minska synbara tecken på åldrande.

Hudspecialisten Joanna Czech, som har jobbat med bland andra Kim Kardashian och Anna Wintour, är en av de som menar att Baders ansiktskräm är unik i sitt slag:

“Efter över trettio år [i den här industrin] måste en kräm vara speciell för att få mig att känna mig upprymd. Den här krämen är oförglömlig”, säger hon.

Hjälper huden att läka sig själv

Det som gör Baders produkter unika är att de är baserade på över tjugo års erfarenhet av stamcells- och biokemiforskning. Faktum är att “The Cream” innehåller 40 olika ingredienser – inklusive vitaminer, syntetiserade molekyler och aminosyror – som hjälper huden att läka sig själv:

“Det som är speciellt med denna kräm är en specifik förståelse för vad stamcellerna i din hud behöver för att få din egen hud att läka sig själv på naturlig väg”, berättar Bader för australiensiska Vogue och fortsätter:

“Medan vissa fuktkrämer helt enkelt återfuktar för dagen, förbättrar denna huden på lång sikt. Efter tre till fyra veckors användning av [krämen] kommer du att se en stor skillnad i hudens kvalitet.”

Källor: Vogue, The Cut

The Cream - Augustinus Bader KÖP

The Cream - Augustinus Bader

En uppgradering av Augustinus Baders prisbelönta fuktgivande dagkräm, framtagen med hjälp av 30 års forskning och innovation. Intensivt lyxig, återfuktande och närande. Hjälper hudens egna cellulära förnyelse för att dramatiskt förbättra hudens utseende, detta bland annat med hjälp TFC8®.

Pris: 350 kronor.

KÖP

Nästa bild
The Rich Cream - Augustinus Bader KÖP

The Rich Cream - Augustinus Bader

Djupt återfuktande fuktighetskräm, framtagen med hjälp av 30 års forskning och innovation. Hjälper hudens egna cellulära förnyelse för att dramatiskt förbättra hudens utseende, detta bland annat med hjälp TFC8®.

Pris: 750 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!