Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 18 | 2 maj – 8 maj

Horoskop för vecka 18 | 2 maj – 8 maj
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du är duktig på att projicera din självbild till personer i omvärlden på ett sätt som väcker deras nyfikenhet. Just nu är läget rätt för att lägga fram idéer och förslag som kan utveckla dina talanger. Låt inte osäkerhet och rädsla stå i vägen för din framgång. Visa vem du är och våga tro på dig själv! Din planet Jupiter vänder riktning i slutet på veckan, vilket skapar positiva möjligheter i dina relationer. Du kan ha stor framgång i kärlekslivet om du är beredd på att skapa en bra balans mellan dina egna och din partners behov. Definiera vad du söker i ditt förhållande. Sätt gränser när det behövs. Din tendens att ge för mycket av dig själv och inte alltid se till dina egna behov behöver uppmärksammas och förändras.

Veckans råd: Väx tillsammans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Du befinner dig i en bra position för att utveckla ditt arbete och din karriär. Samtidigt kan du längta efter nya upplevelser och erfarenheter, och vilja bryta dig loss från vardagstristessen. Var öppen för att prova på nya utmaningar. Roliga äventyr kan inspirera. Små justeringar i vardagen kan ge en känsla av förnyelse och frihet. Flera planeter står i jordtecken i de områden som handlar om pengar och materiella ägodelar. Satsa på att få ordning på din ekonomi. Det finns inkomstmöjligheter som väntar runt knuten. Satsa på ekonomisk trygghet. Framgångar i ditt arbete ger starkare självkänsla.

Veckans råd: Skapa en stadig grund att stå på.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du har en skön vecka att se fram emot. Din planet Venus står i ditt tecken och sätter scenen för kärlek, romantik och positiva relationer. Läget är också helt rätt för att satsa på hälsa och skönhet. Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben. Solen, Merkurius och Månen är också i ditt tecken denna veckan. Låt dig inspireras av kraften inom dig och lev ett liv som du älskar. Tidigt på morgonen den 6:e kan du känna av en harmonisk konstellation mellan Månen och Venus. Överraska din älskling med en tidig frukost på sängen och älska under soluppgången innan du går på jobbet. Garanterat en lyckad start på dagen!

Veckans råd: Locka fram din längtan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Din planet Merkurius går retrograd till den 22:a. Därför är det ingen bra tid för att starta nya projekt nu. Bättre är det om du kan gå tillbaka och se över ditt arbete från de senaste månaderna, fixa till detaljer och färdigställa uppgifter. Den 2:a är en bra dag för att ligga lågt och bara göra ingenting. Undvik att ge dig in i diskussioner med kollegor och fatta inga viktiga beslut. Satsa istället mer energi på dina egna personliga intressen och på fritidsaktiviteter den här veckan. En kärleksflirt som pågått i det dolda kan utvecklas till något mer. En relation från det förflutna kan åter göra sig påmind.

Veckans råd: Känn in och klargör för dig själv hur du vill förhålla dig till viktiga personer i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Börja veckan med att göra avslut. Bind samman lösa trådar i ditt arbete och förbered dig på en nystart dagarna runt nymånen den 6:e. Det är speciellt bra för att göra nystart i relation till framtidsmål och dina drömmar. Ge utrymme åt planer, tankar och strukturer som befrämjar din fortsatta utveckling. Det blir en bra vecka för nöjen, sociala aktiviteter och för att utveckla nya kontakter. Sök dig till vänner och grupper du delar intressen med. Månen ger kraft och harmoni den 6:e och 7:e. Satsa mer tid och energi på närhet och intima relationer. Prata ut om allt mellan himmel och jord och förnya något som kan stärka bandet i en nära relation.

Veckans råd: Mer kärlek, romantik och nöjen!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Venus har börjat sin resa genom ditt karriärområde. Det ger fördelar i dina relationer till personer i överordnad ställning. Du kan få extra mycket uppmärksamhet från chefen och bli uppskattad för dina positiva kvaliteter. Samtidigt är det bättre att gå tillbaka och reflektera över de senaste månadernas utveckling, än att lägga fram nya idéer och förslag. Den 2:a och 3:e är bra dagar för att satsa på inkomstbringande aktiviteter och/eller utveckla intressen som stärker självkänslan. Din ekonomi bör förbättras den närmaste tiden. Var öppen för inkomstmöjligheter. Nymånen den 6:e passar perfekt för att ingå ett nytt samarbete som befrämjar din karriär och framtid.

Veckans råd: Ett extraknäck kan ge klirr i kassan!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Din planet Merkurius går retrograd till den 22:a, men befinner sig i en harmonisk vinkel till ditt stjärntecken. Därför bör det flyta på ganska bra i ditt liv just nu. Du kan dock stöta på ett visst motstånd som kan skapa fördröjning inom områden som berör utbildning och resor. Men i stort har du mycket positivt på gång i de områden som befrämjar din personliga utveckling. Jupiter står på gränsen till att ändra riktning. Det kan skapa en känsla av inre glädje och harmoni. Räkna med positiva överraskningar och att möjligheter kan dyka upp för personligt självförverkligande och framgång. Nu bör du satsa på att utveckla dina intressen och det du drömmer om. Se över dina grundläggande strukturer och planera för att börja lägga ny grund som du kan bygga vidare på.

Veckans råd: Våga ta en risk!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Det kan handla mycket om dina relationer nu. Ett intimt förhållande kan fördjupas. Det är en bra tid för att utveckla resurser som du delar med andra personer. Om du behöver ta lån eller planera en gemensam ekonomi i ett förhållande är läget positivt. Du är speciellt bra på att se saker och ting från olika vinklar. Därför kan du lättare finna bra lösningar på komplicerade problem. Nu kan du vara speciellt känslig för din omvärld. Stå till tjänst för att hjälpa personer som kan behöva din klarsyn. Ditt perspektiv kan komma till stor hjälp. Följ din intuition när det gäller hälsa och välbefinnande. Lyssna till din inre röst och våga känn tillit.

Veckans råd: Upplev harmoni i tillvaron tillsammans med andra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Nu bör du satsa på samarbete och team work. Dela mer dig av dina erfarenheter och hjälp till där det behövs. Jupiter vänder riktning i slutet på veckan. Det blir början på en ny positiv period för vänskap och alla former av gruppgemenskap. Sök dig till personer som du vill lära något från. Du kan också ta en mer ledande roll i gemenskapen med andra. Ta hjälp av en god vän som kan hjälpa dig att planera och utveckla framtiden och dina drömmar. Nymånen den 6:e sker i ditt relationsområde. Det är perfekt för nystart i ett förhållande. Ta kontakt med vänner som du inte sett på ett tag.

Veckans råd: Se dig själv som den stjärna du är!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du har en positiv tid att se fram emot. Din planet Jupiter ändrar riktning i slutet på veckan, vilket ger en gynnsam skjuts framåt både känslomässigt och mentalt. Du har haft det ganska jobbigt den senaste tiden, med mycket krav och ansvar som inskränkt på din frihet. Nu kan du återta kontrollen över ditt liv och forma dagen som du vill ha den. Ett kärleksförhållande kan stå dig nära, men samtidigt ta mycket av din tid. Skapa bättre balans mellan dina egna och din partners behov. Satsa på nystart kring vardagsrutiner den 6:e. Följ ditt hjärta och skapa positiva vanor som känns utvecklande och befrämjar ditt välbefinnande. Små justeringar gör stor skillnad.

Veckans råd: Karriär, kärlek och hälsa i balans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Venus befinner sig i ditt mest nöjesfyllda område. Tiden är helt rätt för kärlek, romantik, sex, nöjen och kreativitet. Dina barn kan dock tävla om din tid, vilket kompromissar med ditt behov av personligt självförverkligande. Nu gäller det att vara extra organiserad, så du får tid över till både dina egna intressen och barnens behov. Tiden är perfekt för en resa. Ta med hela familjen på något utöver det vanliga. Ett miljöombyte under helgen kan bli en perfekt nystart för harmoni och välbefinnande. Ditt privatliv kan dock kännas kaotiskt och instabilt på någon nivå. Uranus utmanar för att det är dags att släppa taget om allt som inte längre fyller någon viktig funktion. Tänk nyskapande och mer frihet!

Veckans råd: Sätt krydda på tillvaron.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Satsa mer på privatlivet denna veckan. Planera för en nöjeskväll med vänner och/eller familjen. Nymånen den 6:e sker i ditt mest personliga område. Se över ditt boende, gör det mysigt och hemtrevligt hemma. Möblera om eller dekorera och skapa en harmonisk tillvaro. Du kan känna av ett visst motstånd i karriären och inte komma framåt så snabbt som du vill. Det är bättre att ligga lågt och vänta med nya initiativ nu. Gå istället tillbaka och fixa till detaljer och uppgifter innan du börjar något nytt. Satsa på en nystart i ditt hem och med familjen.

Veckans råd: Bygg en harmonisk grund att stå på som kan befrämja din framgång i karriären.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 18 finns att läsa här.

Den här veckan är det oxens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!