Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Bäst i test: Metro Mode utser den bästa ekologiska ansiktskrämen

Bäst i test: Metro Mode utser den bästa ekologiska ansiktskrämen
14 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/03/Madara-425-kronor.jpg

Madara Smart Antioxidants

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 425 kronor

En skyddande kräm som är lätt i konsistensen och lägger sig som ett skyddande lager över huden. Upplever att jag får mer lyster och att huden känns aningen fastare efter några veckors användning.”

“Den här gillade jag inte alls. Den luktade jättestarkt och la sig som ett stramt lager över huden som satt i flera timmar. Ingen höjdare alls faktiskt.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/co-gerd-409-kronor.jpg

C/O Gerd cloudberry facial cream 75 ml

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 409 kronor

”Den här var en riktig favorit. Krämen är ganska tunn i konsistensen och går in i huden direkt. Precis så som jag vill ha det. Så fort krämen åkt in i huden märktes det direkt att huden fick lyster och blev jämnare i hudtonen. Krämen innehåller, precis som namnet avslöjar, hjortron som är rika på C-vitamin. Det märks verkligen på resultatet då C-vitamin ska ge huden lyster. Denna för även ett stort plus för att den innehåller väldigt mycket kräm, vilket gör den mycket prisvärd. Mycket kräm för pengarna. ”

Köp krämen här>

https://metromode.se/files/2017/03/dr-hauschka-rose-day-cream-30-ml-0.jpg

Dr Hauschka Rose Day Cream, 30 ml

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 272 kronor

Återuppbyggande dagkräm med alla nyttigheter från rosolja. Krämen är speciellt framtagen för dig med utvidgade blodkärl, akne eller annan problemhud och känns skyddande. Doftar lite starkt och är lite för fet för att använda som dagkräm men passar bra som nattkräm.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/Tromborg-605-kronor.png

Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 605 kronor

”Jag älskade doften på den här krämen, den är väldigt fräsch och frisk. Konsistensen är krämig och ganska tjock eftersom den kan användas som både dag- och nattkräm. Trots det så upplevde jag att krämen gick snabbt in i huden och kändes aldrig kladdig. Jag tyckte bäst om att använda den på natten då märkte jag som störst skillnad i huden. Tänk att vakna upp med strålande hy varje dag. Jag har haft ganska mycket problem med små ”pupplor” vilka har försvunnit efter att ha använt den här krämen. Dock får den ett litet minus för det dyra priset.”

Köp krämen här>

https://metromode.se/files/2017/03/Red-Face-Rejuvinating-Cream-20170208-1486568615540.jpg

Irsa Rejuvenating cream normal/dry

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 580 kronor

”Krämen är väldigt dryg och ger lyster direkt vid appliceringen. Jag sover i den – och vaknar upp med återfuktad, synbart välmående hy.”

”Den här krämen luktar helt magiskt, som den härligaste apelsinträdgården.  ”

Konsistensen är mjuk som smör och krämen lägger sig som ett skyddande och välgörande lager på huden. Jag älskar den och blir glad av den solgula färgen varje morgon. “

Köp krämen här>

https://metromode.se/files/2017/03/bjork-berries-vinnare.jpg

Björk & Berries Forest extract moisturiser

Betyg: ***** full pott!

Pris: 390 kronor (50 ml)

”Smidig förpackning, god och harmonisk doft, lätt formula som är dryg och lägger sig som en liten silkeshinna över ansiktet. Kort och gott, en superkräm som ger en bra grund till foundations eller färgade dagkrämer. Det är en 24-timmarskräm, men på natten använder jag hellre en lite fetare variant.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/Esse-499-kronor.jpg

Esse Rich Moisturiser crème hydratante rich 50 ml

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 499 kronor

”Jag upplevde den lite för tjock för att kunna använda den som en dagkräm men som en nattkräm var den perfekt. Dock tar ett tag för huden att vänja sig med krämen och börja ta åt sig av alla de goda grejerna. ”

”Krämig och härlig konsistens men doften är alldeles för stark för min smak. Den ska kunna användas både som dag- och nattkräm men jag sover endast i den då den känns för fet att ha under dagen. Min hy känns lite sträv efter att ha använt krämen, kanske stabiliseras det efter en längre tids användning, eller så passar den helt enkelt inte mig.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/MAria-.jpg

Maria Åkerberg Face Lotion Moist, 100 ml

Betyg: **** fyra stjärnor  

Pris: 249 kronor 

Lätt kräm som passar de flesta hudtyper men är bra för känslig hy, speciellt bra för att lindra eksem då den innehåller den flera eteriska oljor. Stärkande, fräsch och väldigt prisvärd. Därav det höga betyget.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/blueberry_queen_cream_.jpg

C/o Gerd Blueberry queen cream day cream mature & dry skin

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 409 kronor (75 ml)

”Helt okej, varken mer eller mindre – så känner jag för den här dagkrämen för torr och mogen hy. Den återfuktar och känns skön mot huden, men för att få ett högre betyg skulle den behöva leverera mer wow-känsla.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/Madara_dagkräm.jpg

Mádara, deep moisture cream

Betyg: **** fyra stjärnor

Pris: 299 kronor /50 ml)

”Wow, den här krämen håller vad den lovar! 24 timmars intensiv återfuktning och min hud känns så härlig. Krämen återställer verkligen balansen vid torr och finnig hud. Den tränger snabbt in i huden och känns lätt. Dessutom doftar den ljuvligt i en lätt ton av grapefrukt. Väldigt prisvärd.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/hydro-esse.jpg

Esse Sensitive Hydro Moisturiser, 50 ml

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 599 kronor

Den här krämen är speciellt framtagen för känslig hy och lugnar effektivt rodnader och andra små skavanker i huden. Även fast krämen känns skön så blir det ingen ny favorit och är i dyraste laget vilket drar ner betyget.”

“Den här krämen passar verkligen känslig hud och den återfuktar snabbt torr hud. Den känns också lätt mot huden. Krämen innehåller prebiotika som hjälper mot narighet, rodnad och irritation. En annan ingrediens är probiotika, som bidrar till att huden kan bevara mer fukt. “

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/Generate-1.png

Weleda, Almond Soothing Facial Cream

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 199 kronor

”En mild kräm som är bra för torr hy. Jag gillar att den absorberas snabbt trots att den har en fyllig konsistens. Det står att den är doftfri men jag upplever en ganska stark doft från mandeloljan – som tyvärr inte faller mig i smaken. Bra pris jämfört med många andra ekokrämer!”

”Trots att krämen ska fungera för torr och känslig hud passar den inte min vintertorra hud alls. Jag fick dessutom fler finnar när jag använde krämen och det går åt mycket kräm per användning. Priset är dock bra och krämen luktar väldigt gott. ”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/moonsun_facecream.jpg

Moonsun organic, face cream (normal to dry skin)

Betyg: *** tre stjärnor

Pris: 398 kronor (50 ml)

”Krämen luktar väldigt starkt och länge. Krämen lägger sig snarare som ett skyddande täcke än går in i huden. Ett plus för att krämen även kan användas runt ögonen.”

Köp den här>

https://metromode.se/files/2017/03/mossa-vitamin-cocktail-intense-day-cream-1931-105-0050_1.jpg

Mossa, vitamin cocktail day cream

Betyg: ** två stjärnor

Pris: 169 kronor (50 ml)

”Krämer passar alla hudvariationer och ska fungera extra bra för uttorkad hud. Min hud måste vara extra törstig för området runt näsan flagnar lite grann. Annars känns krämen härlig och luktar gott. Bra pris!”

Köp den här>

Vi har samlat ihop de populäraste och mest spännande ekologiska produkterna för att en gång för alla komma fram till vilken kräm som är bäst. 

De senaste året har marknaden exploderat av ekologisk och naturlig hudvård och vi älskar det. Men när det finns flera märken och produkter att välja mellan blir det också svårare att veta vilken kräm som är bäst för just dig. I testet har vi allt ifrån svenska krämer med bär från Lappland och sydafrikanska krämer med probiotika. Titta in i bildspelet och se vilken kräm som passar din hy-typ bäst och vilken ansiktskräm som står som segrare.

I testet betygsätter vi samtliga ansiktskrämer i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!