Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 22 | 30 maj – 5 juni

Horoskop för vecka 22 | 30 maj – 5 juni
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Neptunus förstärker din intuition. Låt den guida dig rätt i kärlekslivet. Du kan ha en tendens att ha höga förväntningar på en partner, eller drömma om den perfekta kärleksrelationen. Våga satsa på förhållanden som känns rätt i hjärtat men stå stadigt med fötterna på jorden samtidigt. Möjligheter som leder till framgång kommer genom umgänge med andra. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan dela med sig av erfarenhet och visdom. Bra tid för att utveckla harmoni i hemmet och familjelivet. Satsa på att skapa en mysig atmosfär hemma.

 

Veckans råd: Ha en kärleksaffär med livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Veckan börjar bra för inre reflektion och för att skapa avslut. Från den 31:a, två dagar framåt, går månen igenom ditt hälsoområde, vilket gör dig känslig, sårbar och mottaglig för omvärldens inflytande. Ta hand om ditt välbefinnande. Det är en bra vecka för att knyta kontakter. Utveckla ditt sociala nätverk, ta kontakt med syskon och goda vänner som du vill dela tankar och känslor med, och gör något roligt tillsammans för nöjes skull. Gå till botten med ekonomiska problem och finn en hållbar lösning.

 

Veckans råd: Om du vill förändra något, lyssna på dina tankar och på din inre röst, och känn in vad du vill innerst inne.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Merkurius står i ditt tecken, vilket öppnar upp för dialog och tankearbete. Fördjupa dina kunskaper och utveckla intressen som du tycker om. Bra vecka för studier, kurser och vidareutbildning. Det är viktigt för dig att känna materiell trygghet och bekvämlighet. Mycket kan kretsa kring tankar och planer inom dessa områden. Öppna dig för arbeten och nya uppgifter som kan ge inkomstmöjligheter. Mars går retrograd in i ditt relationsområde några veckor framåt. En konflikt kan återuppstå i en relation. Saker och ting kanske behöver redas upp eller avslutas. Det finns risk för gräl och konflikter. Ibland förlänger ett gott gräl livet.

 

Veckans råd: Gör upp om saker och ting en gång för alla och förbered dig på att gå vidare, tillsammans eller på egen hand.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Kärlek och relationer står i centrum. Venus skänker harmoni i omvärlden och skapar gynnsamma situationer för kärlek och vänskapsrelationer. Passa på och sök dig till vänner som du tycker om och ägna er åt roliga nöjen tillsammans. Samtidigt står Saturnus i ditt relationsområde och utmanar dig till att bli mer seriös i ett kärleksförhållande. Du kan uppleva att kraven tynger och kan känna dig låst av allt ansvar. Fundera på hur du kan skapa den bästa situationen. Du kanske måste ge upp lite av din frihet och ta kärleken på större allvar. Arbete kan komma genom kontakten med andra personer.

 

Veckans råd: Gå inga genvägar och försök att leva upp förväntningar, så kommer goda resultat längre fram.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Engagera dig i karriären i början på veckan. Skapa förändringar som förbättrar och förenklar kring ditt arbete. Den 2:a och 3:e passar för socialt umgänge och för att drömma om framtiden och göra framtidsplaner. Efter den 3:e kan du längta efter mer tid för dig själv. Koppla av några dagar i ensamhet och reflektera över livet. Meditera och gå långa sköna promenader. Finn stillheten inom dig. Om du vill vara privat och behålla en kärleksaffär för dig själv är helgen helt perfekt för några mysiga hemmakvällar på tu man hand. Romantik och sex kan bli helgens tema.

 

Veckans råd: Släpp fram passionen och njut.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Venus går igenom ditt vänskaps och framtidsområde. Du kan känna harmoni kring dina beslut när det gäller framtidsmål och känna glädje i ditt sociala liv. Nymånen den 4:e står tillsammans med Venus och är perfekt för en nystart i en vänskaps eller kärleksrelation. Gå utanför din bekväma zon och gör något annorlunda i början på veckan. Åk på en längre resa eller gör ett kort miljöombyte. En kurs i ett intressant ämne kan också förnya inspirationen. Du kan behöva gå tillbaka och se över något som började för några månader sedan som behöver fixas till på hemmaplan.

 

Veckans råd: Hitta ny kraft och glädje.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Om du haft problem med ett syskon, är det dags att börja fundera på att finna en lösningar på problemet. Undvik konflikter och tänk gemenskap och samarbete, även om du måste ge upp något. Denna veckan kan de fyra viktiga hörnstenarna i livet, familj, karriär, privatliv och relationer bli en utmaning. Du behöver skapa balans mellan dessa områden, så att du kan utveckla de positiva möjligheterna som finns omkring dig. Ansvar på hemmaplan kan begränsa det du vill göra i karriären. Du kanske måste jonglera för att möta alla behov, inklusive dina egna. Det kan kännas svårt att veta hur du ska få alla pusselbitarna att falla på plats, men en positiv lösning är i sikte.

 

Veckans råd: Följ ditt hjärta. Lev och lär.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Om du har tidig semester är tiden helt rätt för en längre resa efter den 4:e. Om du måste jobba ligger utbildning, kurser och studiedagar helt rätt. Sätt dig in i intressanta ämnen som du vill vidareutveckla. Nymånen den 5:e passar för nystart kring en yrkesutbildning eller högskolestudier. Planera din yrkesframtid och sök efter det rätta för din karriär. Förbättra situationen kring arbete och arbetsuppgifter. Se över ditt välbefinnande. Njut av en stilla dag i veckan och ta hand om dig själv lite extra. Gör något som får dig att må riktigt bra. Skapa inre harmonisk balans och satsa på ett balanserat liv, rätt kost, motion och vila.

 

Veckans råd: Skäm bort dig på spa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Mars fortsätter igenom ditt tecken. Du kan gå och bära på ilska gentemot någon som du är sur på. Tiden är inte helt rätt för en konfrontation, men du kan träna på att utveckla ditt tålamod och kontrollera din impulsivitet. Ligg lågt med utgifter och investeringar och håll koll på ekonomin. En nystart kan ske i ett samarbete som inkluderar gemensamma ekonomiska resurser. Stark attraktion kan uppstå mellan dig och någon som du har intressanta diskussioner med. Du kan inse att ni har mycket gemensamt. Tiden är rätt för att liva upp ett avsomnat förhållande.

 

Veckans råd: Ladda med romantik inför sommaren och säg ja till kärleken!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan kämpa på för att nå dina mål, men möta ett visst motstånd genom andra personer denna veckan. Det gör dig betydligt mer medveten om vad du behöver satsa på för att komma vidare med dina planer. Se motgångar som möjligheter och ett sätt att lära nya saker. Ett kärleksförhållande kan stå i centrum som behöver mer av din uppmärksamhet. Lägg arbetet på hyllan och njut av några kärleksfyllda dagar. En nystart i en kärleksrelation är helt perfekt på nymånedagen den 5:e. Bra tid för alla slags relationer nu.

 

Veckans råd: Slappna av och var dig själv, så får du fler vänner.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Pluto fortsätter att spöka i ditt tecken, men skapar samtidigt förutsättningar för förändringar som kan ge en förnyad känsla av frihet. Spela dina kort rätt och skapa en ljus framtid. Ingenting är omöjligt och tillvaron är full av möjligheter. Flirt kan uppstå på jobbet. Ett bättre samarbete kan etableras mellan dig och kollegor. Om du står inför ett nytt jobb, kan det bli betydligt bättre än du tänkt dig. Våga satsa lite extra, ha en positiv inställning. Om du ger mer av dig själv nu, får du mångdubbelt tillbaka. Bra vecka för att minska stress och skapa välbefinnande.

 

Veckans råd: Se över dina vardagsrutiner och sätt positiva ramar för tillvaron.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Du kan satsa stenhårt på att nå dina mål, men samtidigt längta efter nöjen och fritid. Satsa på att skapa bättre balans mellan karriären och privatlivet. Tiden är helt rätt för nöjen, kärlek och romantik den här veckan. Ha mer skoj och umgås med goda vänner. Du kan också få ut mycket genom umgänge med familjen och barnen. Gemensamma aktiviteter kan skapa närhet och starkare band. En nystart kring kreativa intressen och självförverkligande är också bra. Planera din utveckling. Avsluta en sak i taget och kräv inte snabba resultat på en gång. Planera dina utgifter under semestern.

 

Veckans råd: Bli bättre på det du vill bli bättre på.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 22 finns att läsa här.

Den här veckan är det tvillingarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!