Horoskop

Horoskop för vecka 15 | 11 april – 17 april

Horoskop för vecka 15 | 11 april  – 17 april
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du lär genom andra nu och kan få helt nya perspektiv på tillvaron genom umgänge. Sök dig till mogna och erfarna personer som känner ditt område och lär från dem. Din stora utmaning nu är att finna din yrkesroll och bygga en karriär som känns tillfredställande. Om du känner att du trivs med ditt jobb och kan ta på dig mer ansvar utan problem, är du på rätt plats. Men om du inte känner inspiration och glädje med det du gör, är det dags att definiera vad du saknar. Gå till botten med problem och börja planera en förändring.

Veckans råd: Låt inte motgångar dra ner din energi.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Solen stannar i Väduren veckan ut och har sällskap med Venus och Uranus. Passa på och ladda upp batterierna inför den kommande vårsäsongen. Var öppen för att ta in nya perspektiv och satsa på att skapa mer utrymme för egna intressen. Frigör dig från allt som inte längre känns relevant och skapa mer frihet i ditt liv. Kärleksplaneterna Venus och Mars står i harmonisk aspekt till varandra den 12:e. Det höjer sexlusten och passar för en romantisk afton. Satsa på roliga aktiviteter som ger glädje till hjärtat den här veckan.

Veckans råd: Bjud in romantiken och njut av känsla och vilja i harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du kan vara till stor hjälp för andra och osjälviskt ge av dig själv. Engagemang i humanitär verksamhet passar nu. Samtidigt är det viktigt att du kan sätta gränser, så du inte utplånar dig själv och glömmer bort dina egna behov. Känn in hur mycket tid du är beredd att ge till andra och hur mycket tid du behöver för dig själv. Den 14:e passar utmärkt för att göra praktiska planer och för att organisera din vardag. Satsa på att utveckla kreativa projekt. Desto mer du uppmärksammar detaljer, desto bättre resultat. Den 17:e kan du stöta på problem i relationer. Var öppen för att ventilera känslor och tankar.

Veckans råd: Nyckeln till framgång är kommunikation.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Din planet Merkurius står i harmonisk aspekt hela veckan. Den 12:e har Neptunus inflytande, vilket stärker intuitionen. Den 13:e blir en harmonisk dag då tankar och känslor är i balans. Den 14:e passar perfekt för att organisera dina papper och komma iordning. Gör planer för framtiden och ta bort det som inte längre känns relevant från drömlistan. Ett tidigare förhållande kan göra sig påmint och få dig att leva i det förflutna under en kort period. Om det är något som du vill gå tillbaka och fixa till i relationer, är läget helt rätt från den 17:e en tid framåt.

Veckans råd: Få dina relationer att fungera bättre och bli lycklig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Satsa på gemenskap och spendera tid tillsammans med personer som du tycker om. Din naturliga tendens att vilja ta hand om andra blir mer framträdande nu. Du kan också få stöd från personer som står dig nära om du behöver hjälp med något. Den 15:e passar bra för att förbättra relationerna till kollegor. Fördelar kommer genom arbetet som kan innebära ökat ansvar och erkännande. Visa mer av dina kreativa talanger och våga tro på din egen förmåga. Den 17:e blir Pluto stationär i ditt relationsområde. En relation kan fördjupas om du är öppen för att gå på djupet och hantera skuggsidan.

Veckans råd: Låt ingenting stå emellan dig och dina drömmar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Satsa på att göra förberedelser inför den kommande säsongen i din karriär. Du kan längta efter mer frihet för att kunna vara dig själv helt och hållet, men ansvar för andra kan stå i vägen för din kreativitet. Kärlek, sex och romantik är viktigt för dig, men Saturnus kräver mer av dig nu, och du kan möta motstånd som försvårar det naturliga flödet i kärleksrelationer. Merkurius bildar en stor trigon i dina arbets- och inkomstområden. Kontakter och kommunikation i samband med arbetet kan bringa inkomster.

Veckans råd: Satsa extra energi på att göra planer som kan förbättra din materiella levnadssituation.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du befinner dig i en process av positiva förändringar som bidrar till din personliga utveckling. Nu står du lättare i din egen makt och får kraft att skapa viktiga förändringar. Du kan påverka din ställning både i karriären och i relation till omvärlden. Du kan också bli mer inflytelserik vad gäller dina sociala kontakter. Speciellt den 14:e och 17:e är bra dagar för att påverka riktningen inom viktiga områden. Men se upp med orealistiska förväntningar på relationer. ”Ensam är stark” passar bättre nu.

Veckans råd: Pejla in din inre kompass och kom i samklang med dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Venus står i ditt relationsområde tillsammans med Solen och Uranus. Du har lätt för att se positiva egenskaper hos andra personer, och får därför ut mer av dina relationer. Samtidigt kan du längta efter större frihet och självständighet. Släpp ditt medberoende och stå på egna ben! Nu passar det att skapa bättre balans mellan egna och andras behov. Venus hjälper dig om du vill lösa problem i relationer. Sannolikheten är hög att det blir ett lyckligt slut på konflikter och en ny början som känns befriande. Pluto vänder riktning i ditt mest personliga område den 17:e. Något från det förflutna kan dyka upp och behöva bearbetas. Gå till botten med problem!

Veckans råd: Transformera gamla strukturer till nya.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du kan känna dig överväldigad av arbete och drunkna i detaljer. Förenkla ditt liv och organisera din tid. I slutet på veckan vänder både Mars och Pluto, dina två planeter, vilket indikerar att något ändrar riktning i ditt liv. Vänta med nya projekt och gå tillbaka och slutför uppgifter som du ligger efter med. Bind samman lösa trådar och satsa på att stärka din ställning. Om du spelar dina kort rätt, kan du hamna i ett bättre läge som ger mer kontroll. Tro på dig själv och att det bär, men sätt gränser där det behövs. Skapa bättre balans mellan arbete och fritid.

Veckans råd: Lev i nuet och skapa välmående.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Din entusiasm smittar av sig på andra, vilket gör dig så populär. Men ditt behov av frihet kan växa sig starkare nu och du kan känna för att spendera mer tid med dig själv. Var öppen för nya utmaningar och äventyr som befrämjar din utveckling. Det finns risk att du sätter dina egna intressen främst och glömmer bort hur viktigt det är att upprätthålla kontakten med vänner och familj. Krav och ansvar kan kännas kvävande. Samtidigt blir du medveten om vad du vill på en djupare nivå. Studier och utbildning passar nu.

Veckans råd: Finn stillheten inom dig och forma ditt liv precis som du vill ha det.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Din intuition växer sig starkare nu. Du kan lätt känna in vad som pågår inom andra och vara mer lyhörd för deras behov. Samtidigt kan det vara svårare att koncentrera dina tankar på viktiga saker. Det är dags att släppa gamla mönster som begränsar ditt perspektiv. Vidga horisonten med ny information. Sök dig till personer som delar dina intressen. Genom andra kommer nya insikter som breddar din vision. Meditation kan hjälpa dig att fokusera och känna in vad du vill spendera din tid på. Undvik att splittra dig åt olika håll.

Veckans råd: Ge ditt liv djupare mening och innehåll.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Du har Pluto och Jupiter placerade i de områden som relaterar till undermedvetna känslor, och nu står Merkurius också i ett område som hjälper dig att komma i kontakt med inre processer. Det är en bra tid för att gå till botten med känslomässiga problem och göra förändringar som passar in på din livsstil. Jupiter hjälper dig igenom stressfyllda perioder och läker känslomässiga sår som stått ivägen för din utveckling. Passa på och gå inåt, meditera och kom i känslomässig balans. Inkomster och resurser kan komma genom personer med tillgångar.

Veckans råd: Ta ansvar för ditt liv och använd din självkraft.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 15 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vädurens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!