Horoskop

Det här innebär januaris nymåne för ditt stjärntecken

Snart är det dags för årets allra första nymåne. Här är allt du behöver veta om vad den innebär för just ditt stjärntecken!

Foto: Shutterstock

Årets första nymåne äger rum den 11 januari och påverkar samhället och dess strukturer, ambition, professionella mål och personer med auktoritet.

En bra tid att fundera på karriärmål

Astrologen Kyle Thomas berättar för People hur du bäst tar till vara på denna energi:

“Det bästa sättet att kollektivt använda dess vibration är att brainstorma dina karriärmål inför året och börja ta steg mot att ge saker och ting en knuff i rätt riktning”, säger han och tillägger att denna nymåne kommer med “spänning, överraskningar, och många oväntade nystarter”.

Läs mer om vad nymånen den 11 januari innebär för ditt tecken nedan!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Nymånens energi kommer med stora möjligheter att uppnå mer detta år, kära Vädur! Detta gäller särskilt dig som vill ta dig vidare i karriären.

Men även om en befordran, erkännanden, nya jobberbjudanden eller liknande kan dyka upp så är det viktigaste att använda denna kosmiska energi åt att ta plats och visa världen hur kraftfull du är. Ditt öde ligger i dina händer!

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Kära Oxe, denna nymåne kommer ge dig energi att förändra dina rutiner och ta en risk – trots din instinkt att stanna i din “comfort zone”.

Oavsett om du väljer att vidga dina vyer intellektuellt (kanske genom något som har med juridik, studier eller media att göra) eller genom en spännande resa gör du rätt i att känna efter vad själen vill.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Nymånen uppmuntrar dig att lita på andra, kära Tvilling! Våga vara sårbar i mötet med andra och att lära dig att dela med dig. Den här intima energin kan kräva ett ökat stöd från partners, oavsett om det gäller i privatlivet eller på jobbet.

Lita på att universum ger dig en hjälpande hand om du vågar handla!

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Årets första nymåne ökar din känsla av samhörighet med andra, kära Kräfta! Detta gäller i synnerhet partners, oavsett om det rör sig om kärlek eller jobb.

Du planerar gärna inför framtiden, men vänta helst med att diskutera förlovning eller giftermål till efter februari – Venus i retrograd kan ställa till saker och ting för dig, och risken är att “stora löften” som görs nu inte infrias. Det finns även en ökad sannolikhet att du kommer i kontakt med ett ex.

För dig som är singel ger nymånen dig tur i kärlek. Du kan komma att attrahera någon som du har långsiktig potential med!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Denna nymåne gör dig extra produktiv, kära Lejon! Detta gäller både på jobbet och i privatlivet.

Nu kan du komma att ta dig an nya projekt och få mer ansvar. Om du söker arbete är dagarna efter nymånen synnerligen gynnsamma.

Detta är också en bra tid att planera dina fitness-, diet- och hälsomål för det kommande året.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Nymånen ger dig energi att ha roligt och visa din busiga sida, kära Jungfru! Detta är ett utmärkt tillfälle för romantik eftersom du känner dig extra kärleksfull.

För dig som är singel finns det nu en ökad chans att hitta någon som kan beskrivas som din “typ”. Om detta sker kan det bli riktigt hett och passionerat! Denna person kan vara ett ex, en gammal flamma eller någon som du mött i ditt förflutna. En liten varning dock: avge inga löften och ta inga stora beslut så länge Venus är i retrograd.

Slutligen är detta en period som gynnar kreativitet och fertilitet.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Den här nymånen kommer med en önskan att återvända hem, vad detta nu innebär för dig, kära Våg!

Kanske överväger du en flytt eller en förändring i hemmet. Ett tips: agera nu för att visa universum att du vill att ditt hem ska vara ditt kungarike.

Nu är sannolikheten stor att något av vikt sker i familjen. Fokusera på att stärka banden till de som står dig nära och att återuppta kontakten med släktingar som du kanske inte sett på ett tag.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det är dags att göra din röst hörd, kära Skorpion! Den här nymånen längtar du efter att sprida dina idéer, lära dig nya saker, och upptäcka nya platser.

Om du beslutar dig för att påbörja studier kommer detta att gå utmärkt – men bara om du sätter bollen i rullning nu!

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Den här nymånen kommer med goda chanser att tjäna en hacka, kära Skytt! Detta kan innebära en löneökning, en ny klient eller ett jobberbjudande. Var inte heller rädd för att visa framfötterna eller söka dig till nya möjligheter för att maxa chanserna att attrahera pengar.

Ett tips: se över dina finanser och fundera på hur du kan öka tillväxten under det kommande året.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Detta är årets mest betydelsefulla nymåne för dig, kära Stenbock, eftersom den infaller i ditt tecken!

Använd denna vecka åt att börja konstruera ditt drömliv. Nu är tiden inne att lita på din inre motivation och fånga dagen. Du kommer upptäcka att du har massor av tur!

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Prioritera dig själv, kära Vattuman! Nymånen ger dig möjlighet att vila upp dig och ladda batterierna.

Ta dig även tid att brainstorma och visualisera vad du vill manifestera under det kommande året. Börja arbeta mot de mål som du vet kommer kräva lite extra tid att förverkliga.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är dags att fira livet, kära Fisk! Den här perioden är perfekt för att återkoppla med vänner, både IRL och online.

Kanske blir du inbjuden till ett spännande evenemang under dagarna som följer nymånen, och i så fall uppmuntras du att tacka ja.

Var också aktiv på sociala medier – nu kan du komma i kontakt med personer som kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

Om du är singel kan det vara värt att testa online-dejting nu. Chansen är stor att du matchar med en het person!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!