Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 10 | 7 mars – 13 mars

Horoskop för vecka 10 | 7 mars  – 13 mars
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Nymånen är en eklips denna månad som sker i ditt tecken tillsammans med asteroiden Kiron den 9:e. Det kan bli början på en tid för healing. Ett djupt själssår som du burit med dig under lång tid kan börja läka. Du kan också finna nya vägar som hjälper dig att bygga upp din självkänsla. Din intuition förstärks i början på veckan. En snilleblixt kan komma den 10:e som ger djup insikt om något viktigt för din framtida utveckling. Den 11:e och 12:e går Månen igenom ditt vänskapsområde. Passa på och omge dig med goda vänner som du tycker om. Resor och utbildning ligger rätt i tiden från den 12:e.

Veckans råd: Skapa inre balans och välbefinnande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Mars, din planet, har nyligen gått in i Skytten. En ny period börjar som kräver en kraftansträngning. Nu gäller självdisciplin och fokuserat arbete om du vill komma framåt. Nymånen den 9:e passar för nystart kring hälsa och inre välbefinnande. Lägg in mer tid på schemat för att ta hand om dig själv och ditt själsliv. Meditation och andra liknande aktiviteter som skänker stillhet, lugn och ro inombords passar nu. Utbildning, resor och kontakt med andra kulturer kan ge ett positivt inslag i vardagen. Den 10:e kommer med oväntade överraskningar som kan förnya inspirationen och ge en förnyad känsla av frihet.

Veckans råd: Kom i kontakt med ditt inre.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du befinner dig i en avslutningsfas. Bind samman lösa trådar och förbered dig på nystart inom något som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Se över dina framtidsplaner och gör justeringar. Venus går in i ditt sociala område den 12:e. Det är perfekt för att spendera tid med vänner och grupper som delar dina intressen. Ta kontakt med personer som du tycker om och som tycker om dig. Men se upp med att idealisera personer och förhållanden. Du kan ha en tendens att inte se klart på situationer, väva in önskningar i relationer, och inte ta personer för vem de verkligen är. Satsa på att låta fantasin flöda, gör kreativa aktiviteter, och utveckla dina latenta konstnärliga talanger. Om du har planer på att börja meditera och utveckla ditt andliga liv, är tiden helt rätt.

Veckans råd: Nya möten för livet framåt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Om du känner dig villrådig i karriären är det inte så konstigt. Neptunus luddar till situationen och löser upp tidigare strukturer. Det kan vara svårt att få grepp om hur saker och ting kommer att gestalta sig i relation till din karriär. Det kan kännas som att allt hänger i luften. Vänta med att göra förändringar och undvik definitiva beslut. Risken är stor att du inte ser klart på situationer. Du kan också sakna viktig information. Samtidigt kan din intuition bli en stark ledsagare nu. Vanligtvis förlitar du dig på intellektet och logiska slutsatser. Nu kan svaren ligga på det känslomässiga planet, vilket är en utmaning för dig.

Veckans råd: Använd din kreativa fantasi till att visualisera och drömma om framtiden. Du kan få insikter som kan betyda en hel del.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Mars har nu gått in i ditt arbetsområde. Det kan kännas viktigare att få saker och ting gjort, och lättare att använda din energi på ett konstruktivt sätt. Ta kommandot över ditt arbete och känn dig stolt över dina prestationer. Nymånen sker i det område som står för tillväxt, utveckling och upplevelser utanför ”det vanliga”. Du behöver ge dig ut på äventyr och öppna dig nya ovanliga upplevelser. Om du stannar kvar i vardagslunken kan du bli rastlös och otålig. Satsa på att utveckla projekt och intressen som ger nya perspektiv på livet och som stimulerar ditt intellekt. En resa, ett miljöombyte, en kurs eller studier passar nu. Sök dig något som tar dig bort från de vanliga rutinerna i ditt liv.

Veckans råd: Bryt mot gamla invanda mönster.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Solen går igenom ditt område för ”egenmakt”. Kom i kontakt med dina inre känslomässiga behov och resurser. Nu passar det att lägga energi på att skapa känslomässigt välbefinnande. Spendera tid på att studera ditt inre landskap och känn in dina behov på djupet. Jobbet kan kräva mer av din uppmärksamhet, och därför blir det viktigare att upprätthålla en bra balans mellan dina inre behov och omvärldens krav och förväntningar. Om det krisar i en relation, kan det vara läge att börja syna förhållandet i sömmarna. Venus stannar dock i ditt relationsområde veckan ut, vilket gör det lättare att prata känslor utan konflikter. Ett avkopplande miljöombyte kan bli ett skönt avbrott i vardagen.

Veckans råd: Våga lita på dina känslor och handla efter dem.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Din planet Merkurius går igenom ditt relationsområde. Du kan vara speciellt fokuserad på dina nära förhållanden. Vanligtvis är du analytisk och detaljorienterad, men nu får Neptunus större inflytande i ditt liv, vilket lätt luddar till begreppen. Risken för missförstånd i kommunikationen med andra personer blir betydligt större. Var extra tydlig. Samtidigt kan din inspiration, kreativitet och fantasi öka. Vänta med viktiga förhandlingar och med att skriva kontrakt tills efter den 10:e. Den 12:e går Venus in i samma område, vilket passar perfekt för att knyta nya kontakter och för att spendera mer tid med viktiga personer i ditt liv. Din vilja, energi och motivation kan stimuleras av samarbete med familjen.

Veckans råd: Sitt inte och vänta på att saker och ting ska hända. Först till kvarn!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Nymåneeklipsen sker i ditt hälsoområde. Det kan vara hög tid för en hälsokontroll. Något oväntat kan ske på jobbet som kan förändra kring dina arbetsuppgifter. Det kan påverka din arbetssituation på lång sikt. Från den 12:e behöver du lägga mer tid på jobbet och se över dina vardagsrutiner. Du kan skapa bättre balans omkring dig om du är öppen för gemensamt arbete med kollegor. Satsa på att lösa konflikter och släpp taget om allt som står i vägen för ett framgångsrikt samarbete. Det finns risk för att missförstånd uppstår. Var extra klar och tydlig i din kommunikation. Den 7:e kan komma med ökat ansvar som ger inflytande och makt.

Veckans råd: Stå för dina värderingar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Mars har lämnat ditt tecken. Det kan minska stressen. Nu ligger fokus på din ekonomi och på att utveckla dina inre och yttre värderingar. Satsa på att skapa stabilitet i dina vardagsrutiner. Varva ner och återställ den inte balansen. Nymånen sker i ditt kreativa område. Ta fram dina talanger och spendera tid på ditt självförverkligande. Satsa på en nystart som befrämjar din personliga utveckling. Mer tid för nöjen, romantik och fritidsaktiviteter är inte heller helt fel. Venus stannar i ditt mest personliga område veckan ut. Lägg energi på att skapa en harmonisk miljö omkring dig. Möblera om, dekorera och kom i samklang med ditt inre och yttre.

Veckans råd: Frid i hjärtat.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Mars har gått in i ditt tecken. Det skruvar upp temperaturen, ger massor av energi och drivkraft, men gör dig också lättare irriterad. Nu är det viktigt att du fokuserar din energi på konstruktiva projekt. Du kan imponera på omvärlden, men också vara så fokuserad på dina egna intressen att du lätt kör över andra personer. Konflikter kan uppstå lättare nu. Försök att vara lyhörd och känslig för din omgivning. Nymåneeklipsen den 9:e passar bra för nystart som berör ditt privatliv. Familjeangelägenheter kan hamna i fokus. Se över dina och familjens behov. Gör justeringar där det behövs. Förnya något i boendet som väcker inspirationen.

Veckans råd: Spräng gränser och se vad du kan klara.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kan lämna en jobbig situation bakom dig som kan ha triggat känslor av misslyckande. Låt inte motgångar och negativa känslor stå i vägen för din lycka. Påminn dig själv om några viktiga framgångar som du lyckats ro iland tidigare. Din planet Saturnus går mot en positiv aspekt till Uranus. Det ger perspektiv på din livssituation, och passar bra för att skapa balans mellan det gamla och det nya. Nu kan du lättare upprätthålla fungerande strukturer och samtidigt ta in nya stimulerande erfarenheter och utmaningar som förnyar motivationen. Du växer och kan integrera förändringar på ett praktiskt och fungerande sätt.

Veckans råd: Förnya gradvis.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Saturnus, din planet traditionellt, går igenom det område som symboliserar ”grupp upplevelser”. Eftersom du vanligtvis trivs bäst när du har samröre med grupper, är detta en bra placering för dig. Satsa på att söka dig till vänner du delar intressen med. Dela dina känslor, tankar och idéer. Nu kan du skapa bättre balans mellan ditt behov av känslomässigt oberoende och längtan av grupptillhörighet. Lägg tid på att känna in vad dina önskningar och förhoppningar är inför den närmaste framtiden. Planera och justera. Venus stannar i ditt tecken veckan ut. Det ökar möjligheterna för harmoni och trevliga bekantskaper.

Veckans råd: Låt ditt hjärta visa vägen och ha fullkomlig tillit till din förmåga.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 10 finns att läsa här.

Den här veckan är det Fiskarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!