Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för V 41 | 10 oktober – 16 oktober

Horoskop för V 41  | 10 oktober – 16 oktober
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars går i aspekt till Neptunus, vilket inspirerar din kreativitet, men gör dig också känsligare. Dra ner på tempot och spendera tid på andliga, konstnärliga intressen. Det är en bra vecka för relationer om du är realistisk och inte väver in dig i illusioner om den perfekta partnern. Du kan dock räkna med bra sex om du befinner dig i ett positivt kärleksförhållande. Dagarna kring den 14:e kommer med en överraskning som kan förändra något kring dina levnadsförhållanden. Var öppen för förändring och följ med i flödet. En känsla av befrielse kan öppna upp för nya möjligheter. Veckans råd: Förbättra balansen i förhållanden.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Venus står i ditt relationsområde hela veckan, vilket är perfekt för att skapa harmoni i både kärleksförhållanden och andra relationer. Satsa på att skapa närhet och fördjupa kontakten mellan dig och dina nära och kära. Nu står flera planeter i ditt arbetsområde. Jupiter skänker möjligheter som kan förbättra situationen på jobbet. Var öppen för samarbete med kollegor, men se också till att du får tid över till ditt välbefinnande. Den 13:e passar bra för att göra praktiska och övervägda beslut. Ta dig en allvarlig funderare på något som berör jobbet och resurser, och skapa stabila strukturer kring det. Resor och utbildning ligger helt rätt nu. Veckans råd: Förbättra i din vardag.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Gör planer som kan gynna barnen. Spendera mer tid med dem och sätt familjeaktiviteter i centrum. Samtidigt är det en perfekt tid för att satsa mer på dina egna kreativa intressen. Fördjupa dig i sport och fritidsintressen och höj ribban, så kan du bli bättre på det du tycker är skoj. Det är viktigt nu att du har fritidsintressen som du kan förkovra dig i utanför jobbet. Mer nöjen kan balansera det ansvar du också måste axla. En kärleksrelation kan blomstra. Prata framtidsplaner och satsa på trygghet tillsammans. Fullmånen kan göra dig något splittrad. Olika områden i ditt liv kan dra åt olika håll. Veckans råd: Ta hjälp av vänner om du behöver fatta viktiga beslut.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 22 juni–23 juli

Venus står och lockar i ditt romantiska område. Var öppen för att prova något nytt. Ett romantiskt äventyr kan ge precis den inspiration du behöver. Lägg in fler nöjen på schemat. Ägna dig åt intressen som tar fram din kreativa sida. Det är en bra vecka för att skapa nya positiva strukturer som passar in på ditt liv och skapar samklang med plikter i vardagslivet. Fullmånen står stark i ditt karriärsområde. Nu blir du medveten om saker som behöver förändras för att du ska känna mer tillfredställelse i din karriär. Satsa på positiva förändringar som samtidigt ger större utrymme och frihet. Ett självständigt arbete passar nu. Veckans råd: Satsa på att gå i en riktning som passar bättre in på dina önskningar och behov.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 24 juli–23 aug

Jupiter flödar med sin positiva energi i ditt område för utbildning och information. Det är en gynnsam tid för att samla information och söka nya kontakter. Korta resor och miljöombyten kan ge insikter som har positiv påverkan på din personliga utveckling. Var öppen för att bredda din kunskapsnivå och ta emot allt som vidgar vyerna med öppna armar. Något kan komma till dig på jobbet, en slags vision, som inspirerar dig till att vilja göra något helt annat än det du brukar göra. Om du samtidigt lägger på ett extra kol är framgången nära. Nu kan du sätta fart på karriären. Räkna med några intensiva dagar runt den 15:e. Det finns risk för konflikter den 13:e, så ligg lågt och undvik konfrontationer. Veckans råd: Bli mer!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 24 aug–23 sept

Veckan börjar bra med en aspekt mellan Merkurius, din planet, och Jupiter den stora lyckobringaren. Det kan inte bli något annat än en positiv period, speciellt eftersom konstellationen sker i ditt ekonomiska område. Det öppnar upp för nya inkomstmöjligheter. Nya idéer kan också visa sig bli lönsamma. Brainstorma tillsammans med en vän och hitta på något nytt tillsammans som kan bli framgångsrikt på det materiella planet. Du kan dock behöva hålla i slantarna runt fullmånen. Risk för impulsköp och överdrivet mycket utgifter. Gör en praktisk plan som fungerar. Ett gammalt mönster kan oväntat dyka upp och påverka personer som du delar resurser med. Veckans råd: Tänk igenom dina beslut extra noga.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 24 sept–23 okt

Du kan fatta ett ovanligt bra beslut i början på veckan som berör din hälsa och dina arbetsmöjligheter. Omvärlden är på din sida och ger positivt gensvar till dina förslag och idéer. Våga ta en chans och utveckla dina drömmar. Jupiter står i ditt tecken och hjälper dig att växa och komma framåt i snabb takt. Låt inte obeslutsamheten få dig att vackla. Möjligheter kan dyka upp nu som inte kommer tillbaka. Fullmånen lyser upp ditt relation område. Du kan få reda på viktig information som förändrar någonting. Tiden är rätt för att skapa mer frihet och utrymme i dina relationer. Bra tid för att skapa förändring om du behöver mer utrymme för nya relationer. Veckans råd: Bättre balans mellan egna och andras behov.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 24 okt–22 nov

Venus står i ditt tecken , vilket ger positiva förutsättningar i förhållanden och i relation till hur omvärlden uppfattar dig. Fördjupa ditt kärleksliv och vänskapsrelationer. Nu får du medvind om du vill skapa harmoni omkring dig. Det är också kreativa dagar. Bli bättre på det du är bra på och gör det som du älskar mest. Du behöver ta mer ansvar för din ekonomi. Saturnus står i ditt andra hus och begränsar utflödet av dina tillgångar. Det kan löna sig att satsa på stabilitet och långsiktigt tänkande, vilket kan betyda att du måste dra ner på utgifterna nu. Undvik att tvinga på andra dina åsikter. Gör det du behöver göra utan att blanda in andras åsikter. Veckans råd: Mer koll på läget.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 23 nov–22 dec

Du kan få ut mycket genom dina vänskapsrelationer denna veckan. Merkurius går i harmonisk aspekt till Saturnus som står i ditt stjärntecken just nu. Visserligen kan det kännas tungt emellanåt, men hjälp kommer från vänner och personer som du delar gemensamma intressen med. Du kan uppleva att du lärt känna dig själv på ett helt nytt och djupare sätt. Det ger dig mer kraft och starkare självkänsla. Nu passar socialt liv, men samtidigt kan du få ut mycket och återhämta din energinivå om du spenderar tid och stillhet i ensamhet. Oklara budskap på familjefronten kan skapa ett visst kaos. Du kanske måste ge upp något för att vinna något längre fram. Veckans råd: Sök dig till mogna och erfarna personer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 23 dec–20 jan

Mars fortsätter att härja i ditt mest personliga område. Men det också extra kraft och självhävdelseförmåga. Du kan anstränga dig som aldrig förr för att nå nya höjder i din personliga utveckling. Var öppen för möjligheter som kommer genom chefen eller andra personer i högre ställning. Du kan växa i din karriärsroll och få mer yrkeserfarenhet som leder till framgång det närmaste året. Våga satsa extra. Venus går igenom ditt vänskapsområde. Sök dig till goda vänner som du delar djupare sammanhang med. En romans som leder till passionerad sex kan komma genom grupper du delar gemensamma intressen med. Veckans råd: Finn din inre styrka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Månen står i ditt tecken i början på veckan, vilket väcker starka känslor. Du kan känna dig betydligt mer motiverad att söka gemenskap och samarbete och vara ovanligt känslig för andras inflytande. Vanligtvis kan du lätt skapa distans om det behövs, men det kan bli svårare nu. Bra period för allt som inkluderar resor och utbildning. Du kan träffa personer som kan öppna upp en helt ny värld. Var öppen för kontakt med personer med annorlunda bakgrund. Ni kan ge varandra helt nya erfarenheter. Kärlek och romantik kommer genom karriären nu. Ett kärleksförhållande kan komma med praktiska resurser och inkomstmöjligheter. Veckans råd: Njut mer av livet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Det är dags att släppa illusioner som kan ha påverkat dig den senaste tiden. Det kan innebära att du måste fatta beslut som påverkar dina levnadsomständigheter. Var inte rädd för att släppa taget. Nya positiva erfarenheter väntar runt knuten. Fullmånen hjälper dig att lita mer på din egen förmåga. Allt du behöver göra är att följa ditt hjärta. Din intuition är din kompass. Bra period för relationer. En vänskapsrelation kan utvecklas till kärlek och kärlek kan utvecklas till vänskap. En förälskelse kan bli början på en livslång kärlek. Ta initiativ till kontakt och njut av fler vänner. Veckans råd: Välj att göra det du själv vill.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 41 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vågens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Du kan fatta ett ovanligt bra beslut i början på veckan som berör din hälsa och dina arbetsmöjligheter. Omvärlden är på din sida och ger positivt gensvar till dina förslag och idéer. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!