Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Babor

Räkna ner till jul med årets härligaste skönhetskalender

Nedräkningen till jul kan inte bli mer vacker och glamourös än med Babors exklusiva julkalender. Fullproppad med 24 lyxiga och unika ampuller råder den bot på vintertrött hy och ger ett glow som gör dig redo för julens alla fester. I samarbete med Babor listar vi här våra 3 favoritampuller.

Foto: Unsplash, Babor

Dagarna innan jul kan kännas långsamma, men med Babors härliga julkalender har vi ingenting emot det. Ampuller är den bästa och lyxigaste julklappen du kan ge din hy, engångsdoserna innehåller aktivt koncentrat som ger ännu mer effekt än ett serum gör. Babors kalender är en 24-dagars superkur, där det bakom varje lucka gömmer sig en effektiv ampull med en speciell egenskap. Du börjar med ampuller som ger huden en fuktboost och som stärker huden och dess barriär. Därefter följer du upp med antiage-ampuller för att sedan avsluta med några superampuller och sådana som ger extra glow. Ampullerna passar alla hudtyper och ger effekt direkt när du applicerar dem. Den prisvärda kalendern har ett värde av 1 841 kronor, men du köper den för endast 960 kronor. Kap! Julkalendern innehåller dessutom de lyxigaste dropparna hittills, skapade bara för att ta plats i den gyllene kalendern.

Skäm bort huden och köp en till dig själv, eller ge bort kalendern som en fin gåva till någon du tycker om. Här är våra tre favoritampuller i den lyxiga kalendern!

1. SeaCreation

Den här superlyxiga ampullen är unik och speciellt framtagen bara för kalendern. Ampullen innehåller effektiva ingredienser från havets djup som gör att huden blir fastare och härligt mjuk. Anti-aging proteinet Glycocéane GP3, exklusivt Grön Kaviar Algextrakt och energirika Babor thermophilus skapar tillsammans Sea-telligent Complex som maximerar hudens naturliga funktioner samtidigt som det skyddar och motverkar för tidigt åldrande av huden. Perfekt inför julens festligheter!

2. Youth Control Booster Bi-Phase

Lyxbehandla huden med den här ampullen i två faser som kombinerar effektiviteten av ett serum med växtbaserade oljor som gör huden extra mjuk och härlig. Hyaluronsyra och kollagen hjälper till att minska fina linjer och rynkor och bygger upp huden inifrån. Innehåller de aktiva ingredienserna maltotrios-1-6-polysackarid, alaria esculenta och amarantolja. Ampullen passar också perfekt att ta med på resan som ersättning för din vanliga hudkräm.

3. Active Night

Låt din hud få den härligaste och lyxigaste skönhetssömnen. Den här superampullen aktiverar hudens ämnesomsättning så att cellerna bättre kan regenereras och bygga upp huden. Innehåller ingredienser som svarta alger, tryffelextrakt och barkextrakt vilket motverkar ålderstecken och gör så att du vaknar upp som en prinsessa med en härligt mjuk och jämn hud.

Klicka hem din julkalender från Babor på Eleven, Seth and Sally,  Skincity eller Bangerhead.

I samarbete med Babor.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!