Horoskop

Horoskop för vecka 17 | 25 april – 1 maj

Horoskop för vecka 17 | 25 april  – 1 maj
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du är född med en stark intuition och naturlig känslighet. Därför är det lättare för dig att känna in vad som pågår i din omvärld. Solen och Neptunus bildar en positiv aspekt denna veckan som tar fram och förstärker din intuition ytterligare. Du blir betydligt mer alert och medveten om dina egna och andras behov. Andliga intressen kan komma högst på listan. Du kan känna för att dra dig undan vardagliga rutiner och ägna mer tid för konst, musik och annat som förhöjer sinnena. Tillåt dig att drömma och bara vara. Använd känslan och inlevelseförmågan till att skapa.

Veckans råd: Dröm din framtid – make it real!

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Venus stannar i ditt tecken hela veckan ut. Lägg energi på ditt eget välbefinnande och på att skapa kärleksfulla relationer. Den 26:e passar speciellt bra för socialt umgänge. Gör något roligt den dagen tillsammans med vänner, och var öppen för att skapa ny kontakt. Din positiva attityd är nyckeln till framgångsrika möjligheter. Uranus fortsätter sin resa igenom ditt stjärntecken. Uranus lockar fram förändringar och ger en känsla av frihet och förnyelse. Släpp taget om allt som inte längre fyller någon viktig funktion och skapa större utrymme i ditt liv. Var öppen för att utforska nya områden som väcker ditt intresse.

Veckans råd: Utmaningar ger nya insikter.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Merkurius och Solen står i ditt stjärntecken och lyser upp i tillvaron. Det är en bra kombination för att ladda upp batterierna och för att prata mer med personer i din omgivning. Uttryck dina tankar, känslor och åsikter. Nu får du lättare att skapa distans och se klart på saker och ting. Planera framtiden och lägg energi på att utveckla intressen som kräver detalj, noggrannhet och precision. Den 27:e och 28:e står Månen i harmonisk aspekt till ditt stjärntecken. Det kan trigga en längtan att vilja komma bort från vardagen och göra något annorlunda. Åk på en resa, ta en kurs i något ämne som inspirerar, eller gör ett kort miljöombyte.

Veckans råd: Nya intryck förnyar inspirationen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Merkurius fortsätter sin vandring igenom ditt mest dolda och hemlighetsfulla område. Du kan vilja behålla dina tankar för dig själv och känna för att spendera mer tid i ensamhet. Nu har du möjlighet att lära känna mer av dig själv på insidan. Skapa lugn och stillhet omkring dig och njut av att bara vara. Din planet Merkurius går i ny riktning den 29:e tre veckor framåt. Det är perfekt för att gå tillbaka och reflektera över den senaste tidens aktiviteter. Se över ditt arbete, organisera papper och kom i ordning. Vänta med att skriva kontrakt och annat som binder dig till situationer. Jupiter hjälper till att skapa gynnsamma relationer till omvärlden. Möjligheter för tillväxt kommer genom resor och studier.

Veckans råd: Utveckla nya planer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Venus står i ditt karriärsområde veckan ut. Det skapar positiva förutsättningar i ditt yrkesliv. Spendera tid med kollegor och skapa harmoni i relationer som påverkar ditt arbete. Oavsett vad du sysslar med på jobbet, kan Venus inspirera till kreativt arbete som innehåller konst, skönhet och annat skapande som ger sinnesfrid i tillvaron. Du kan attraheras till någon som är äldre eller visare än du. Öppna dig för kärlek och skapa harmoni i tillvaron. Merkurius står i ditt framtidsområde, vilket passar bra för att göra framtidsplaner. Se över dina mål och fundera på om du vill göra justeringar kring det du strävar efter.

Veckans råd: Bra tid för socialt umgänge.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Satsa på att göra planer som kan hjälpa dig framåt i karriären. Fundera på om dina nuvarande planer tar dig i den riktning du vill gå eller om du vill göra förändringar som passar bättre in på dina framtidsmål. Det är en bra tid för alla slags studier, kurser, vidareutbildning, och för att lägga fram idéer och förslag till personer i överordnad ställning. Förhandla om viktiga saker och acceptera ett ökat ansvar om du blir erbjuden nya arbetsuppgifter. Passa på och be om löneförhöjning! Lägg på ett extra kol denna veckan. Framgång och nya inkomstmöjligheter väntar runt knuten.

Veckans råd: Öppna dig för nya möjligheter och nya upplevelser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Gör något annorlunda, unna dig en resa eller något annat den närmaste tiden som kan underlätta alla krav och måsten som hänger över dig just nu. Ta ett djupt andetag och tillåt dig att bara vara. Inom kort går Solen och Jupiter i harmonisk aspekt, vilket ger ett positivt inflytande som skänker välbehag och inre harmoni. Njut av lugnet, men försök att åstadkomma något kreativt samtidigt, så du inte slösar bort möjligheter. Den 27:e och 28:e står Månen i ditt nöjesområde. Passa på och ha skoj! Merkurius vänder den 29:e. En tre veckors period börjar som passar för att gå tillbaka och binda samman lösa trådar som befrämjar utvecklingen av din yrkesroll.

Veckans råd: Upptäck nya sätt att nå dina mål på.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Kärlek, sex och närhet står i fokus några veckor framåt. Satsa på att fördjupa relationer och öppna dig för djupare känslomässiga upplevelser. Om du är intresserad av att rota i ditt inre, är tiden helt rätt för terapi och annat som ger större självinsikt. Du kan lära mycket om dig själv genom kontakten med andra personer. Pengar och andra resurser kan komma genom ett samarbete eller genom personer som du har ett nära förhållande till. Njut av ett lugnare tempo från den 30:e och ta tid för att ta hand om ditt välbefinnande. Satsa på mer fest, nöjen och avkoppling!

Veckans råd: Kom i samklang.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du får kämpa hårt den närmaste tiden för att upprätthålla din position och krav som ställs på dig. Din styrka testas och viljan möter motstånd. Undvik att ge dig in i diskussioner om du inte är beredd på att ta konflikter. Samtidigt kan du inse din känslomässiga och mentala styrka, som sträcker sig långt över det vanliga. Från den 29:e hamnar allt i ny dager och harmonin infinner sig återigen i dina förehavanden och i relationer. Nu är det viktigt att du tar tid för avkoppling som stärker ditt välbefinnande och skänker inre frid. Gör yoga, meditera och håll en grön diet.

Veckans råd: Gå långa sköna promenader.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

En ny kärlek kan komma in i ditt liv och skapa en viktig förändring. Håll en öppen attityd och tänk positivt nu trots att du kan slitas mellan plikter, krav och möjligheter som hägrar. Just nu krävs självdisciplin om du ska klara av att hålla alla bollar i luften. Planera dina vardagsrutiner i detalj. I slutet på veckan går Venus in i ditt arbetsområde. Relationerna till kollegor förbättras och du kan skapa en trevlig och kärleksfull atmosfär på jobbet. Din intuition förstärks när Solen går i harmonisk aspekt till Neptunus dagarna runt den 1:a. Då förhöjs din känslighet och du blir extra intuitiv och lyhörd för din omvärlds känslor och behov.

Veckans råd: Agera hjälpande medmänniska när det behövs.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du har en härlig vecka att se fram emot. Flera planeter står i ditt bästa område och i slutet på veckan får de sällskap av Venus, kärleksgudinnan själv. Satsa på romantik och vänskapsrelationer. Du befinner dig i en positiv utvecklingsfas som hjälper dig att bli medveten om vem du är och vad du vill göra med ditt liv. Nu passar det bättre att sätta egna intressen främst och jobba på ditt eget självförverkligande. Nu passar det också att spendera tid på nöjen och fritidsaktiviteter som tar framlivslusten. Fundera på vägar som ger större personlig frihet.

Veckans råd: Ägna dig åt aktiviteter som du trivs med.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Saturnus och Mars fortsätter att härja i ditt vänskapsområde. Du kan åstadkomma mycket tillsammans med andra om du är öppen för att axla ett större ansvar och ta en ledande ställning. Samtidigt kanske du måste acceptera att en separation är ett faktum med någon vän som stått dig nära. Meningen med utmaningar är att vi lär mer om oss själva. I slutet på veckan går Venus in i ditt mest privata område. Det är perfekt för att skapa lugn och harmoni omkring dig. Spendera tid med familjen och satsa på en skön helg tillsammans med familj och goda vänner.

Veckans råd: Våga gå en egen outforskad väg och finn nya sammanhang och ny inspiration.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 17 finns att läsa här.

Den här veckan är det oxens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!