Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 20| 16 maj – 22 maj

Horoskop för vecka 20| 16 maj – 22 maj
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Framgången kommer genom relationer nu. Sök dig till vänner med pondus och be om hjälp om det behövs. Resor ligger helt rätt, både ett kort miljöombyte och en längre resa kan ge glädje och inspiration. Det är dock läge att lägga på ett extra kol om du vill nå framgång med dina planer. Det krävs bättre praktisk planering och mindre drömmeri. Gå igenom dina planer i detalj för att se om de håller i längden. Små justeringar kan gå lång väg. En person i högre ställning kan ställa krav som känns överväldigande. Tappa inte fokus på det du vill göra. Känn in hur mycket du vill ge av dig själv till andra personer. Undvik relationer som kräver mer av dig än du har lust att ge.

 

Veckans råd: Börja sätt tydligare gränser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Tiden är helt rätt för att styra kosan mot nya aktiviteter och mål. Samtidigt kan ett miljöombyte några dagar inspirera och får dig att koppla av. Om du har nya idéer som du planerar att sätta i verket kan det löna sig att bolla dem med personer i din närhet. Du kan få goda råd som sparar både tid och pengar. En positiv period för kärlek och socialt liv börjar i slutet på veckan. Romantiken kan ligga i luften vart du än går. Men ligg lågt den 22:a, då Solen och Mars står i utmanande aspekt till varandra. Uppmärksamma vad som står i vägen för din fortsatta utveckling och jobba dig igenom ett problem i taget.

 

Veckans råd: Tålamod.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du går en positiv tid tillmötes och kan se snabba resultat om du är fokuserad på dina mål och drömmar. Nu kan du få uppmärksamhet för den du är. Lägg fram idéer och förslag till personer i omvärlden som du är öppen att samarbeta med. Jupiter går igenom ditt mest kreativa område, vilket bådar gott för kärlek, romantik och ditt personliga självförverkligande. Om du vill göra något speciellt för familjen, är tiden helt rätt nu och en tid framåt. Studier och vidareutbildning ligger också helt rätt. Merkurius vänder riktning den 22:a, vilket bådar gott inkomstbringande idéer som kan föra dig och karriären framåt.

 

Veckans råd: Förverkliga en dröm i taget.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Solen går in i ditt stjärntecken denna veckan, vilket ger ny energi och livskraft. Den närmaste månaden passar för att ladda upp batterierna och för att se över dina egna mest personliga intressen. Eftersom du behöver mer tid för dig själv, kan relationer komma i andra hand, vilket kan ställa till med en del problem. Både Mars och Saturnus står i ditt relationsområde. Det innebär att du kan uppleva krav och restriktioner genom dina förhållanden. Det bästa du kan göra nu är att vara öppen för att skapa positiva förändringar som hjälper dig att balansera dina egna behov med andras önskningar.

 

Veckans råd: All förändring börjar inifrån.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Veckan börjar bra med Månen i ditt mest privata område. Du kan känna för att dra dig tillbaka och spendera mer tid hemma tillsammans med familj och nära vänner. Njut av en stilla dag i början på veckan och finn din inre balans. Minnen från det förflutna kan dyka upp och påminna dig om personer du inte varit i kontakt med på länge. Sök kontakt om det känns rätt i hjärtat. Månen fortsätter sin resa genom ditt romantiska och kreativa område under helgen. Ägna dig åt personliga intressen, sport och fritid. Planera en nöjeskväll tillsammans med goda vänner.

 

Veckans råd: Välj känslornas väg.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Jupiter har ändrat riktning i ditt inkomstområde, vilket passar bra för att utveckla nya inkomstmöjligheter. Du kan få uppmärksamhet för ditt arbete och hamna i ett gynnsamt läge för att få en bättre position på jobbet om du spelar dina kort rätt. Lägg fram förslag och idéer till chefen, våga mer och tro på dig själv. Pluto står i gynnsamt läge för att utveckla ditt arbete. Var inte rädd för att ta en mer ledande ställning bland kollegorna. Saturnus och Mars fortsätter att härja i ditt kärleksområde. Nu måste du utveckla kärlek under ansvar. Definiera problem i en kärleksrelation och förändra där det behövs.

 

Veckans råd: Desto mer du utvecklar din egen röst, desto mer upptäcker du och utvecklar dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du står på gränsen till en positiv förändring, men kan behöva denna veckan till att komma i ordning med att binda samman lösa trådar som kan hjälpa dig framåt i karriären. Jupiter står till förfogande och öppnar upp möjligheter för personlig utveckling. Tiden är rätt för att lägga grunden inför framtiden, identifiera hörnstenarna och bygga vidare på dina erfarenheter. Om du är öppen för att säga farväl till det förflutna och välkomna det nya med öppna armar, är framgången i sikte inom kort. En resa som vidgar vyerna ligger helt rätt. Kärlek kan komma genom resor och möten med andra kulturer.

 

Veckans råd: Ta tillvara på möjligheterna omkring dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Månen går igenom ditt tecken i början på veckan, vilket gör dig känslig och sårbar. Samtidigt kan dina moderliga och omvårdande egenskaper bli mer framträdande, vilket passar perfekt för att ta hand om familjen och andra viktiga personer i din omvärld. Satsa på att komma i kontakt med dina känslor. Du kan lära mycket genom andra personer nu. Våga gå på djupet och skapa närhet. Låt passionen flöda! Samtidigt fortsätter Uranus sin resa genom ditt relationsområde, vilket ger en viss instabilitet i relationer. Var öppen för att skapa positiv förändring i viktiga förhållanden. Både du och din partner kan behöva mer utrymme.

 

Veckans råd: Frihet och självständighet är nyckelord för att kärleken ska fungera på bästa sätt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Venus går igenom ditt relationsområde. Du kan känna dig omtyckt och få fördelar genom andra personer. Satsa på att förbättra förhållanden som inte fungerat så bra på sista tiden. Merkurius vänder direkt i slutet på veckan samtidigt som Solen går in i det område som gynnar gemensam ekonomi och psykologiska processer. Gå till botten med problem i relationer. Red ut ekonomiska problem. Återskapa harmoni och må bra! Jupiter befinner sig i ett bättre läge för vänskap. Sök dig till goda vänner som du tycker om och som tycker om dig. Återknyt förlorade kontakter. Bra tid för gruppgemenskap som innehåller någon form av utbildning, andlighet och/eller driver fram personlig utveckling.

 

Veckans råd: Skapa välbefinnande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Jobbet och hälsan står i centrum denna veckan. Du kan skapa goda relationer på jobbet och lösa problem med goda praktiska resultat. Möjligheterna kan hagla i karriären, men det finns risk att du biter av för mycket, vilket kan resultera i stress på grund av överdrivet mycket arbete. Tänk lagom i allt du gör. Ta tid för avkoppling, men lägg in träning och motion på schemat. Du kan få ordning på dina åkommor om du lever rätt. Se över din diet och livsstil. Det kan kännas svårt att skapa stabilitet i kärlekslivet. En annorlunda kärleksrelation kan dock öppna upp något helt nytt i ditt liv.

 

Veckans råd: Utveckla goda, sunda vanor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Ditt mest kreativa område står i fokus. Romantik, nöjen och fritid bör ta upp en hel del av din tid. Om inte, behöver du planera om ditt schema så du får mer tid över för ditt personliga liv och intressen. Barn kan också behöva mer av din uppmärksamhet. Venus ger goda förutsättningar för en positiv kärleksvecka. Satsa på kärleken och njut av roliga, kreativa projekt som lockar fram lekfullheten. Du kan skapa goda relationer, lösa konflikter och utveckla tillit. Nu kan du också gå till botten och lösa komplicerade problem. Engagera dig i stimulerande projekt som känns utvecklande.

 

Veckans råd: Världen är öppen för dig!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Spendera tid hemma och sätt familjeangelägenheter i främsta rummet. Venus hjälper dig att skapa inre harmoni, vilket bådar gott för lugn och ro hemma. Ägna dig åt aktiviteter som ger näring till själen. Några sköna och lugna hemmakvällar passar perfekt denna veckan. Låt en bra film bli din terapeut i soffan och njut av att bara vara. Du kan känna en viss ekonomisk press, men hjälp kommer genom andra personer. Om du delar gemensamma projekt och resurser kan vinst och inkomster komma genom det. Din personliga ekonomi kan dock behöva en uppgradering. Se över dina inkomster och utgifter. Gör justeringar där det behövs.

 

Veckans råd: Lev livet i harmonisk balans.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 20 finns att läsa här.

Den här veckan är det oxen och tvillingarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!