Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Susanne Barnekows bästa skönhetstips till en makeup-fri sommar!

Vill du slippa bära en massa tung makeup i sommar men vill ändå se fräsch och pigg ut? Nu delar Metro Modes tidigare bloggare Susanne Barnekow med sig om sina bästa skönhetstips för hur vi kan känna oss fräscha och snygga i sommar – utan makeup! 

Foto: Instagram @susannebarnekow

Nu när sommaren är här är det skönt att slippa bära tung makeup och istället låta ansiktet andas fritt. Metro Modes tidigare skönhetsbloggare Susanne Barnekow delar med sig om sina bästa tips och knep för att se snygg ut i sommar, utan att behöva bära en massa makeup.

För att spara tid och för att få en naturligt härlig sommarlook rekommenderar Susanne att man färgar både bryn och fransar. På så sätt slipper man använda mascara och ögonbrynspenna. Ett annat knep är att boosta härväxten på brynen och fransarna genom att använda ett serum. Håret blir både mörkare, tjockare och längre och Susanne själv tycker att det fungerar fantastiskt bra. Hon skriver dock att det är viktigt att komma ihåg att effekten uppkommer först efter någon månad och att man därför bör börja använda serumet någon månad innan man vill få resultat.

Om man nu vill bära makeup menar Susanne att det är bäst att använda sig av lätta produkter. Läppbalsam med solskydd, naturliga mineralfoundations och skimrande bronzer är bara några bland många produkter hon starkt rekommenderar och som alla ger en härlig sommarlook. Du hittar alla hennes favoriter nedan.

Färga Bryn och Fransar - ReflectoCil Oxidant 3% Creme KÖP

Färga Bryn och Fransar - ReflectoCil Oxidant 3% Creme

Tack vare dess krämiga konsistens är det mycket enkelt att blanda och applicera. En flaska räcker till cirka 200 användningar.

Pris: 89 kronor.

KÖP

Nästa bild
Boosta Bryn och Fransar - Revitalash Advanced KÖP

Boosta Bryn och Fransar - Revitalash Advanced

Denna prisvinnande formula har tagit världen med storm!

Pris: 895 kronor.

KÖP

Nästa bild
Jämna ut hudtonen KÖP

Jämna ut hudtonen

Ett jättebra alternativ är att använda en naturlig mineralfoundation – IDUNS variant blir ett med huden och låter den andas samtidigt som den är lugnande och innehåller naturligt solskydd.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Jämna ut huden KÖP

Jämna ut huden

Eller varför inte använda en BB eller CC cream med solskydd?! Då täcker du ojämnheter samtidigt som du vårdar och skyddar huden! Min favorit kommer från Klairs.

Pris: 263 kronor.

KÖP

Nästa bild
Öka lystern och addera färg KÖP

Öka lystern och addera färg

med en skimrande bronzer! Isa Doras Face Glow Bronzing Wheel är ett alternativ som både är snällt mot huden och plånboken.

Pris: 183 kronor.

(Nedsatt från 229 kr)

KÖP

Nästa bild
Naturlig färgklick KÖP

Naturlig färgklick

En subtil färg på kinderna är alltid snyggt och på sommaren kan en cremevaraint vara en extra bra idé – min favorit just nu är Cloud Paint från Glossier

Pris: 160 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vårda, skydda och sätt färg på läpparna KÖP

Vårda, skydda och sätt färg på läpparna

Använd ett färgat läppbalsam med solskydd! En favorit kommer från Jane Iredale och heter Lipdrink, jag har det i en svagt rosa nyans och det doftar underbart av citrus.

Pris: 169 kronor.

KÖP

Nästa bild
Byt ut mascaran mot en transparent gel KÖP

Byt ut mascaran mot en transparent gel

Det tillför en naturlig struktur som lyfter både bryn och fransar!

Pris: 87 kronor. (Nedatt från 109 kr)

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!