Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Metro Mode testar concealer – här är 5 vinnare

Metro Mode har gått loss bland utbudet av concealers och hittat fem solklara vinnare.
Att hitta en perfekt concealer i djungeln av skönhetsprodukter är inte lätt. Produktens huvudsyfte är att dölja skavanker utan att ge ett kakigt och onaturligt resultat. Det kan tyckas att de flesta concealers borde klara av jobbet men så är inte fallet. Du behöver hitta rätt nyans och rätt konsistens för att det ska se fint ut på just dig. Metro Mode har testat fem concealer som vi gillar – du hittar dem nedan!

4 snabba tips!
Hitta rätt nyans – En concealer åt det mer gula hållet är främst avsedd för mörka ringar. Produkter åt det mer gröna hållet täcker röda partier perfekt medan beigea nyanser kan användas som highligher eller som en neutral bas på ögonlocket.
Applicera rätt – Det bästa verktyget är nästan fingertopparna men beroende på val av konsistens är även en syntetpensel ett bra verktyg.
Torr hy – Välj en tunnare concealer.
Problemhy – Välj en krämigare variant som täcker finnar och röda partier bättre.

Foto: REX

1. YSL Touche Eclat, 385 kr KÖP

1. YSL Touche Eclat, 385 kr

Denna concealer är tunn, lätt att applicera och ljusar effektivt upp lite mörkare partier som exempelvis under ögonen, näsvingarna och pannan. Den här är kanon om du önskar ett mer naturligt och osminkat resultat. YSL Touche Eclat passar alla hudtyper, kostar cirka 385 kr och finns att köpa här!

KÖP

Nästa bild
2. Urban Decay Naked Skin, 287 kr KÖP

2. Urban Decay Naked Skin, 287 kr

Den här concealern smälter in i huden och ger en matt finish, perfekt om man har en glansig och oljig hud, men är man en torris kan den upplevas som att den lägger sig som ett skal på huden. Ett tips är att återfukta huden ordentligt innan du börjar sminka dig. När man först applicerar concealern upplevs den som tjock och tung, inte alls viktlös, men när den sen bländas ut försvinner den in i huden och blir knappt märkbar. Den är dryg och täcker skavankerna väldigt bra. Urban Decay Naked Skin (weightless complete coverage concealer), kostar 287 kronor och finns att köpa här!

KÖP

Nästa bild
3. Lancôme Effacernes Longue Tenue, 340 kr KÖP

3. Lancôme Effacernes Longue Tenue, 340 kr

Den här concealern är perfekt de dagar när du vill täcka och dölja mörka ringar eller andra röda partier lite extra. Den är dryg och det behövs inte mycket för ett jämt och fint resultat. Den kostar en slant men räcker länge! Är du väldigt torr i huden finns det en liten risk att den kan upplevas lite kakig men ett enkelt knep är att blanda ut den på handen med en klick av din dagkräm så är problemet löst. Lancôme Effacernes Longue Tenue (Long lasting softning concealer) kostar 340 kr och finns att köpa här! 

KÖP

Nästa bild
4. Make up store, Easy Cover all mix, 285 kronor KÖP

4. Make up store, Easy Cover all mix, 285 kronor

Denna storsäljare är fortfarande lika populär som när den lanserades för en herrans massa år sedan. Detta är en dryg högpigmenterad concealer som döljer finnar, blemmor, ytliga blodkärl men även mörka ringar under ögonen. Easy Cover all mix kostar 285 kr och finns att köpa här! 

KÖP

Nästa bild
5. bareMinerals Correcting Concealer, 415 kr KÖP

5. bareMinerals Correcting Concealer, 415 kr

Effektiv concealer i cremeform som praktiskt taget smälter in i huden utan att lämna några ojämnheter. Den ger medel till full täckning beroende på hur mycket täckande effekt du önskar. och döljer effektivt blemmor, mörka ringar under ögonen och andra hudskavanker hela dagen. Fri från parabener, syntestiska dofter och artificiella oljor. Appliceras bäst med en concealerborse. BareMinerals concealer finns för alla hudtoner, kostar 415 kr och finns att köpa här! 

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!