Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 21| 23 maj – 29 maj

Horoskop för vecka 21| 23 maj – 29 maj
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Just nu kan det kännas svårt att skapa en bra balans mellan karriären och familjen. Krav och ansvar på jobbet kan uppta mer av din tid än du har lust att ge. Från den 24:e börjar en bättre period som hjälper dig att få ordning på privatlivet, vilket i sin tur avlastar din ansvarsbörda. Om du börjar semestern tidigt i år, passar det bäst att spendera några veckor hemma tillsammans med nära och kära. Satsa på att skapa en harmonisk miljö i ditt mest privata liv. Ha skoj i umgänget med goda vänner. Satsa på mer fester, middagar och romantiska kvällar under stjärnorna.

 

Veckans råd: Släpp taget om allt som känns överflödigt och gör livet enkelt och lätt att leva.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Du har gått igenom en hel del stora förändringar den senaste tiden som gjort dig friare och självständigare på många sätt. Nu är tiden mogen för att börja använda vad du lärt dig på ett mer praktiskt plan. Jupiter befinner sig i ditt arbetsområde, vilket ger en känsla av djupare mening och positiva förhoppningar inför framtiden i karriären. Nu passar korta resor. Ett miljöombyte på tu man hand med någon du tycker om kan piffa upp i vardagen. Bra vecka för att utveckla ditt arbete. Venus och Solen ger fördelar om du söker nya kontakter och vill utveckla din umgängeskrets.

 

Veckans råd: Förnya och förbättra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Merkurius befinner sig i ditt tecken några veckor till. Passa på att planera materiella angelägenheter som berör dina personliga eller ekonomiska intressen. Att ordna för ett bekvämt och tryggt liv med god mat och vacker omvärld, är viktigt för dig kära oxe. Nu är tiden också helt rätt för att knyta kontakter med omvärlden och för att gå till botten med svårlösta problem. Du kan finna kreativa lösningar som befrämjar både ditt arbete och privatliv. Undvik att spendera pengar på onödiga prylar. Nu är läget bättre för att spara på slantarna och hålla tillbaka på utgifterna.

 

Veckans råd: Upptäck nya sätt att nå dina mål på.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Njut av en skön vecka. Venus och Solen går igenom ditt tecken, vilket ger harmoni och goda vibbar från omvärlden. Ägna dig åt egna intressen och ladda upp batterierna inför den kommande säsongen. Venus lockar fram längtan efter kärlek och romantik. Du är attraktiv för omvärlden och romantiken kan ligga i luften vart du än går. Satsa mer på skönhet nu. Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben. Gör saker som får dig att må bra och glänsa lite extra. Jupiter skänker harmoni i ditt inre och gynnar allt som har med privatlivet att göra.

 

Veckans råd: Vila i dig själv och finn stillheten inombords.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Ta hand om hälsan lite extra denna veckan. Unna dig något som får dig att må bra i både kropp och själ. En spa weekend är inte helt fel. Detta är en tid på året för dig kära kräfta, som passar för att komma i kontakt med ditt inre genom inre reflektion och stillsamma aktiviteter. Lägg in meditation eller annan mindfulness på schemat som hjälper dig att skapa inre balans och välbefinnande. Nu är läget rätt för att fördjupa en kärleksrelation. Tiden är också mogen för att ta ett förhållande till nästa nivå. Du kan lättare skapa trygghet och stabilitet i relationer nu.

 

Veckans råd: Gå på djupet och prata känslor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Solen och Venus står i ditt vänskapsområde. Det är perfekt för sociala aktiviteter och samarbete med personer som delar dina intressen. En kärleksrelation kan utvecklas genom kontakten med vänner. Merkurius gynnar alls slags kommunikation som berör karriären. Sök dig till kollegor för samarbete och lägg fram praktiska förslag och idéer till chefen. Satsa på att utveckla ditt arbete och din karriär nu. Mars går in i ditt mest privata område i slutet på veckan för att stanna i två månader. Rensa upp och släpp taget om allt som inte fungerar på hemmaplan.

 

Veckans råd: Renovera och fixa i ditt boende.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Gå utanför din bekväma zon och gör något annorlunda. Resor och utbildning ligger helt rätt. Ny information kan förbättra din arbetssituation. Gå en kurs och fördjupa kunskaperna. Jupiter ger fördelar som hjälper dig att växa på många plan. Var öppen för förslag och våga ta chanser. Du befinner dig i en period som gynnar din personliga utveckling. Få nya perspektiv och redskap att ta med i livet och förverkliga dina drömmar. Kärlek och romantik kan komma genom karriären nu. Sök dig till sammanhang som kombinerar arbete och sociala aktiviteter.

 

Veckans råd: Forma din vardag som du vill ha den.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Satsa på mer fritid och nöjen denna veckan och förkovra dig i aktiviteter som befrämjar din personliga utveckling. Den 26:e och 27:e går Månen igenom ditt mest kreativa område och bildar samtidigt en harmonisk konstellation till Solen och Venus, vilket bådar gott för kärleksfullt umgänge, romantik, sex och kärlek. En resa ligger också helt rätt om du har planer på en tidig semester. Engagera dig i uppgifter som involverar praktiska och materiella aspekter av din tillvaro. Det kan bli extra bra om ditt arbete berör ekonomiska områden och resurser som du delar med andra personer.

 

Veckans råd: Ge upp och njut!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Öppna upp samtal med vänner och kollegor, och prata om saker och ting som kan förbättra samarbetet. Planera framtiden tillsammans med personer som du kommer att dela den med. Alla slags förhandlingar går bättre nu. Gör justeringar i arbetsschemat och lägg in tid för avkoppling. Du kan ha så mycket gång och behöva mer tid för nöjen och roliga aktiviteter som ger glädje till hjärtat. Satsa på att komma bort från vardagen några dagar. Ett miljöombyte tillsammans med någon du tycker kan ge precis det du behöver.

 

Veckans råd: Öppna dig för nya möjligheter och upplevelser som ger ro i själen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan pusta ut efter några intensiva veckor och njuta av ett lugnare tempo. Ägna dig åt själsliga aktiviteter som hjälper dig bevara lugnet inombords. Venus och Solen befinner sig i ditt relationsområde några veckor framåt. Det är perfekt för bjuda in kärleken och utveckla ett nära förhållande. Ta vara på en period av kärleksyra! Din hemsituation kan kännas oklar och kaosartad. Gamla strukturer står under upplösning för att nya ska kunna formas längre fram. Våga lyssna till din inre röst och låt den leda dig i rätt riktning. Bra tid för aktiviteter som ger inspiration till själen.

 

Veckans råd: Förkovra dig i konst och musik.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Sätt hälsan, jobbet och välbefinnandet i centrum några veckor framåt. Samarbetet med kollegorna på jobbet kan fungera bättre, och tiden är rätt för att göra din arbetsmiljö mer harmonisk och tillgänglig. Attraktion kan uppstå på jobbet mellan dig och en kollega. Fundera på konsekvenser innan du låter passionen ta över. Om du kastar dig in i något finns det risk att du ångrar dig i efterhand. Samtidigt är det ibland impulsiva kärleksupplevelser som gör livet värt att leva. Resor och studier passar nu.

 

Veckans råd: När du samtalar med dig själv, kom då ihåg att du tycker om dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Nu är en bra tid för att göra praktiska planer som påverkar familjelivet och ditt boende. Nya lösningar kan dyka upp på problem som du grunnat över en tid. Den 24:e börjar en månadslång kärleksperiod som passar för romantik, sex och nöjen. Du blir gladare och kan attrahera en ny kärlek som känns helt rätt. Din kreativa sida får också ett lyft. Förkovra dig i intressen som du älskar. Spendera mer tid på dig själv. Se över dina karriärplaner och gör justeringar som passar bättre in på framtiden.

 

Veckans råd: Ett kärleksförhållande kan fördjupas om du är beredd på att ta ansvar och spela enligt reglerna.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 21 finns att läsa här.

Den här veckan är det tvillingarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!