Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Organic Surge

Gör huden redo för vår i fem enkla steg

Foto: Unsplash och Organic Surge.

Dags att säga adjö till torr och fnasig vinterhy och välkomna våren med en ny, återfuktande hudvårdsrutin! I vår satsar vi på naturliga, ekologiska produkter med vårdande och fuktgivande egenskaper. I samarbete med Organic Surge har vi tagit fram guiden som gör din hud redo för vår i fem enkla steg.

Våren är här och det är dags att lämna torr och livlös vinterhud bakom sig med en ny fräsch hudvårdsrutin. Ansiktet behöver hjälp att återhämta sig från den kalla årstiden med en bra rengöring, exfoliering och vårdande fukt som ger huden nytt liv och glow. Vi har valt ut fem naturliga och ekologiska produkter från den prisvinnande, veganska hudvårdsserien Organic Surge som gör din hy redo att möta våren.

I samarbete med Organic Surge:

1. Rengöring

1. Rengöring

En mild rengöring som tvättar bort orenheter och make up utan att beröva huden dess skyddande fuktbarriär.

Refreshing Face Wash, Pris: ca 108 kr. Köp den här.

Nästa bild
2. Exfoliering

2. Exfoliering

Finmalda kokosskal, fuktgivande oljor och lugnande örtextrakt skapar denna milt exfolierande produkt som är perfekt för den som vill bli av med torr vinterhy.

Perfecting Face Polish. Pris: ca 108 kr. Köp den här.

Nästa bild
3. Mask

3. Mask

En djuprengörande ansiktsmask med fuktgivande oljor, lugnande örtextrakt och rengörande lera som gör rent på djupet och livar upp glåmig och obalanserad hy. Använd masken en gång i veckan eller när huden behöver ett snabbt lyft.

Deep Cleansing Face Mask. Pris: ca 132 kr. Köp den här.

Nästa bild
4. Olja

4. Olja

En lyxig och mjukgörande hudolja som ger näring och fukt åt uttorkad hy. Använd oljan för att motverka stramande och torr hy, eller blanda några droppar i din nattkräm för en extra fuktboost.
Replenishing Facial Oil. Pris: ca 301 kr. Köp den här.

Nästa bild
5. Fukt

5. Fukt

Låt huden återfuktas medan du sover med den här bästsäljande nattkrämen, som innehåller lugnande lavendelolja och vårdande kokos- och sheasmör.

Overnight Sensation Night Cream. Pris: ca 168 kr. Köp den här.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!