Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

NIO LIVRÄDDARE FÖR VINTERHY

stor 

 

Kalla vindar, snö, torr inomhusluft och långa dagar framför datorn. Och så en skopa kolmörker ovanpå det. Inte undra på att vår hud behöver lite extra hjälp den här årstiden.

 

 

– Caroline Sandström

 

 

moisture-gel

 

Ansiktskräm, Dramatically Different Moisturizing Lotion +, Clinique, 495 kr.
Känns fejset torrt som fnöske? Då rekommenderas den här återfuktande trotjänaren, som både är en hjälpande hand när din hud är i obalans och ett bra vardagsval när den mår bättre igen.

 

6

 

Kroppsolja, White Forest Body  Oil, Björk & Berries, 350 kr.
Oljor av alla de slag är vintertorr huds bästa vän. Använd den efter duschen, på lätt fuktig hud, och du ska se att huden blir gladare.

 

5

 

Ögonkräm, Bio Performance Eye Cream, Shiseido, 755 kr.
Håll ögonen vid liv lite längre med hjälp av den här utlovade mirakelkrämen, som efter bara fyra veckor reducerar mörka ringar, torr hud runt ögonen och rynkor.

 

4

 

Ansiktskräm, Re-Nutriv Ultimate Lift Age-Correcting Creme, Estée Lauder, 1 550 kr.
En riktig undergörare! Krämen är ganska fet och passar bra på natten. Känns din hy orkeslös och grinig, smörj in den på kvällen, sov och vips har du reparerad och glad hy med en massa ny  energi.

3

 

Guerlain, 365 kr.
Förorenat vatten leder till uttorkning och rynkor. Guerlains superlotion ska (på nåt magiskt vis) rena vattnet i kroppen och därmed få igång hudens egen återfuktningsprocess.

 

2

 

Ansiktsmask, Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, Kiehl’s, 265 kr.

Den här medlemmen i Kiehl’s Ultra Facial-familj är en ansiktsmask som under nattens mörka timmar skapar en långvarig och återfuktande effekt. Resultatet blir hy med ett sundare utseende.

 

1

 

Clarins, 399 kr.
Den här oljan skryter med 100 % växtextrakt av bland annat essentiella oljor av rosenträ, patchouli och hasselnötsolja. De perfekta ingredienserna om du vill återföra lystern till en matt och livlös hy.

 

9

 

Allroundkräm, Eight Hour Cream, Elizabeth Arden, 249 kr.
Den här klassikern får även de torraste läppar att mjukna, men funkar såklart även utmärkt på händer och nagelband.

 

k

 

Kroppskräm, Shea Butter Subtle Violet Ultra Rich Body Cream, L’Occitane, 190 kr.
Du som har torr eller extra torr hud bör bekanta dig med den här krämen. Berikad med högt koncentrat av Sheasmör, som skyddar och ger näring till huden, är den räddaren i nöden under vinterns kallaste dagar.

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!