Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Hurra! Nu lanserar Sephora sin webbshop i Sverige

När amerikanska sminkjätten Sephora öppnade sin första fysiska butik i Sverige togs de emot som ett välkommet tillskott på den svenska skönhetsmarknaden. En svensk webbshop har dock lyst med sin frånvaro – fram tills nu. 

Foto: IBL/Alamy

Den första svenska Sephora-butiken slog upp portarna i Täby Centrum strax utanför Stockholm i oktober 2012. Sedan dess har ytterligare en butik öppnat inne i Stockholm city, samt butiker i Göteborg och Malmö. Men trots att vi numera kan shoppa beautyfavoriter från Marc Jacobs, Benefit, Kat Von D, Too Faced, Sephoras eget märke med flera i de tre största städerna så har intresset för en webbshop varit stor, vi vill ju kunna handla var vi än befinner oss och när som helst på dygnet.

Och nu har Sephora äntligen lyssnat till kundernas efterfrågan. På sin Facebook-sida gick de igår ut med nyheten om att onlinebutiken öppnar för svenska beställningar inom kort. Något exakt datum för lanseringen är ännu inte officiellt men i kommentarsfältet skriver Sephora att webbshoppen kommer att sälja en del märken som inte alla fysiska Sephora-butiker har. Spännande!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!