Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 12 | 21 mars – 27 mars

Horoskop för vecka 12 | 21 mars  – 27 mars
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Venus inflytande gör dig tillmötesgående, sympatisk och behaglig i din attityd till andra personer. Det gör dig attraktiv för omvärlden. Du kan dra till dig en kärleksrelation och ingå en kärleksförbindelse som väcker alla möjliga känslor inom dig. Känslorna kan flamma upp och svalna lika snabbt. Vänta med viktiga beslut som berör ditt kärleksliv till efter den 26:e. En förändring kan ske i karriären som får dig att ändra riktning och söka nya vägar. Var öppen för alternativa lösningar på svåra problem. Släpp taget om situationer som står i vägen för din framgång.

Veckans råd: Inspirera andra och ha roligt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Solen stannar i ditt tecken en månad framåt. Det ger ny inspiration och extra energi. Du kan driva igenom din vilja på ett kraftfullt sätt. Fokusera på det som fördjupar din kunskap inom områden du vill utveckla. Du kan ha en drift att erövra något nytt eller tränga in på nya marker. Om du strävar efter ökad makt, hjälper Mars till den 25:e och 26:e, då du kan ta dig fram av egen kraft till en ledande ställning. Var försiktig med att köra över andra och var lyhörd för både dina och andras behov. Berika livet med nya erfarenheter, men se upp med impulsiva beslut.

Veckans råd: Tänk efter före!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Veckan kan börja med en kärleksbesvikelse som får dig att tänka om. Du kan ha orealistiska förväntningar på en partner som å ena sidan ger dig känslor av besvikelse, men å andra sidan hjälper dig till större självkännedom. Lär från dina erfarenheter och förändra ditt liv där det behövs. Förändringar är inte lätt för dig kära Oxe, men du kan börja smått och gradvis göra större förändringar. Nu får du ut mycket från gemenskap med vänner. Lägg mer tid på ditt sociala liv. Samtidigt kan du behöva tid i ensamhet för inre reflektion. Fundera på hur du kan berika ditt liv med nya upplevelser.

Veckans råd: Lär dig att styra tankarna och fokusera på rätt saker.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Ett problem kan uppstå i karriären i början på veckan. Ge det några dagar och positiva lösningar kommer av sig själv. Se över dina framtidsplaner, speciellt de du delar tillsammans med andra personer. Du får lättare positivt gensvar från en partner eller från individer du samarbetar med efter den 26:e. Satsa på att skapa bättre balans mellan dina egna mål och behov från familjen och barnen. Tiden är rätt för att upptäcka nya intressen och göra justeringar kring dina framtidsdrömmar. Ditt sociala liv kan ta fart efter den 22:a. Var öppen för att knyta nya kontakter och spendera mer tid med grupper och personer du delar intressen med.

Veckans råd: Skapa din egen privata plan för att nå framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Fullmånen lyser upp kring ditt mest personliga inre liv. Familjeangelägenheter kan komma till ytan. Du kan eftersträva en själslig balans och nå framgångsrika resultat om du spenderar tid med ditt inre. Meditera och känn in vad som pågår i ditt inre landskap. Din tendens att fatta beslut på känslomässiga grunder blir starkare denna veckan. Omtanke för någon annans välbefinnande kan kännas viktigare än personliga materiella resultat. Mot slutet av veckan hamnar karriären i fokus. Positiva resultat kan uppnås om du lägger på ett extra kol.

Veckans råd: Ta kontrollen över dina arbetsuppgifter och skapa din egen framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Du har en kreativ månad att se fram emot. Men det gäller att skapa balans, så du inte bränner ut dig på kuppen. Du kan känna inspiration till att fördjupa dina kunskaper och dras till utbildning, resor och andra områden som expanderar ditt medvetande. Ta nya initiativ och sitt inte och vänta på att saker och ting ska ske omkring dig. Skapa din egen verklighet och förverkliga dina drömmar! Bakslag kan komma som berör investeringar du delar med andra personer. En kärleksrelation du investerat känslor i kan skapa problem som kräver tålamod.

Veckans råd: Våga gå vilse och finn nya vägar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Veckan börjar bra med möjligheter som kan leda till positiv expansion och framgång. Men det gäller att ha tålamod och inte bli ivrig. Ett välplanerat handlade kan leda till inkomstmöjligheter och ökad makt. Från den 22:a kommer du i en bättre position för beslut. Du kan se klarare på saker och ting och bli inspirerad av andra personer. Venus står i ditt relationsområde några veckor till. Passa på och lös konflikter i relationer och låt harmoni råda i samarbetet med andra. Ansvarstyngda situationer fortsätter att beröra ditt familjeliv. Förpliktelser och lojalitet kan ta överhand över känslor av kärlek och ömhet.

Veckans råd: Skapa balans i relationer och i familjelivet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du har lätt för att göra dig omtyckt på jobbet och kan snabbt ingå nytt samarbete. Men risken är stor att du styrs av vad sinnena finner behagligt. Din charm och tillmötesgående natur gör dig omtyckt bland kollegor. Läget är helt rätt för att utveckla harmoni och trevliga förbindelser. Du får också lättare att skapa lugn och ro omkring dig. Satsa på en harmonisk livsstil som får dig att må bra. Kommunikationen med andra flyter på ett ohindrat sätt, vilket inspirerar till nya kontakter. Du får lättare igenom idéer och kan utveckla många trevliga bekantskaper. Våga lita på din känsla och agera efter den.

Veckans råd: Måttlighet i nöjeslivet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du kan hindra dig själv på ett restriktivt sätt som står i vägen för din framgång. Var inte överdrivet kritisk när du möter nya personer eller inleder ett nytt samarbete. Positivt tänkande kan gå en lång väg. Dela med dig av erfarenheter istället för att se andra som ett utmanande hot mot din ställning och position. Du får lättare att hävda dig i arbetet efter den 26:e, och kan bli en inspiration för andra om du tänker teamwork och lägger egot på hyllan. Ta tid för nöjen, fritid och umgänge med människor som du tycker om.

Veckans råd: God självkännedom ger inre trygghet och starkare självkänsla.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Veckan börjar med att Månen går i spänningsaspekt till Mars och Saturnus i ditt tecken. Det passar för att sätta igång nya projekt, så länge du kan hålla huvudet kallt och inte rusa in i aktiviteter på ett impulsivt och irrationellt sätt. Håll koll på känslorna och humöret. Det är större risk för konflikter denna veckan. Men du kan också bara bråka för att lufta dina känslor. I stort blir det en kreativ vecka som passar för personligt självförverkligande. Du får mer energi och lättare att hävda dig. Du kan arbeta snabbt och beslutsamt för att nå dina mål.

Veckans råd: Sök dig till utmaningar som känns utvecklande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Solen lyser upp ditt mest privata område den närmaste månaden. Spendera mer tid på dig själv och kom i kontakt med dina inre behov. Familjeangelägenheter kan hamna i fokus och behöva mer av din uppmärksamhet. Din planet Saturnus står i utmanande aspekt till Jupiter hela veckan. Du behöver skapa bättre balans och inte gå till överdrift med för många uppgifter. Nu krävs en mer kontrollerad expansion genom tålamod och självdisciplin för att upprätthålla de resultat du vill uppnå. Spendera tid på att fördjupa dig i filosofiska ämnen. Det är en bra tid för att utveckla en djupare livsfilosofi.

Veckans råd: Ta vara på dina talanger.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Läget är helt rätt för att utveckla nya rutiner. Du kan vara så överväldigad av allt arbete att du måste se över dina vardagsrutiner och göra justeringar som passar bättre in på dina omständigheter. Du har kraft att stå ut med en stor press, vilket hjälper dig att övervinna svåra situationer, men samtidigt kan du känna starka inre spänningar som skapar irritation och får dig att göra uppror på ett utmanande sätt. Satsa på att byta ut invanda och förlegade mönster mot nya rutiner som passar bättre in på dina behov. Sätt välbefinnande främst och må bättre med mindre stress.

Veckans råd: Varva ner med yoga och långa sköna promenader.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 12 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vädurens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!