Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + TanOrganic

Stor brun utan sol-guide! Så fixar du snyggaste brännan i sommar

Brun utan sol är den säkraste (och snabbaste) vägen till en solkysst hy utan att utsätta huden för farlig UV-strålning. Vi listar fem steg som lägger grunden för den perfekta brännan – med ekologiska och veganska produkter från TanOrganic.

Foto: Unsplash/TanOrganic

Under sommaren vill de allra flesta vistas i solen för att bli brunare och se piggare ut. Att sola för mycket och fel kan dock vara skadligt. Med TanOrganics brun utan sol-produkter får du utan sol till en perfekt gyllene hud.

TanOrganic är världens första och enda eko-certifierade brun utan sol-varumärke där alla produkter är helt naturliga med ekologiska och veganska ingredienser. De har olika produkter beroende på vad du önskar för resultat. Föredrar du att applicera brun utan sol som mousse, olja eller lotion? Här har vi listat fem steg som hjälper dig att lägga grunden för sommarens solbränna.

1. Exfoliera huden innan

Innan du applicerar en brun utan sol-produkt är det viktigt att skrubba bort smuts och annat som lätt fastnar. Genom exfoliering får du effektivt bort gamla hudceller samtidigt som nya stimuleras som bidrar till att bevara hudens fukthalt. Annars får du lätt fläckar och din produkt flagnar lättare av.

2. Återfukta därefter

I nästa steg är det viktigt att återfukta din hud ordentligt med en lotion, så att den inte är torr. Låt den sjunkit in ordentligt innan du applicerar din brun utan sol.

3. Applicera med handske

För bäst resultat på kroppen, använd en handske. Applicera din brun utan sol på kroppen med en handske med masserande rörelser. Börja nedifrån fötter och upp mot låren, från handleden in mot bröstet. Var noggrann och sudda ut övergångar för att undvika fläckar.

4. Använd olika produkter för ansikte och kropp

Det finns olika produkter när det kommer till kropp och ansikte och för bästa möjliga resultat, använd en produkt för din kropp och en annan för ditt ansikte.

5. Välj den formula som passar dig bäst

Brun utan sol finns i flera olika formulas, så här gäller det att testa sig fram till vad som passar dig bäst. Läs nedan om mousse, olja och lotion.

Se alla produkter från TanOrganic här!

 

Brun utan sol - Mousse

Brun utan sol - Mousse

Self Tan Mousse

En mousse är lätt att applicera med handske och ger ett jämt och naturligt resultat. Den innehåller 80 procent ekologisk Aloe Vera-juice som återfuktar huden på djupet. Fylld med hyaluronsyra och ekologiska produkter som inte torkar ut din hud.

Pris: 499 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Brun utan sol - Olja

Brun utan sol - Olja

Self Tan Oil (Bästsäljare)

En olja passar perfekt till den som vill ha ett snabbt resultat, utan fläckar på kläder och lakan. Den ger naturlig bränna med extra somrigt glow. Den bleknar naturligt vilket gör det lätt att applicera ett nytt lager. Appliceras lätt med dina händer och återfuktar huden på djupet.

Pris: 449 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Brun utan sol - Lotion

Brun utan sol - Lotion

TanOrganic Self Tan Lotion 

En lotion är det bästa valet om du vill ha en lätt och naturlig solbränna. Denna innehåller 84 procent Aloe Vera – vilket håller huden väl återfuktad utan risk för att börja flagna.

Pris: 449 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Brun utan sol - Ansiktsolja

Brun utan sol - Ansiktsolja

Moisturising Facial Tan Oil

Använd några droppar i ansiktet en till två gånger i veckan. Den absorberas snabbt samtidigt som den återfuktar din hy med naturliga ingredienser. Resultatet ger ett naturligt solkysst glow.

Pris: 449 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Brun utan sol - Testkit

Brun utan sol - Testkit

TanOrganic – Try Me Kit

Ett utmärkt kit om du vill testa flera av TanOrganics produkter.

Eraser Glove: Exfolierande handske som lätt får bort all smuts och hud innan applicering. Dry Oil 25ml: Olja med 100% växt- och nötolja som återfuktar på djupet. Self Tan Oil 25 ml: En brun utan sol-olja som snabbt ger ett naturligt resultat med glow.

Pris: 399 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Exfolieringshandskar

Exfolieringshandskar

Tan Erase Ultimate Exfoliator Glove

Handskar som skonsamt exfolierar döda hudceller – den perfekta basen för att applicera din solbränna.

Pris: 199 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Appliceringshandskar

Appliceringshandskar

Self Tan Application Glove

Appliceringshandske för en fläckfri solbränna. Använd försiktiga cirkulära rörelser på din hud och upprepa om det behövs.

Pris: 129 kronor.

Köp här.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!