Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 19 | 9 maj – 15 maj

Horoskop för vecka 19 | 9 maj – 15 maj
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Tänk ledighet och fritid i början på veckan. Följ upp med fokus på arbete. Under helgen går Månen in i ditt relationsområde och sätter scenen för hjärtefyllda möten. Ge uppmärksamhet till dina närmaste relationer och var öppen för att dela tankar och känslor på ett djupare plan än vanligt. Du blir extra lyhörd och känslig för vad som pågår under ytan inom andra. Använd den informationen till att göra det bästa av situationen och förhållandet. Visa medkänsla och förståelse. Låt inte motstånd i karriären påverka dig. Du kanske måste gå tillbaka och fixa till saker och ting, men se det som ett sätt att fördjupa dina kunskaper. Du kommer långt med din charm och positiva inställning. Sprid kärleken omkring dig.

 

Veckans råd: Dina ord och tankar besitter kraft om de är sammankopplade med dina känslor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Månen går in i ditt mest personliga område den 10:e och stannar där i några dagar. Passa på och koppla av och kom i samklang med ditt privatliv. Den 10:e passar perfekt för en mysig hemmakväll. Den 10:e passar också för att investera i något som gör ditt hem mer bekvämt. Tre planeter står i ditt ekonomiska område. Se över din ekonomi. Balansera dina inkomster och utgifter. Den 13:e passar för ett romantiskt kärleksäventyr. Det kan också kännas viktigare att du kan vara dig själv helt och hållet. Tiden är helt rätt för att skapa förändringar i dina levnadsomständigheter som gör dig friare och mer tillfreds.

 

Veckans råd: Låt en bra film bli din terapeut i soffan!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du befinner dig i en angenäm tid. Det positiva inflytandet fortsätter hela veckan. Speciellt den 10:e, då Venus går i harmonisk aspekt till Jupiter, är en bra dag för vänskap, kärlek, romantik och för att lösa problem och konflikter i tillvaron. Satsa mer på kärleken och njut av roliga, kreativa projekt som lockar fram din lekfullhet. Det är också en bra tid för investeringar. Materiell trygghet är A och O för dig, kära Oxe. Nu kan du lättare skapa trygghet i tillvaron, vilket i sin tur ger bekvämlighet och harmoni, två kvaliteter som ligger dig varmt om hjärtat.

 

Veckans råd: Tillåt dig att njuta mera och se det positiva i att bara koppla av.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan längta efter mer tid för privatlivet, men samtidigt känna att du behöver leva upp till krav och förväntningar från andra personer. Vanligtvis är du flexibel och anpassningsbar, men just nu kan du behöva göra saker och ting på ditt eget sätt. Etablera en stabil grund att stå på som kan bli en utgångspunkt för dig att bygga vidare olika projekt och intressen på. Merkurius fortsätter att gå retrograd till den 22:a. Till dess blir det bäst om du ligger lågt och koncentrerar dig på att förbättra redan påbörjade uppgifter. Det kan lätt uppstå förseningar, missförstånd och tekniska problem. Ta inte det så allvarligt eller personligt. Det som känns som misslyckanden är bara en omväg som i långa loppet ger mer erfarenhet.

 

Veckans råd: Även en krokig väg kan vara vacker.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Månen och Venus bildar en harmonisk aspekt i ditt vänskapsområde den 10:e. Passa på och umgås med goda vänner. Gör något roligt tillsammans som stärker vänskapsbanden. Månen väver också in på ett positivt sätt med Neptunus och Jupiter, vilket är perfekt för all form av inre utveckling. Meditera och kom i kontakt med din inre röst och intuition. Gå långa sköna promenader som får dig att både uppleva det bästa i nuet och drömma stort om framtiden. Jupiter står i ett område som befrämjar resor och utbildning. Korta resor kan ge inspiration och förnyelse. Det kan kännas viktigare med en harmonisk omvärld och skönhet. Satsa på det som gör dig lycklig.

 

Veckans råd: Skapa lugnande tankar och släpp stressen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Veckan börjar med en konstellation som hjälper dig att lyckas bra med dina företaganden i karriären på grund av din goda tankeförmåga och klarsynthet. Du kan berikas av gynnsamma avtal och affärsuppgörelser, och se goda resultat från ditt tankearbete. Diskutera med kollegor. Du kanske vill behålla en del av dina framtidsvisioner för sig själv. Dela bara det som känns helt rätt. Den 12:e och 13:e går Månen igenom ditt tecken. Det gör dig känsligare, men samtidigt öppen för känslomässigt utbyte med goda vänner. En ny fas kring ditt kärleksliv börjar denna veckan. Unna dig lite extra lyx och sträva efter att komma i harmonisk balans.

 

Veckans råd: Tänk hälsa och välbefinnande!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Veckan börjar helt perfekt. Njut av harmoniska konstellationer som får dig att må bra och känna inre harmoni. Resor, studier och aktiviteter som får dig att bredda din kunskap ligger helt rätt i tiden. Våga satsa på nya möjligheter som kommer din väg. Personlig utveckling och framgång är i sikte. Din planet Merkurius går retrograd två veckor till. Det passar bättre att binda samma lösa trådar och avsluta uppgifter än att starta nya projekt. Den 14:e kan bli en intensiv dag som passar för passionerad kärlek och livliga diskussioner. Planera för en nöjeskväll med vänner och var öppen för romantik.

 

Veckans råd: Låt heta drömmar fylla ditt sinne.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Vanligtvis är du social och öppen för kontakt, men denna veckan kan du känna för att jobba i det dolda och satsa mer tid på dina mest intima relationer. Det kan ha varit en del trassel i kärlekslivet, så passa på och ta tillfället i akt och gå på djupet i en kärleksrelation. Det blir lättare att lägga egot på hyllan och därför blir du mer öppen för att lära mer om dig själv. Du kan inse att du delar betydligt fler gemensamma värderingar med din älskling än du trodde. Bli inte stressad av att du inte kan leva upp till allas förväntningar nu. Dina vänner får vänta på din uppmärksamhet. Nu handlar det om att uppskatta de som står dig allra närmast.

 

Veckans råd: Låt passionen flöda, kärleken gör dig stark!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du får slita för pengarna och kan känna hur ansvaret tynger. Ta ett djupt andetag och finn tid för avkoppling för att balansera stressen med inre lugn och harmoni. Samtidigt kan det gå utmärkt i relationer nu. Venus stannar i ditt relationsområde flera veckor framåt och skapar harmoni i kärlekslivet och i andra förhållanden. Satsa på att utveckla ett partnerskap. Den 10:e och 11:e är bra dagar för resor, studier och kurser. Gör något som ger kunskap du kan använda för framtiden som utvecklar dina intressen. Jupiter vänder i ditt vänskapshus den 9:e. Några månader framåt är det perfekt för att återuppta kontakten med vänner du inte sett på ett tag. Nu kan du också lättare nå och planera dina framtidsmål och drömmar.

 

Veckans råd: Tänk praktiskt och ekonomiskt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Mars och Saturnus fortsätter att härja i ditt tecken några månader framåt. Du får räkna med ett tufft jobb framför dig som kan ta på krafterna. Samtidigt kommer framgången om du är beredd att lägga på ett extra kol. Det finns dock risk för att du tar på dig alldeles för många uppgifter och att dina planer är så stora att du bränner ut dig. Tänk måttlighet i allt och spendera extra tid på hälsan och ditt välbefinnande. Möjligheterna kan dock hagla och du kan välja och vraka bland jobben som också kan ge bra inkomster. Läget är rätt för att söka drömjobbet! Nu får du också både uppskattning och gott rykte genom ditt arbete. Du har med andra ord massor att vinna i karriären.

 

Veckans råd: Lagom är bäst.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Månen går igenom ditt relationsområde i början på veckan. Det skapar goda förutsättningar för närhet och känslomässig kontakt i nära relationer. Månen bildar också en harmonisk aspekt till Venus i ditt romantiska område den 11:e, vilket är perfekt för en dag i kärlekens tecken! Satsa på en romantisk nöjesdag och mysig hemmakväll på tu man hand. Sov på balkongen och älska under stjärnorna! Din tendens är att sätta ansvar och karriären främst, men nu är ditt mest kreativa område besökt av flera planeter som inspirerar till nöjen, fritid och personligt självförverkligande. Ta fram lekfullheten och ha skoj!

 

Veckans råd: Uppskatta kärleken genom att visa att du upplever den.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Veckan börjar med att Månen går igenom ditt hälsoområde. Passa på att se över dina hälso- och vardagsrutiner. Gör positiva justeringar som skapar välbefinnande och inre harmoni. Se över din diet och håll stressen på en sund nivå. Lägg mer energi på ditt privatliv den här veckan, och ta tid för familjen. Låt hemmet bli ditt hjärta. Samarbete med vänner och grupper kan kräva en hel del och inte vara det lättaste just nu. Samtidigt kan inkomster komma genom andra personer, vilket öppnar upp för nya möjligheter i partnerskap. Men det bästa just nu är att dra ner på ditt sociala liv och ägna det mesta av din tid tillsammans med dina nära och kära.

 

Veckans råd: Se över dina val, reaktioner och det du prioriterar.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 19 finns att läsa här.

Den här veckan är det oxens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!