Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 13 | 28 mars – 3 april

Horoskop för vecka 13 | 28 mars  – 3 april
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Venus börjar veckan med en kontakt till södra noden och Kiron, vilket innebär att någon slags förlust kan komma som behöver healing. Efter det är Venus fri från inflytande, vilket bör ge dig några harmoniska dagar. Passa på och försköna din omvärld och omge dig med människor som du tycker om. Du kan få uppmärksamhet för din vänliga attityd och omtanke. Känn in om det är något du behöver släppa i karriären. Definiera dina mål och gör justeringar där det behövs. Spendera tid med dig själv under helgen och kom i balans med ditt inre.

Veckans råd: Lyssna till din intuition och få tillgång till universums fantastiska överflöd som hjälper dig leva din dröm.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Solen fortsätter att värma upp ditt stjärntecken. Du får mer energi den här veckan och kan skapa bättre balans mellan det gamla och det nya. Släpp gamla rutiner och våga anta nya utmaningar. Tiden är helt rätt för att spränga gränser och se vad du kan klara. Den 31:a bör du ligga lågt. Impulsiva handlingar kan leda till katastrofala resultat. Ta tid för inre reflektion och för att skapa bättre balans i vardagen i slutet på veckan. Varva ner med meditation och stillsamma aktiviteter som hjäper till att finna harmonin i ditt inre.

Veckans råd: Lugnet är den bästa grogrunden.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Venus, din planet, står i ditt vänskapsområde hela veckan. Satsa på mer umgänge och utveckla dina intressen tillsammans med människor som du tycker om och som tycker om dig. Det kan också bli lättare för dig att komma närmare dina mål och drömmar. Men det gäller att drömma med öppna ögon. Du kan ha orealistiska förväntningar som leder till besvikelse. Den 29:e är perfekt för att göra praktiska framtidsplaner. Se över dina planer och gör justeringar där det behövs. Den 29:e är också en bra dag för att lösa problem och lägga fram ideer.

Veckans råd: Våga ta vara på dina talanger.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan sprudla av nyföretagar-anda och ha massor av bra ideer som kan sättas i praktisk handling nu. Du kan också skapa bättre balans i dina relationer. Visserligen kan ett tungt ansvar vila över dig, men harmoniska konstellationer hjälper dig finna nya vägar som kan förbättra kontakten mellan dig och din partner eller vänner. Kom i kontakt med dina känslor och inre behov. Det kan löna sig att bygga upp självkänslan och finna redskap som hjälper dig glädjeboosta vardagen med välbehag.

Veckans råd: Lägg tid på att utveckla ditt eget måbra konto, så du är förberedd nästa gång livet drabbar dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Du kan komma i kontakt med mycket nytt den här veckan. Var öppen och positiv. Venus står i harmonisk aspekt till ditt tecken, vilket bådar gott för goda relationer. Ge din kärlek ny glöd och starta veckan med en kärleksinjektion. Om du befinner dig i en relation som behöver renoveras, är tiden rätt för en nytändning. Släpp det som inte fungerar och öppna dig för nya lösningar på gamla problem. Den 1:a är en bra dag för avkoppling, lugn och ro. Ge dig själv utrymme till att bara vara.

Veckans råd: Var noga med att ge dig själv bekräftelse för både den du är och för allt bra du faktiskt gör!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Solen står i harmonisk aspekt till ditt stjärntecken. Läget är helt rätt för att utveckla dina kunskaper. Studier, resor och vidareutbildning är helt perfekt nu. Nya intressen kan dyka upp som känns roliga att utveckla och befrämjar din fortsatta yrkesinriktning. Du har möjlighet nu att hitta tillbaka till dig själv, till din egen tillit och din unika livsväg. Säg inte nej till dig själv eller till chanser som kan öppna upp en helt ny värld. Låt inte personer som är negativa eller skapar hinder stå i vägen för din framgång.

Veckans råd: Lev helhjärtat och ha mod att växa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du har en produktiv vecka framför dig. Din planet Merkurius går först i harmonisk aspekt till Saturnus, vilket bådar gott för ett avvägt tänkande med gott omdöme och goda resultat. Planera framtiden, lös problem och finn nya lösningar. Den 31:a kommer med oväntade överraskningar. Förvänta dig det oväntade, men håll en öppen attityd för allt nytt som kommer din väg. Läget är rätt för att öppna möjligheten till en djupare kontakt med dig själv, andra och din omgivning.

Veckans råd: Se dina relationer som ett avtryck av vart du befinner dig i din personliga utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Veckan kan börja med problem på jobbet som tar mycket energi. Du kanske måste släppa taget om ett samarbete eller något annat som kan upplevas som en förlust. Hämta kraft från personer med erfarenhet och låt dem guida dig igenom problemen. Din hälsa kan också stå i centrum och behöva mer uppmärksamhet. Se över din diet och dina rutiner. Satsa på att börja ta bättre hand om din fysiska och mentala hälsa, och må bra i kropp, själ och tanke. Nu passar det att kliva ur det gamla och in i det nya. Tänk balans och helhetsperspektiv.

 

Veckans råd: Ett nytt liv knackar på din dörr.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Det gäller att hänga med i svängarna på jobbet. Det kan vara ett högt tempo och mycket ny information som du behöver sätta dig in i. Desto mer flexibel du kan vara desto lättare kan du anpassa dig till nya förhållanden. Var inte orolig att du kommer att förlora något på de förändringar som sker nu. Allting kommer att falla på plats lite längre fram. Den 1:a passar bra för avkoppling, romantik och vänskap. Ett miljöombyte på tu man hand kan förnya inspiraitonen. Ta tid för aktiviteter som ger hälsa och välbefinnande.

Veckans råd: Det krävs en bra balans om du ska orka hela vägen fram.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Gör detta till en kreativ vecka. Du får mer energi och kan åstadkomma mycket om du fokuserar på dina uppgifter. Livet kan kännas mer i balans den 29:e och 30:e som är bra dagar för att fatta genomtänkta och praktiska beslut. Kärlek, romantik och nöjen kan hägra, men du behöver upprätthålla balansen med de krav och måsten som förväntas av dig. Framgången kommer när du lever upp till ditt ansvar. Du behöver omge dig med människor nu som du kan vara dig själv med helt och hållet. Den 29:e passar för aktiviteter som ger inspiration till själen.

Veckans råd: Odla dina kreativa intressen som ger näring och växtkraft till ditt inre sanna jag.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Solen står i ditt mest personliga område. Tiden är rätt för inre reflektion och för att engagera dig i familjeangelägenheter. Du kan göra nya insikter som hjälper dig att finna unika lösningar på ovanliga problem. Nya arbetsuppgifter kan skapa stora förändringar jobbet och ge en förnyad känsla av frihet. Men se upp med att ta med jobbet hem och sätt gränser så du inte skapar stress i din vardag. Upprätt balansen med tid för avkoppling, fritid och nöjen. Den 31:a kan bli en känslomässigt laddad dag. Undvik impulsiva beslut och låt inte känslorna påverka förnuftet.

Veckans råd: Livet ger dig alltid en belöning när du vågar släppa taget.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Din ekonomi kan stå i vägen för dina drömmar. Läget är inte helt rätt att investera tillsammans med andra personer. Samtidigt finns det något du kan vinna på att ge dig in i samarbete med personer som har de resurser du själv saknar. Nu krävs en fin balansgång för att hålla näsan ovanför vattenytan. Nya kontakter, nätverkande och kommunikation med din omvärld kan hjälpa till att lösa problem och skapa nya möjligheter. Vägen till framgång går genom vänner, grupper och personer som delar dina intressen.

Veckans råd: Låt hjärtat visa vägen och ha fullkomlig tillit till din egen förmåga att göra de rätta besluten.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 13 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vädurens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!