Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Susanne Barnekow: “Här är de vanligaste beauty-misstagen”

Bloggaren och skönhetsinfluencern Susanne Barnekow är en mästare på skönhet! I ett blogginlägg delar hon med sig av de vanligaste smink-misstagen folk gör – gör du någon av dessa?

Foto: Instagram/@susannebarnekow

Susanne Barnekow lyfter i ett blogginlägg de vanligaste misstagen i beauty-väg och hon skriver att ett av de största fokusen i beautyvärlden idag ligger i att skapa en perfekt hud. Hon påminner om att ingen hud är perfekt.

– Jag tycker att man hellre bör tala i termen ”en hälsosam hud”, för när huden mår bra är den oftast som allra vackrast! Alla har sina små skavanker och hudens hälsa ändras ju från dag till dag. Så börja med att vara snäll mot både dig själv och din hud!

De vanligaste misstagen vi gör med vår hud enligt Susanne är att lägga sig på kvällen utan att ha rengjort huden och tvättat av sin makeup. Men även att man inte byter kuddfodral eller tvättar sina borstar och handdukar tillräckligt ofta. Här ingår även att peta sig i ansiktet med smutsiga fingrar!

På hennes blogg kan du läsa ytterligare fyra misstag!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!