Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Serum – 5 bästa produkterna för din hy

Säsongen skiftar, solen visar sig inte lika ofta och det blir kallare och torrare luft. Det blir då extra viktigt att boosta hyn med fukt och vitaminer för att den inte ska bli torr eller kännas grå och livlös.

serum
Foto: Unsplash

Vi har plockat fram de allra bästa serumen som tar dig igenom vintern med hyn i behåll. Alltifrån återfuktande till exfolierande och vitaminrika. Spana in vilken som kan passa din hudtyp bäst och sätt igång att skämma bort din hy redan nu.

Läs också:
8 bra knep på hur du slipper torr hy – och 3 tips på hemmagjorda ansiktsmasker

Transformation Serum - Jan Marini KÖP

Transformation Serum - Jan Marini

Ett oljefritt serum som snabbt absorberas av hyn. Verkar återfuktande och lämnar efter en märkbart lenare hudstruktur.  Serumet ger synliga resultat såväl som långsiktiga och djupverkande förändringar. Kan användas för att skynda på återhämtningen av skadad eller känslig hud.
Perfekt för hy som lätt får blemmor eller finnar. Den oljefria boosten motverkar överproduktionen av sebum och talg som kan ge upphov till dålig hy. Innehåller antioxidanter som skyddar mot solskador och ytliga blodkärl.

Pris: 1 039 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vespera Bionic Serum - Exuviance  KÖP

Vespera Bionic Serum - Exuviance

Ett som håller vad det lovar. Boostar huden med fukt utan att kännas fet. Serumet är helt fritt från olja och passar alla hudtyper och åldrar.

Verkar lugnande för stressad hy samt jämnar ut hudens struktur och ojämn hudpigmentering. Serumet innehåller provitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt, vilket är perfekt för torrt och kallt vinterklimat.

Pris: 689 kronor.

KÖP

Nästa bild
BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil - Estelle & Thild KÖP

BioCalm Optimal Comfort Rescue Oil - Estelle & Thild

En ren och ekologisk ansiktsolja för torr och känslig hy. Oljan är tunn och dryg, går lätt in i huden och lugnar. Oljan motverkar uttorkning och ger huden mjukhet och lyster som håler hela dagen. Oljan är allergitestad, helt parfymfri och ekologisk.

Går att använda under dag- eller nattcreme. Lägg gärna på oljan när ansiktet är nytvättat/fuktigt.

Pris: 223 kronor. (Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Double Serum - Clarins KÖP

Double Serum - Clarins

Clarins mest kompletta och mest effektiva anti-age serum. Bevarar och optimerar cellernas “språk”, vilket är nödvändigt för en sund funktion hos de 5 vitala funktionerna i huden som ansvarar för ungdomlighet och skönhet.

Pris: 720 kronor. (Nedsatt från 900 kr)

KÖP

Nästa bild
Essential Care Moisture Serum - Babor KÖP

Essential Care Moisture Serum - Babor

Ett återfuktande serum som passar de flesta hudtyper. Funkar bra som tillägg till den vanliga hudvårdsrutinen för en torr/känslig hy i behov av extra vård eller som återfuktning för ung blandhy.

Serumet innehåller Aloe vera och extrakt av svartvete som boostar huden med fukt och ger ett långvarigt resultat. Tar bort torrhetslinjer och lämnar huden fräsch och med en viss lyster.

Kan användas två gånger om dagen och som tillägg till en dagkräm vid behov.

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!