Horoskop

Horoskop för vecka 11 | 14 mars – 20 mars

Horoskop för vecka 11 | 14 mars  – 20 mars
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Uranus går igenom ditt andra hus, vilket skapar oväntade förändringar i områden som berör pengar och materiella tillgångar. Oväntade utgifter kan sätta press på ekonomin. Satsa på att spara lite extra, ifall det kommer kostnader som du inte räknat med. Venus stannar i ditt stjärntecken några veckor framåt, vilket bådar gott för kreativitet och skaparglädje. Du är speciellt attraktiv för omvärlden nu. Om du känner dig inspirerad till att ta kontakt med personer, är det viktigt att du inte har orealistiska förväntningar på dem. Det kan resultera i besvikelse. Satsa på att skapa inre balans och finn harmoni inombords.

Veckans råd: Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Mars går igenom ditt nionde område, vilket innebär att du bör satsa på aktiviteter som hjälper dig att komma framåt i karriären. All form av utbildning som fördjupar din kunskapsnivå passar nu. Resor i det inre eller i det yttre, kan också bidra till fördjupade insikter. Områden som berör filosofi, juridik och kultur kan hamna i fokus. Du kan bli otroligt kreativ på det intellektuella planet, men se upp med att försöka övertyga andra om dina åsikter. Du kan känna för att spendera mer tid i ensamhet. Meditera och kom i kontakt med ditt inre. Ta tillvara på upplevelser som kan ge nya perspektiv och redskap att ta med på livets resa.

Veckans råd: Tydliggör din målbild.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Dina känslomässiga resurser kan stå i konflikt med dina mål och drömmar. Det kan löna sig att bygga upp självkänslan och våga tro mer på dig själv. Jobba på att göra dina framtidsplaner mer verklighetsförankrade. Det är lättare om du bryter ner stora projekt till mindre detaljer. Då kan du ta ett steg i taget. Tänk praktiskt och jordnära! Undvik att ha höga förväntningar på en vänskapsrelation nu. Risken är stor att du blir besviken. Denna veckan passar för kreativa konstnärliga projekt som du även kan dela tillsammans med goda vänner. Sök dig till gemenskaper som ger en känsla av närhet och djupare innehåll.

Veckans råd: Lev dina drömmar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Veckan börjar med att Månen går igenom ditt tecken. Det gör dig extra känslig och sårbar. Dina känslomässiga behov kan stå i konflikt med det som förväntas av dig från chefen eller andra auktoriteter. Bygg upp ditt känslomässiga immunförsvar med tid för stillhet och inre reflektion. Se upp med orealistiska planer den 15:e. Du kan ha en tendens att gå till överdrift med alldeles för stora projekt som blir svåra att ro i land. Tänk måttlighet i allt. Problem kan uppstå i relationer denna veckan. Det finns risk för missförstånd, bråk och separationer. Lyssna in på vad som sker i ditt inre och våga gå på djupet. Du finner svaren där.

Veckans råd: Kliv upp ur offergropen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Månen, din planet, börjar veckan med en komplicerad konstellation som kan trigga känslor från ditt undermedvetna. Spendera tid med dig själv, men undvik att gräva ner dig. Yoga, meditation och långa sköna promenader kan befrämja ditt välbefinnande. Ge dig inte in i några nya projekt före den 16:e. Neptunus kan stimulera ditt intresse för kunskap, både på det intellektuella och andliga planet. Du kan vara mer av en sökare nu än tidigare. Sök dig till erfarenheter som kan vidga ditt medvetande. Resor och studier kan vidga horisonten och förnya din inspiration.

Veckans råd: Välj väg i korsningen. Stäng av autopiloten och fatta medvetna val.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Mars går igenom ditt mest kreativa område. Det kan kännas viktigare nu med personlig frihet. Ditt behov av öppenhet är starkare, så att du kan känna att du kan vara dig själv helt och hållet. Läget är rätt för att processa inre, djupare skikt. Sök dig till personer som du delar ett djupare innehåll med. Resurser som du delar med andra personer, t ex tillgångar och pengar, kan stå i konflikt med dina egna resurser. Sätt gränser och skapa bättre balans. Det är inte en bra vecka för ekonomiska investeringar. Ligg lågt och vänta in bättre tider. Ett ökat ansvar kan komma som påverkar familjen.

Veckans råd: Riv fasaderna och våga vara.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du kan befinna dig i en kris som påverkar dina viktigaste områden. Det kan kännas svårt att skapa balans mellan dina egna intressen, andras behov och familjens krav. Nyckeln till framgång ligger i att du får utrymme över för din egen kreativitet. Du kanske känner att du inte får det stöd som du behöver för att kunna utveckla möjligheter som är tillgängliga. Vad som är viktigt för dig kanske inte är lika viktigt för andra. Fundera på vad du egentligen vill göra. Du väljer själv hur långt du vill gå. Den 16:e och 17:e är bra dagar för vänskap och för att knyta nya kontakter.

Veckans råd: Skriv ner vad du behöver göra för att nå dina mål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du kan ha mindre energi den här veckan trots att Solen stannar i ditt hälsoområde hela veckan ut. Passa på och kom i form. Se över din diet, träning och problem som står i vägen för ditt välbefinnande. Gör en hälsokontroll! Undvik ansträngande aktiviteter och ägna dig åt kreativa, inspirerande arbetsuppgifter som stimulerar fantasin. Ta bara på dig så mycket ansvar som du känner att du klarar av. Just nu kan det kännas viktigt att få tid över till att bara vara. Ibland är det skönt att ge upp, att släppa prestationen och ha tillit till att allting ordnar sig ändå. Då är det också lättare att vara öppen för det som händer här och nu.

Veckans råd: Känn in.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du kan längta efter mer tid över till personliga intressen och kreativa aktiviteter som utvecklar ditt självförverkligande. Men jobbet kan kräva mycket, och behovet av att ekonomin ska gå ihop, tvingar dig till att fokusera på det nödvändigaste. Samtidigt kan det vara viktigt att lägga tid på fritidsaktiviteter som ger glädje till hjärtat, så du får inspiration att orka dra ditt tunga lass. Inom kort blir det bättre på jobbet. Häng inte upp dig på kollegor som ställer till problem. Stå stadigt och var stark i din egen kraft.

Veckans råd: Du är inte besegrad förrän du själv känner dig besegrad.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan trivas bäst hemma, men känna kraven från omvärlden. Kom bort från vardagen så du får tid över till annat. Solen står i ditt mest privata område. Gör ditt hem till en träffpunkt den här veckan. Goda vänner kan ge inspiration som hjälper dig framåt. Berätta vad du längtar efter istället för att ställa krav. Läget är också helt rätt för att dekorera, möblera om och göra fint hemma. Skapa en harmonisk miljö omkring dig och njut av livet i fulla drag. Om du behöver komma bort från vardagen kan ett kort miljöombyte vara den rätta medicinen.

Veckans råd: Vänskap är trygghet och omtanke.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kan känna dig tvingad till att förändra något i ditt liv. Samtidigt kan en förändring vara just det som du behöver för att komma loss och utveckla nya sidor i ditt liv. Dina strukturer och din förmåga att ta ansvar ligger som grund för dig att bygga vidare på. Du kan utveckla en känsla av större personlig frihet samtidigt som du lever upp till det som förväntas av dig. Satsa på att utveckla nya områden i din karriär. En nära relation kan förbättras efter den 16:e. Dela dina tankar, känslor och satsa på att fördjupa kontakten.

Veckans råd: Berika livet med skaparglädje och själslig inspiration.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Du kan ha mycket på gång och snabbt komma närmare dina mål som du satt upp för dig själv. Det är en bra tid att gå över dina framtidsplaner och göra justeringar som bättre reflekterar den du är. Du kan också nå framgång tillsammans med andra personer och grupper som delar dina intressen. Det kan passa att ta en ledande roll om du är lyhörd för andras behov och åsikter. Annars är risken stor att det uppstår friktion och konflikter. Nya inkomstmöjligheter kan komma genom jobbet. Men se upp med att slösa mer än vanligt. Tänk över dina utgifter i detalj, och håll koll på den ekonomiska balansen. Pengarna rinner lättare mellan fingrarna nu.

Veckans råd: Ta vara på de små stunderna som förgyller vardagen.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 11 finns att läsa här.

Den här veckan är det Fiskarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!