Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Så här får du nagellacket att torka fortare

nagellack-torka-snabbt-snabbare-fort-fortare-puff
Säg hejdå till nagellack som aldrig torkar, här är knepen som får det att torka på två minuter.

Hur tråkigt är det inte att vänta på att nagellacket ska torka? Det är också när naglarna håller på att torka som du kommer på att du måste byta byxor, öppna burkar och hitta läppstiftet i din väska. Med naglarna högt uppe i luften försöker du sköta vardagssysslorna på ett hyfsat normalt sätt. Det slutar ALLITD med att nagellacket får hundra små märken i sig, det är omöjligt att inte förstöra naglarna under torkningsprocessen. Vi har hittat två knep som får naglarna att torka lite snabbare. Det bästa är att de faktiskt fungerar!

Föna dina naglar
Ett bra knep är att använda hårfönen. Ställ in den på medelvärme (mer kallt än varmt) och föna naglarna på 1,5 decimeters avstånd i ungefär 2 minuter. Ytan stelnar på ett kick. Perfekt för stressiga morgnar.

Doppa naglarna
Det du behöver är en skål med iskallt vatten, stoppa ner händerna i isvattnet och vänta i två minuter. Detta knep gör bara så att ytan stelnar och gör tyvärr inte så att nagellacket härdar, men gör att du kan helt riskfritt dra upp dina byxor.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!