Horoskop

Horoskop för vecka 16 | 18 april – 24 april

Horoskop för vecka 16 | 18 april  – 24 april
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Solen går in i det område som gynnar kommunikation och sociala kontakter. Uppmärksamma din omgivning och fundera på om det är något du vill förbättra i dina relationer. Satsa på att skapa klarhet och lyssna in på vad andra har att säga. Prata tankar och känslor! Tempot kan öka i början på veckan. Läget är rätt för att lägga mer energi på att nå dina mål. Äg din kraft och skapa din framgång! Den 22:a och 23:e kan du längta bort och känna för att göra något helt annorlunda. Ett miljöombyte kan få dig att slappna av och komma i stämning.

 

Veckans råd: Sätt mål som verkligen motiverar dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Bjud in romantiken och gör det bästa av Venus placering i ditt tecken. En romantisk resa kan fördjupa kärleken i en relation. Den 21:a kommer med oväntade situationer som kan påverka ett förhållande positivt om du är öppen för att ta in nya perspektiv. Venus skapar harmoni i din omvärld. Passa på och lös konflikter och problem i relationer. Den 22:a går Venus i aspekt med Uranus, vilket bådar gott för nya spännande upplevelser tillsammans med andra. Du kan attrahera en ny kärlek om du tar initiativ till nöjen och sociala aktiviteter. Gör något annorlunda denna veckan och gå utanför dina ramar.

 

 

Veckans råd: Gör dig vacker, försköna din omvärld och njut av livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Solen börjar sin nya resa igenom ditt tecken denna veckan. Det ger extra energi och nytt perspektiv på tillvaron. Du kan bli betydligt mer handlingskraftig och förverkliga massor av planer om du organiserar din tid. Nu passar också all slags mental verksamhet. Lös problem och planera din närmaste framtid. Nu blir du framgångsrik i diskussioner och får därmed lättare igenom din vilja. Varva arbete med fritid i harmonisk balans. Utveckla personliga intressen. Fullmånen den 22:a passar perfekt för en romantisk afton på tu man hand.

 

 

Veckans råd: Satsa på aktiviteter som verkligen motiverar dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan känna för att behålla dina tankar för dig själv och vilja grunna på saker och ting i din ensamhet. Det blir en perfekt vecka för att ta ”time out” och hitta lugnet inombords. Samtidigt står Venus i ditt vänskapsområde, vilket bådar gott för sociala aktiviteter tillsammans med personer som delar dina intressen. Du har med andra ord två helt olika inflytanden som kan dra åt olika håll, vilket kan passa perfekt för en tvilling! Du kan tillfredsställa båda sidor hos dig själv och varva din vecka med ensamtid och sociala aktiviteter. Din största utmaning är att undvika splittring mellan för många olika aktiviteter. Planera din vecka i detalj.

 

 

Veckans råd: Stanna upp och pausa i vardagen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Kära Kräfta, du har en positiv vecka att se fram emot. Månen går i växande fas, vilket hjälper dig att ta fram dina resurser och skapa större mening i tillvaron. Sök dig till information och kunskap som kan inspirera dig framåt i din utveckling. Veckan slutar i en fullmåne som lyser upp ditt romantiska område. Utveckla en kärleksrelation! Du kan bli betydligt mer medveten om dina egna och andras behov. Våga lita till din intuition och låt den guida dig i rätt riktning. Låt saker och ting falla på plats när tiden är mogen.

 

Veckans råd: Sätt dig i soffan, läs en bra tidning och njut av att bara vara.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Ditt arbete och karriär står i fokus några veckor framåt. Satsa på att utveckla dina framtidsplaner som kan ge inkomst och framgång på lång sikt. Lägg fram idéer och förslag till chefen. Ett jobb bra gjort kan ge pondus och stärkt ställning. Pluto vänder riktning i ditt hälsoområde på måndag. Se över dina hälsorutiner och gör justeringar där det behövs. Sök dig till goda vänner närmare slutet på veckan när Månen står i harmonisk aspekt till flera planeter. Prata känslor och ge varandra positivt stöd och feedback på veckan. Gå inför en riktigt lyxig dag på lördag och skapa spakänsla hemma. Du kommer att känna dig fräschare direkt.

 

Veckans råd: Satsa på inre och yttre välmående.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du befinner dig i en kreativ period som kan ta fram dina talanger. Satsa på ditt självförverkligande och lev dina drömmar! Var lyhörd för möjligheter som väntar runt hörnet. Pluto ändrar riktning i ditt romantiska område den 18:e och bildar en aspekt med Venus den 19:e. Det höjer det romantiska temperaturen. Du kan känna för att spendera mer tid med din älskade och gå på djupet i ditt kärleksförhållande. Ge romantiken, sex och nöjeslivet större plats. En kärleksrelation från det förflutna kan åter komma in i ditt liv och dra upp känslor du inte visste fanns där.

 

Veckans råd: Locka fram din längtan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Månen går igenom ditt tecken i början på veckan. Det kan kännas viktigare att ha vänner och familj omkring dig. Det finns risk för att humöret åker berg och dal bana, men du blir samtidigt mer inkännande och lyhörd för dina egna och andras behov. Satsa på att pyssla om dig själv och ge extra kärlek till kropp och själ. Slappna av och njut av att bara vara! Din planet Venus står i ditt relationsområde hela veckan. Det är den perfekta placeringen för alla slags relationer, speciellt kärleksförhållanden och andra relationer som ligger nära hjärtat. Spendera tid med vänner och ha skoj!

 

Veckans råd: Utveckla kärleksfulla relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Mars, din planet befinner sig i ditt ekonomiska område. Om du lägger på ett extra kol blir det mer klirr i kassan! Du kan hamna i situationer som innebär att du måste stå upp för dina värderingar och det du tror på. Stå i din kraft och lita på din känsla! Venus står i ditt arbetsområde. Du kan utveckla positiva relationer på jobbet och skapa harmoni i samarbetet med kollegor om du tar en mer ledande roll. Men var beredd på oväntade förändringar på jobbet som kräver att du måste hänga med i svängarna. Varva ner runt fullmånen den 22:a och njut av umgänge med nära och kära.

 

Veckans råd: Teamwork ger framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Mars fortsätter att härja i ditt personliga område. Du kan ha många bollar i luften och få mycket gjort på kort tid. Satsa på att gå inför det du vill på ett målmedvetet och beslutsamt sätt. Framgången är i sikte! Samtidigt kan det kännas som att ansvar och måsten står i vägen för en snabb utveckling. Tänk tålamod och ta ett steg i taget. Jupiter i ditt karriärsområde bådar gott för framgång och erkännande. Kärleksplaneterna Venus och Mars befinner sig i en gynnsam konstellation för kreativitet, romantik och nöjen. Utveckla dina personliga intressen och lev din dröm.

 

Veckans råd: Du kan bli vad du förutsätter dig att bli.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Solen står i harmonisk vinkel till ditt stjärntecken en hel månad framåt. Du kan känna hur trycket lättar och livet hamnar i balans. Solen skapar positiva förutsättningar för kreativa projekt som leder till självförverkligande. Nu blir det viktigare att du kan vara dig själv helt och hållet och göra det som känns rätt i hjärtat. Rensa schemat och lägg in mer tid för personliga intressen, fritidsaktiviteter, sport och nöjen. Venus står i ditt familjeområde, vilket bådar gott för glädje och harmoni hemma. Skapa en harmonisk omgivning och njut av kärleksfullt umgänge.

 

Veckans råd: Vårstäda hemma, rensa bort skräp och gör plats för ny och positiv energi.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Du älskar teamwork och har lätt för att ställa upp för andra. Mars hjälper dig att skapa framgångsrika projekt tillsammans med vänner och grupper du delar intressen med. Utveckla ditt sociala nätverk och spendera tid på att diskutera idéer och planer som kan hjälpa utvecklingen framåt. Venus placering kommer med uppskattning från omgivningen. Du får stöd och kärlek från personer i din närhet. Visa din uppskattning tillbaka och upplev hur mycket kärlek du har omkring dig. En resa kan öppna upp nya kontakter och förnya inspirationen.

 

Veckans råd: Satsa på ett rikt socialt och aktivt liv varvat med tid för inre reflektion.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 16 finns att läsa här.

Den här veckan är det väduren och oxens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!