Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Metro Mode testar concealer – här är 8 vinnare

Metro Mode har gått loss bland utbudet av concealers och hittat fem solklara vinnare. Att hitta en perfekt concealer i djungeln av skönhetsprodukter är inte lätt. Produktens huvudsyfte är att dölja skavanker utan att ge ett kakigt och onaturligt resultat. Det kan tyckas att de flesta concealers borde klara av jobbet men så är inte fallet. Du behöver hitta rätt nyans och rätt konsistens för att det ska se fint ut på just dig. Metro Mode har testat åtta concealer som vi gillar – du hittar dem nedan!

Foto: @jodielapetitefrenchie

4 snabba tips!
Hitta rätt nyans – En concealer åt det mer gula hållet är främst avsedd för mörka ringar. Produkter åt det mer gröna hållet täcker röda partier perfekt medan beigea nyanser kan användas som highligher eller som en neutral bas på ögonlocket.
Applicera rätt – Det bästa verktyget är nästan fingertopparna men beroende på val av konsistens är även en syntetpensel ett bra verktyg.
Torr hy – Välj en tunnare concealer.
Problemhy – Välj en krämigare variant som täcker finnar och röda partier bättre.

Forever Skin Correct Concealer - DIOR KÖP

Forever Skin Correct Concealer - DIOR

döljer mörka ringar under ögonen, lokal rodnad, utslag och ojämnheter i ett enda svep!

En av favoriterna här på redaktionen!

Pris: 370 kronor.

KÖP

Nästa bild
Touche Eclat - YSL KÖP

Touche Eclat - YSL

Denna concealer är tunn, lätt att applicera och ljusar effektivt upp lite mörkare partier som exempelvis under ögonen, näsvingarna och pannan. Den här är kanon om du önskar ett mer naturligt och osminkat resultat. YSL Touche Eclat passar alla hudtyper.

Pris: 385 kronor.

KÖP

Nästa bild
Magic Away – Flytande concealer Charlotte Tilbury KÖP

Magic Away – Flytande concealer Charlotte Tilbury

Heltäckande formel framtagen för att minska mörka ringar för ett fräschare utseende.
Magic Cushion-applikatorn rullar över huden och följer konturen runt ögonen för en bättre täckning!

En av favoriterna här på redaktionen!

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild
Naked Skin - Urban Decay KÖP

Naked Skin - Urban Decay

Den här concealern smälter in i huden och ger en matt finish, perfekt om man har en glansig och oljig hud, men är man en torris kan den upplevas som att den lägger sig som ett skal på huden. Ett tips är att återfukta huden ordentligt innan du börjar sminka dig. När man först applicerar concealern upplevs den som tjock och tung, inte alls viktlös, men när den sen bländas ut försvinner den in i huden och blir knappt märkbar. Den är dryg och täcker skavankerna väldigt bra. Urban Decay Naked Skin (weightless complete coverage concealer.

Pris: 276 kronor.

KÖP

Nästa bild
Effacernes Longue Tenue - Lancôme KÖP

Effacernes Longue Tenue - Lancôme

Den här concealern är perfekt de dagar när du vill täcka och dölja mörka ringar eller andra röda partier lite extra. Den är dryg och det behövs inte mycket för ett jämt och fint resultat. Den kostar en slant men räcker länge! Är du väldigt torr i huden finns det en liten risk att den kan upplevas lite kakig men ett enkelt knep är att blanda ut den på handen med en klick av din dagkräm så är problemet löst. Lancôme Effacernes Longue Tenue (Long lasting softning concealer).

Pris: 340 kronor.

KÖP

Nästa bild
Airbrush Concealer Malibu - Rodial KÖP

Airbrush Concealer Malibu - Rodial

Perfekt att ha med i väskan, som gör att du får en perfekt look, oavsett var du befinner dig. Det höga pigmentinnehållet täcker enkelt och bekvämt alla ojämnheter och ger en perfekt airbrush finish.

Pris: 480 kronor.

KÖP

Nästa bild
5. bareMinerals Correcting Concealer, 415 kr KÖP

5. bareMinerals Correcting Concealer, 415 kr

Effektiv concealer i cremeform som praktiskt taget smälter in i huden utan att lämna några ojämnheter. Den ger medel till full täckning beroende på hur mycket täckande effekt du önskar. och döljer effektivt blemmor, mörka ringar under ögonen och andra hudskavanker hela dagen. Fri från parabener, syntestiska dofter och artificiella oljor. Appliceras bäst med en concealerborse. BareMinerals concealer finns för alla hudtoner, kostar 415 kr och finns att köpa här! 

KÖP

Nästa bild
Magic Concealer- Helena Rubenstein KÖP

Magic Concealer- Helena Rubenstein

Perfekt för att skapa ett piggare uttryck. Den suddar bort mörka ringar, döljer och korrigerar.

Pris: 349 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!