Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Panasonic

Så får du lena ben i sommar – och minskar smärtan vid epilering

En vacker sommardag var vi och hälsade på hemma hos influencern Nadja Mayr för att se hur hon använder Panasonics senaste epilator som nu finns i en snygg silvrig nyans.

I videon nedan visar hon hur hon gör för att få ett så bra resultat som möjligt och, inte minst – delar med sig av sina bästa tips för att minska smärtan under epileringen. Belöningen? Lena ben utan stubb i upp till en månad!

Just nu får du 15 % rabatt på epilatorn ES-EL9A när du köper den i Panasonics webbshop genom att ange rabattkoden Metro15. Koden gäller till och med 31 juli 2019. 

Nu har du även chansen att vinna epilatorn från Panasonic, värd 1 799 kronor! Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på följande fråga:

Hur många pincetter finns det i Panasonics epilator ES-EL9A?

Maila ditt svar till [email protected] och märk mailet med Panasonic. Skicka ditt mail senast söndag 14 juli.

En vinnare dras av Metro Modes native-redaktion. Genom att vara med och tävla godkänner du att Metro Modes native-team tar del av din mailadress under tävlingsperioden. Efter avslutad tävling raderar Metro Mode alla mottagna mail enligt GDPR. Vinstens värde är beräknat till 1799 kronor och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!