Horoskop

Horoskop för vecka 14 | 4 april – 10 april

Horoskop för vecka 14 | 4 april  – 10 april
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du får mer energi den här veckan som passar perfekt för mental aktivitet. Omge dig med människor som du tycker om och involvera dig i all form av kommunikation. Kontakten med släktingar, syskon och grannar kan bli livlig och händelserik. Öppna dig för dialog, dela tankar och känslor. Praktiska projekt kan utvecklas på ett positivt sätt. Låt inte din passiva sida få fotfäste nu. Desto mer du engagerar dig i livliga diskussioner med din omvärld, desto bättre resultat. En ekonomisk förändring kan ske i slutet på veckan. Planera dina utgifter.

 

Veckans råd: Avsluta påbörjade uppgifter innan du börjar nya projekt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Det är mycket på gång i ditt tecken den här veckan. Nymånen den 7:e passar bra för nystart kring hälsa, personliga intressen och för att förbättra levnadsförhållanden. Satsa på omställningar som förbättrar livskvalitén. Om du befinner dig i en komplicerad levnadssituation och inte kommer loss, kan starka spänningar uppstå som tvingar fram förändringar. Nu växer något nytt fram i ditt liv som ger större frihet och förnyad inspiration. Var öppen för allt som är annorlunda och ovanligt. Merkurius går igenom ditt ekonomiska område. Bra för långsiktig planering.

Veckans råd: Öppna dig för något nytt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Din planet Venus byter tecken den 5:e och går in i ett område som passar för stillhet, meditation och inre reflektion. Du kan känna för att dra dig undan och spendera mer tid i ensamhet. Lär känna mer av dig själv på insidan. Det kan kännas viktigare nu att göra ett bra jobb i karriären. Samtidigt kan känslor av otillräcklighet dyka upp och få dig att tvivla på din egen förmåga. Gör ditt bästa och sänk duktighetskraven. Satsa på att skapa praktiska rutiner som gradvis leder fram till dina drömmar och mål.

 

Veckans råd: Se ditt liv som en spännande resa där varje utmaning ger tillfälle till utveckling och att lära mer om dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Nymånen sker i ditt framtids- och vänskapsområde, vilket passar bra om du vill justera dina mål och framtidsplaner. Nytt umgänge kan också öppna upp något helt oväntat och tillföra roliga utmaningar. Senare i veckan kan du längta efter att dra ner på tempot och skapa mer stillhet omkring dig. Satsa på en bra balans mellan privatliv och sociala aktiviteter. Ditt nervsystem som lätt blir spänt, kan dra fördel av stillsamma aktiviteter som chi gong, meditation och långa promenader. Du kan känna för att behålla dina tankar för dig själv och finner nu lättare lösningar på problem i ensamhet.

 

Veckans råd: Hitta lugnet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Nu passar det perfekt att lägga energi på karriären och på att skapa förändringar kring din yrkesinriktning. Det kan förnya inspirationen och ge större personlig frihet. Var öppen för originella och okonventionella idéer som kommer från auktoriteter. Nya områden öppnar upp nya inkomstmöjligheter. Månen inspirerar till känslomässiga vänskapsrelationer. Om du har något speciellt viktigt att säga till en vän, är tiden helt rätt nu. Ta hand om hälsan och se upp med överansträngning. Acceptera bara så mycket ansvar som du känner att du klarar av. Vissa pusselbitar faller på plats den 5:e.

 

Veckans råd: För att kunna älska andra måste du älska dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Förvänta dig det oväntade den här veckan. Du kan överraska både dig själv och andra med dina initiativ. Du kan handla på ett sätt som är ganska olikt dig och därmed förvåna din omvärld. Om du sitter fast i negativa mönster som du inte är beredd på att släppa, kan det bli en ganska stressfylld vecka. Lägg energi på att utveckla dina intressen, men ta ansvar för det som förväntas av dig. Du kanske måste försaka något för att upprätthålla harmoni i relationer. Ett helt nytt område kan intressera som blir början på en ny utveckling. Ett romantiskt förhållande kan kräva mer av dig än du orkar lägga energi på.

 

Veckan råd: Hur du ser dig själv styr hur du mår i livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Merkurius, din planet, går i harmonisk vinkel till ditt tecken den 5:e, vilket skapar goda förutsättningar för en kreativ och social vecka. Du får lättare kontakt med andra och kan känna dig alert, nyfiken och öppen för att ta in nya ideer och intressen. All typ av kommunikation, studier och kurser passar nu. Resor som innehåller någon form av utbildning är helt perfekt. Om du haft problem i en kärleksrelation blir det lättare att försonas med din partner. Öppna dig och prata ut. Att hålla tillbaka känslorna i en kärleksrelation kan vara dåligt för hälsan.

 

Veckans råd: Ett gott gräl förlänger livet!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Dina nära relationer utmanas nu. Förvänta dig det oväntade i förhållanden. Speciellt om de inte fungerar så bra. Om du håller kvar en relation som inte känns känslomässigt tillfredställande, är läget rätt att släppa taget nu. Men om du har en stabil kärleksrelation, kan något nytt och spännande tillföras som ger extra krydda. Nya relationer kan kännas spännande men blir förmodligen inte långvariga. Efter den 9:e blir det betydligt lättare att skapa harmoni i både nära och mer distanta relationer. Satsa på att lösa konflikter på ett praktiskt sätt, men låt hjärtat visa vägen.

 

Veckans råd: Ha fullkomlig tillit till din egen förmåga.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du behöver förändra din attityd till jobb, krav och ansvar och forma ett nytt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Om du känner dig tyngd av plikter och inte trivs med ditt jobb, är tiden rätt för att göra konstruktiva förändringar som passar bättre in på dina behov. Skapa mer utrymme för personlig frihet. Gör justeringar som gör ditt jobb och vardagsliv roligare. Nya vardagsrutiner kan också hjälpa till att skapa bättre balans. Få kontroll på stressnivån och forma en livsstil som håller och ger glädje i allt du gör.

 

Veckans råd: Wellness är att ta ansvar för ditt eget liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Venus går in i ditt romantiska område den 5:e. En ny kärlek kan bli början på en vårförälskelse! Lägg tid på nöjen, romantik och kreativa intressen. Utveckla favoritsysselsättningar och talanger som befrämjar ditt självförverkligande. Merkurius står i ditt arbetsområde, vilket passar bra för all slags mentalt arbete. Du kan bli noga, uppmärksam på detaljer och ha tålamod att utveckla mer krävande uppgifter. Ditt samarbete med kollegor kan också förbättras nu. Var öppen för dialog och gör praktiska planer tillsammans. Se upp med att överanstränga ditt nervsystem. Planera din vecka. Acceptera bara så mycket ansvar som du känner att du klarar av.

 

Veckans råd: Måttlighet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Venus går in i ditt mest personliga område och skänker inre frid och harmoni. Njut av tid med familjen. Skapa närhet. Bjud hem vänner på middag. Om du vill göra om något hemma hjälper Uranus till med nyskapande. Renovera, möblera om, dekorera och gör din hemmiljö trivsam. Du får lättare att uttrycka dina tankar och känslor både till dig själv och andra. Gör roliga saker som ger glädje till hjärtat. Utmana din tendens att sätta arbete och plikter främst och tillåt dig själv att lägga mer tid på nöjen och att ha skoj. Satsa på en strålande vecka!

 

Veckans råd: Njut mer av livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Du kan känna för att dra dig undan och spendera mer tid i ensamhet. Saturnus hjälper till om du vill lägga energi på krävande mentala uppgifter som fordrar precision. Du kan ha en tendens att bli pessimistisk och se problem istället för möjligheter. Speciellt den 6:e blir en dag som kan börja med storslagna planer och optimism, men sluta i besvikelse och negativa tankar. Ligg lågt med förväntningar och slösa inte bort din energi på irritation. Den 8:e passar för umgänge med vänner och grupper du delar intressen tillsammans med.

Veckans råd: Du har kraft att välja dina tankar och känslor.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 14 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vädurens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!