Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Serum som verkligen gör skillnad för din hy! Här är de mest hyllade

Ett serum är den magiska delen i din hudvårdsrutin som verkligen gör skillnad på djupet. Där finns ingredienserna som påverkar huden och jobbar aktivt med att reducera rynkor, skapa lyster och återfuktar. Vi listar de mest hyllade hudvårdsräddarna!

Foto: Unsplash

Serumet är produkten med hög koncentration av aktiva ämnen och små molekyler som tränger djupare ner i huden än vanliga krämer. Alltså en väldigt viktig del i din dagliga hudvårdsrutin. I en djungel av olika märken som presenterar serum har vi nedan plockat ut 7 favoriter som alla toppar listorna i år. Är du ute efter en produkt som återfuktar på djupet, reducerar fina linjer eller kanske ett serum som ger det där magiska glowet? Du hittar alla nedan.

Advanced Night Repair Serum - Estée Lauder KÖP

Advanced Night Repair Serum - Estée Lauder

Ett nattserum som hjälper till att reparera din hud på djupet. Serumet arbetar effektivt med att rengöra cellerna från avfallsämnen under natten.

Pris: 1110 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
KÖP

"Buffet" Serum - The Ordinary

Det populära märket The Ordinary gör riktigt bra serum till ett grymt pris. Den behandlar flera tecken på hudens åldrande samtidigt.

Pris: 179 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Ultracalming Serum Concentrate - Dermalogica KÖP

Ultracalming Serum Concentrate - Dermalogica

Ett väldigt populärt serum från Dermalogica. Det bygger upp hudens motståndskraft inifrån och lämpar sig väl för den stressade och trötta hyn.

Pris: 695 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Wildrose 7 Days Facial Treatment - Weleda KÖP

Wildrose 7 Days Facial Treatment - Weleda

Unna dig själv en behandling under sju dagar. Här hittar du en magisk produkt ur ett budgetperspektiv. Även något för den som är medveten om miljö och vill ha vegansk, ekologisk hudvård.

Pris: 199 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Advanced Ceramide Capsules Daily - Elizabeth Arden KÖP

Advanced Ceramide Capsules Daily - Elizabeth Arden

Förutom att serumet kommer i en lyxig förpackning i form av guldfärgade små kapslar,  är det också ett riktigt bra anti age-serum. Fuktbevarande och stärkande.

Pris: 550 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Mineral 89 Daily Booster - Vichy KÖP

Mineral 89 Daily Booster - Vichy

Ett omtalat serum med riktigt bra omdömen. Den innehåller thermalskt vatten och hyaluronsyra vilket ska stärka och ge fukt till ansiktet.

Pris: 289 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
Arctic Berry Multivitamin Cocktail - Lumene KÖP

Arctic Berry Multivitamin Cocktail - Lumene

Ett vitaminrikt serum med hög halt naturliga och effektiva ingredienser, bland annat tranbärs- och hjortronfröolja. Serumet ger fin lyster.

Pris: 289 kr, köp här.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!