Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Serum – 5 bästa produkterna för din hy

Serum – 5 bästa produkterna för din hy
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/10/Jan_marini.jpg

1. Jan Marini ”Transformation Serum”

Jan Marini ”Transformation Serum”

Ett oljefritt serum som snabbt absorberas av hyn. Verkar återfuktande och lämnar efter en märkbart lenare hudstruktur.  Serumet ger synliga resultat såväl som långsiktiga och djupverkande förändringar. Kan användas för att skynda på återhämtningen av skadad eller känslig hud.
Perfekt för hy som lätt får blemmor eller finnar. Den oljefria boosten motverkar överproduktionen av sebum och talg som kan ge upphov till dålig hy. Innehåller antioxidanter som skyddar mot solskador och ytliga blodkärl.

https://metromode.se/files/2015/10/Exuviance.jpg

2. Exuviance ”Vespera Bionic Serum”

Exuviance ”Vespera Bionic Serum”

Ett som håller vad det lovar. Boostar huden med fukt utan att kännas fet. Serumet är helt fritt från olja och passar alla hudtyper och åldrar.

Verkar lugnande för stressad hy samt jämnar ut hudens struktur och ojämn hudpigmentering. Serumet innehåller provitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, vilket är perfekt för torrt och kallt vinterklimat.

https://metromode.se/files/2015/10/EstelleThildSerum.jpg

3. Estelle & Thild ”BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil”

Estelle & Thild ”BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil”

En ren och ekologisk ansiktsolja för torr och känslig hy. Oljan är tunn och dryg, går lätt in i huden och lugnar. Oljan motverkar uttorkning och ger huden mjukhet och lyster som håler hela dagen. Oljan är allergitestad, helt parfymfri och ekologisk.

Går att använda under dag- eller nattcreme. Lägg gärna på oljan när ansiktet är nytvättat/fuktigt.

https://metromode.se/files/2015/10/4.Clarins_Multi-active-skin-renewal.png

4. Clarins ”Multi-Active Skin Renewal Serum”

Clarins ”Multi-Active Skin Renewal Serum”

Serien Multi-Active är en serie för kvinnor i den aktiva 30-års åldern. Just serumet verkar för att behålla lyster och kapsla in fukt. Serumet hjälper till att ta bort döda hudceller genom att öka på hudens naturliga exfolierande process. Serumet ger en omedelbar lyster till hyn. Har en behaglig doft av citron och papaya.

 

Täpper inte till porerna och ger en fräsch och lyxig känsla.

https://metromode.se/files/2015/10/1_Babor-essential-care-moisture-serum.jpg

5. Babor ”Essential Care Moisture Serum”

Babor ”Essential Care Moisture Serum

Ett återfuktande serum som passar de flesta hudtyper. Funkar bra som tillägg till den vanliga hudvårdsrutinen för en torr/känslig hy i behov av extra vård eller som återfuktning för ung blandhy.

Serumet innehåller Aloe vera och extrakt av svartvete som boostar huden med fukt och ger ett långvarigt resultat. Tar bort torrhetslinjer och lämnar huden fräsch och med en viss lyster.

Kan användas två gånger om dagen och som tillägg till en dagkräm vid behov.

Säsongen skiftar, solen visar sig inte lika ofta och det blir kallare och torrare luft. Det blir då extra viktigt att boosta hyn med fukt och vitaminer för att den inte ska bli torr eller kännas grå och livlös.
Vi har plockat fram de allra bästa serumen som tar dig igenom vintern med hyn i behåll. Alltifrån återfuktande till exfolierande och vitaminrika. Spana in vilken som kan passa din hudtyp bäst och sätt igång att skämma bort din hy redan nu.
 
 
Läs också:
8 bra knep på hur du slipper torr hy – och 3 tips på hemmagjorda ansiktsmasker
Petra Tungården avslöjar sina skönhetsfavoriter
Hösten 2015 är brynen i fokus

 
 
Av: Lovisa Carlberg
Foto: Ref Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!